Księżna w Księdze napisane jest: "Nie czyń drugiemu, co tobie nie miłe"Księżna pisze:Sałatą?zoltar7 pisze:czy rozsądnym jest zjeść odrobinę makaronu, czy jednak zadowolić me nędzne ciało pieczonym udkiem z kurczaka...![]()

Moderator: infernal
Księżna w Księdze napisane jest: "Nie czyń drugiemu, co tobie nie miłe"Księżna pisze:Sałatą?zoltar7 pisze:czy rozsądnym jest zjeść odrobinę makaronu, czy jednak zadowolić me nędzne ciało pieczonym udkiem z kurczaka...![]()
O! Ja w ramach poprawy wróciłam do picia... wodyzoltar7 pisze:i może jeszcze czystą wodą popijać?
Sam tego chciałeś, Grzegorzu Dyndałozoltar7 pisze:Łolaboga... z kim ja tu przystaję... Czyja zwierz jezdem aby zieleninę wcinać... i może jeszcze czystą wodą popijać?
O matko, w co ja się wpakowałem![]()
I Ty Brutusie przeciwko mnie !kachita pisze:Sam tego chciałeś, Grzegorzu Dyndałozoltar7 pisze:Łolaboga... z kim ja tu przystaję... Czyja zwierz jezdem aby zieleninę wcinać... i może jeszcze czystą wodą popijać?
O matko, w co ja się wpakowałem![]()
Ło, ja mam kłopot z zakupami... Szafa licha. Nie lubię... Staram się unikać szopingu, bo mam dreszcze i alergię na myśl o tym...Gife pisze:Jak to u baby w szafie
Biorąc pod uwagę moje ulubione - rozumiem, że są czarne i niebieskieGife pisze: Babskie kolory też są![]()
...a ja zwykle docieram do punktu... że w zasadzie to nie potrzebuje... później okazuje się, że jednak teraz-by-się-przydało...Gife pisze:zakupy lubię, ale tylko wtedy, gdy coś potrzebuję