bieg "dookoła polski"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy to nie Ty (w sąsiadującym temacie) pisałeś, że zamiast witamin wystarczy urozmaicona dieta?
Jestem zdania, że tak należy trzymać. 15 km dziennie to nie wysiłek dla kogoś kto biega 10 km w 40 min. Z suplementów polecam prince polo i jabłka, najlepiej lobo

wirek
-
- Zaprawiony W Bojach
A ja polecam jabłka ligol , zdecydowanie wiecej sokuQuote: from wirek on 7:18 am on May 27, 2004
Z suplementów polecam prince polo i jabłka, najlepiej lobo
fruktozy zresztą tez

[i]swim - bike - run [/i]
- goral29
- Wyga
tak to ja pisałem o tych witaminach. a co do sztafety(Arti) to organizatorem jest moja uczelnia (awf biała podlaska) i biec mogą tylko studenci. bedziesz mogł nas oglądac w tv i posłuchac w radiu(jakim-napisze)
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Można poznać więcej szczegółów? Obiegany obwód Polski wychodzi 20 x 7 x 15km = 2100km, którędy to będzie?
Matka, żona i biegaczka
- goral29
- Wyga
to nie bedzie dokladnie bieg dookoła polski. wybiegamy z białej podl, w kierunku lubartowa, pozniej dajemy na czestochowe, gdzies na zachod, nastepnie olsztyn i konczymy w warszawie 13 na mamoriale kusocinskiego.
- goral29
- Wyga
nie biegniemy, impreza odwołana z przyczyn od nas niezaleznych(policja nie dała pozwolenia). troche lipa!!! biegniemy 13 czerwca w niedziele odcinek z Palmir do warszawy na memoriał Kusego.(jakies 25 km).