Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Moja Droga, Ty to masz dopiero tempa i dystanse! swoją drogą - jaką masz życiówke na 10km?
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
a propos święcenia pokarmów, mnie zawsze zdumiewa fakt, że w Wielką Sobotę jest największa frekwencja w całym roku, nie na Boże Narodzenie, nie na Wielkanoc, ale na święcenie jaj
i to żegnanie się znakiem Krzyża na każdy pokarm... no ale może to lepiej, przynajmniej człowiek na zapas się przeżegna i na dłużej starczy.
i to żegnanie się znakiem Krzyża na każdy pokarm... no ale może to lepiej, przynajmniej człowiek na zapas się przeżegna i na dłużej starczy.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na emigracji to jeszcze wyraźniej widać.Qba Krause pisze:a propos święcenia pokarmów, mnie zawsze zdumiewa fakt, że w Wielką Sobotę jest największa frekwencja w całym roku, nie na Boże Narodzenie, nie na Wielkanoc, ale na święcenie jaj
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Pięknie, naprawdę tempa godne podziwu!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Ja to chyba nie umiem tak szybko nawet przez kilka sekund
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
no świetnie!
z chęcią pobiegałbym taki trening, ale jeszcze się wstrzymam
z chęcią pobiegałbym taki trening, ale jeszcze się wstrzymam
-
- Zaprawiony W Bojach
Ale jesteście kochani, że mnie tak chwalicie
Mimik, no Twoje treningi niezgorsze! Kurka, zaniedbałam ćwiczenia, muszę wrócić do nich. Na szczęście mniej przy kompie, co na zdrowie mi wychodzi
Bez jęków i dyszeń się nie obyło... a za idolkę biegową to aż nie wiem co powiedzieć, bo zwykłe 'dziękuję' nie oddaje mojego wzruszenia...Kanas78 pisze: pobiegać bez jęków i dyszeń... Szacun. Jesteś jedną z moich idolek biegowych
Mimik, no Twoje treningi niezgorsze! Kurka, zaniedbałam ćwiczenia, muszę wrócić do nich. Na szczęście mniej przy kompie, co na zdrowie mi wychodzi
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Piknie, faktycznie. Z czysto matematycznego przełożenia Twojego wyniku na dychę na tabele Danielsa to powinnaś te 4setki biegać ok 4:20 - 4:25 (on to nazywa Repetitions - Interwały u Danielsa są dłuższe i wolniejsze). Znaczy się, że forma zdecydowanie wzrosła.
- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
no pieknie Aniu biegasz Brawo !!!! Tak Ci zazdroszczę, bo ja niestety swoja zyciowke przyplacilam kontuzją. Mam przeciązone sciegno m. strzalkowych i czeka mnie ok 3 tyg przerwy a potem powoli, powoli .. Na razie rozpaczam i ..jem z rozpaczy W zwiazku z tym tyję w tempie przyspieszonym..
Ludzie, biegajcie jesli mozecie!!!
'Ile cie trzeba cenic, ten tylko sie dowie, kto cie stracil'
Ludzie, biegajcie jesli mozecie!!!
'Ile cie trzeba cenic, ten tylko sie dowie, kto cie stracil'