KIELCE - Stadion Lekkoatletyczny, ul. Boczna 15. Sobota 9:30

kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mamy grupę początkującą , wszyscy jesteśmy początkującymi biegaczami :nienie: zapraszamy nawet marudy , wystarczy tylko przyjść :spoko: Ppp
New Balance but biegowy
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1

Każdy dostał po jaju....czekoladowym, dyplom i kalendarz ;-) Wesołych Świąt Wielkaocnych ) P.s Foograf robił co mógł......

....a jutro jak ktoś jest chętny to skoro świt 6:00 rano zapraszam na Wielkanocne bieganie (stadion LA ul Boczna 15) ...no jak marudy i mięczaki w święta ktoś pobiega by choć trochę zniwelować skutki uboczne wielkanocnej uczty Ppppp. :hej:
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:05

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1

Każdy dostał po jaju....czekoladowym, dyplom i kalendarz ;-) Wesołych Świąt Wielkaocnych ) P.s Foograf robił co mógł......

....a jutro jak ktoś jest chętny to skoro świt 6:00 rano zapraszam na Wielkanocne bieganie (stadion LA ul Boczna 15) ...no jak marudy i mięczaki w święta ktoś pobiega by choć trochę zniwelować skutki uboczne wielkanocnej uczty Ppppp. :hej:
Marudy biegają , dzisiaj co prawda tylko 5 km ale w ciągu tygodnia ponad 27 . I to bez dyplomów ;)

Wesołych ....
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Marudy biegają , dzisiaj co prawda tylko 5 km ale w ciągu tygodnia ponad 27 . I to bez dyplomów ;)

Wesołych ....

Dzisiaj to ja biegałem 20 km, w tym tygodniu już 70 a tydzień się jeszcze nie skończył :hej:
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:Dzisiaj to ja biegałem 20 km, w tym tygodniu już 70 a tydzień się jeszcze nie skończył :hej:
A ja dzisiaj po południu śmignąłem 16km w tempie tzw. prawie maratońskim :oczko:
Do południa w świąteczny weekend to czasami troszkę trudno się zorganizować a Wielka Niedziela o 6.oo rano to dla mnie zakrawa na hardcore :bum:

Pozdrawiam świątecznie wszystkich biegających...
...i inne marudy też :hej:

Sławek
Obrazek
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mamy grupę początkującą , wszyscy jesteśmy początkującymi biegaczami ....

Taki "początkujący" to ja będę w 2015 roku, jak dobrze pójdzie :D
Obrazek
Rózia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Kolejna Sobota zbliża się dużymi krokami !!! Wiec zapraszam wszystkich chętnych na zajęcia BiegamBoLubie sobotę o 9.30 na stadionie LA przy ulicy Bocznej.

Ps. Będziemy spalać świąteczne kalorie:)
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mnie jutro niestety nie będzie - biegniemy "10" w Częstochowie.
Świątecznych kalorii już trochę przepaliłem ale na życiówkę raczej się nie nastawiam chociaż obiecuję powalczyć :hahaha: Wszystko pewnie będzie zależeć do dyspozycji dnia (sprytnie to sobie wymyśliłem, jakby co - będzie na co zrzucić :hejhej: ).

Bartek, a jak samopoczucie przed Dębnem?
Będę za Was trzymał kciuki, szczególnie za debiut Agnieszki!
Obrazek
Rózia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W takim razie czekam na informacje jak poszło:) i trzymam kciuki za życiówkę:) trzeba trochę wiary i można góry przenosić wiec... powodzenia:) i do zobaczenia za tydzień??

Ps: Agnieszka na pewno da rade bo to silna kobieta jest:) Za nią oczywiście kciuki też trzymam i za cala resztę biegaczy z Kielc:)

Rózia:)
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Sławek - ostatni tydzień to gonitwa za kupnem samochodu....i nic (( no cóż trzeba szukać dalej)

Rózia - jutro się jeszcze zobaczymy )

Dużo odpoczywaliśmy od biegania.
Rózia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zapraszamy wszystkich na zajęcia prowadzone przez żonę Bogdana Wenty. Spotykamy się przed stadionem LA przy ulicy Bocznej w Kielcach o godzinie 10 już jutro:) Zapraszamy wszystkich chętnych.

