Moderator: infernal
LadyE pisze:Panucci to ja musze az do Pulchniaka zagladac zeby dowiedziec sie cos wiecej o TAKIM (pieknie) wybieganiu?
panucci10 pisze:LadyE pisze:Panucci to ja musze az do Pulchniaka zagladac zeby dowiedziec sie cos wiecej o TAKIM (pieknie) wybieganiu?
przynajmniej nabijesz mu komentarzy na Jego blogu
![]()
razem z Wariatem i Zoltarem dbamy o to żeby nasi znajomi blogowicze mieli dużo stron z komentami i żeby różne wątki pojawiające sie na różnych blogach miały ciągłą rozbudowaną historie też u innych
Wiecie ile to pracy i poświecenia wymaga
? Wie o tym tylko wspomniana dwójka i ja
![]()
pulchniak pisze:Panucci Lady by Ci chciała priva pyknąć a ty siroto bezdomna nawet adresu nie masz i jeszcze to pokrętnie tłumaczyć próbujesz
(oh jakos mi umknelopanucci10 pisze:przynajmniej nabijesz mu komentarzy na Jego blogu
![]()
razem z Wariatem i Zoltarem dbamy o to żeby nasi znajomi blogowicze mieli dużo stron z komentami i żeby różne wątki pojawiające sie na różnych blogach miały ciągłą rozbudowaną historie też u innych
![]()
plan bardzo dobry! Sprawdzisz jak z formą i lekkoscia w nogach:)! Oby wszystko przebiegło doskonale a pogoda byla bez wietrznaJutro 34 km i plan jest taki żeby rozpocząć w tempie ok. 5/km a po 20 km dojść do docelowej prędkości maratońskiej czyli 4:30 - 4:35 i tak przez 10 -12 km a ostatnie kilometry się schłodzić w lekkim biegu.
nareście nas ktos doceniłLadyE pisze:(oh jakos mi umknelopanucci10 pisze:przynajmniej nabijesz mu komentarzy na Jego blogu
![]()
![]()
)
moge sie tylko domyslacodwalacie kawal porzadnej roboty