Ps. Trzymać kciuki za Bartka i Agnieszkę!!!
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Rózia pisze:W takim razie czekam na informacje jak poszło:) i trzymam kciuki za życiówkę:)
Ta dam! I oto jest: "...and the winner is..." no dobra, trochę przesadziłem ale, ale... jest życiówka :hej: Poprawiłem wynik o 22 sek. Przebiegłem w 50:32 - jak dla mnie b. OK tym bardziej, że trasa w Częstochowie nie jest łatwa, sporo podbiegów. No ale wiadomo - ludzie z BBL dają radę :hahaha:
Chociaż troszkę szkoda, że nie wykrzesałem z siebie ciut więcej i nie urwałem jeszcze tych 32 sek. byłaby "4" z przodu. Ale co się odwlecze... będę walczył następnym razem :taktak:
O, a tu widać (491) jak fruwająco wręcz walczyłem o życiówkę:
https://picasaweb.google.com/1069147182 ... 5938437218

Do zobaczenia w sobotę!
Sławek

P.S. Serdeczne gratulacje dla Agnieszki (i dla Bartka oczywiście też) za wynik w Dębnie!!!
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Życiówka zrobiona, cztery godziny nie złamane...... szedłem do 38 km na 3:54 i jak to bywa w maratonie na tym odcinku...ściana ....w moim przypadku skurcze łydek! Przygotuję się lepiej na Wrocław ale 4:01:05 też cieszy)

A teraz bomba!! Agnieszka w debiucie pomknęła jak strzała 4:08:02 ! Gratulacje)))

Sławek ! no 4 i 3 z przodu ładniej wyglądają! Następnym razem zaszalejemy :taktak:
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:Sławek ! no 4 i 3 z przodu ładniej wyglądają! Następnym razem zaszalejemy :taktak:
Trzymam za słowo - jak zaszalejemy :hejhej: to "4" z przodu myślę, że jest realna ale co do "3" to hmmmm.... bądźmy szczerzy na razie to dla mnie zupełny kosmos. Ale jak mawia Rózia :hej: "wiara góry przenosi" - i w końcu od czego jest BBL?!
A okazja do poprawy może będzie już w maju bo kolega, z którym biegłem w Częstochowie (przybiegł nazwijmy to "trochę" po mnie ale się nie podłamał) też pała chęcią poprawy i dał się namówić na kolejną dyszkę. 26.05 jest bieg w Łodzi (10. Bieg Ulicą Piotrkowską) i chyba tam polatamy.

Pozdrawiam wszystkich zabieganych!
Sławek
Obrazek
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

slaweko pisze:
Rózia pisze:W takim razie czekam na informacje jak poszło:) i trzymam kciuki za życiówkę:)
Ta dam! I oto jest: "...and the winner is..." no dobra, trochę przesadziłem ale, ale... jest życiówka :hej: Poprawiłem wynik o 22 sek. Przebiegłem w 50:32 - jak dla mnie b. OK tym bardziej, że trasa w Częstochowie nie jest łatwa, sporo podbiegów. No ale wiadomo - ludzie z BBL dają radę :hahaha:
Chociaż troszkę szkoda, że nie wykrzesałem z siebie ciut więcej i nie urwałem jeszcze tych 32 sek. byłaby "4" z przodu. Ale co się odwlecze... będę walczył następnym razem :taktak:
O, a tu widać (491) jak fruwająco wręcz walczyłem o życiówkę:
https://picasaweb.google.com/1069147182 ... 5938437218

Do zobaczenia w sobotę!
Sławek

P.S. Serdeczne gratulacje dla Agnieszki (i dla Bartka oczywiście też) za wynik w Dębnie!!!

Gratulacje dla Was wszystkich !!! Sławek tak mnie zainspirowałeś, że po raz pierwszy poleciałem dzisiaj 11 km :) Czas....hmmmm..... jedynka z przodu :) Ale biorąc pod uwagę mój wiek i fakt, ze jak dotąd ganiałem w zasadzie tylko po piwo , mogę być z siebie dumny. Zresztą jak ja nie będę to kto :) A za rok biegam z wami !!!
Obrazek
ODPOWIEDZ