no baBart28 pisze:panucci10 napisał(a):
prawie jak dla elity![]()
![]()
![]()
A startowe dostałeś?

no baBart28 pisze:panucci10 napisał(a):
prawie jak dla elity![]()
![]()
![]()
A startowe dostałeś?
taki dzień wypada raz w roku, a jak jeszcze pokrywa się z datą maratonu :uuusmiech: ,to życzenie musi się spełnićBart28 pisze:Czas zweryfikuje, czy się będą spełniać.jackma pisze:ale ja w tym dniu mam szczególne prawo do życzeń
Właśnie jestem po półmaratonie koło Wejherowa i sprawa się jeszcze skomplikowała bo pobiłem życiówkę o 3,5 minuty uzyskując 1:29:12 i teraz kalkulator wylicza 3:06:31Gife pisze:Zrób sobie za tydzień test na dychę, półmaraton i oszacuj tempo
Też miałem debiut w 3:30 i było ok, gdyby nie to, że miałem kilka postojów na trasiezibiolot pisze:Właśnie jestem po półmaratonie koło Wejherowa i sprawa się jeszcze skomplikowała bo pobiłem życiówkę o 3,5 minuty uzyskując 1:29:12 i teraz kalkulator wylicza 3:06:31Gife pisze:Zrób sobie za tydzień test na dychę, półmaraton i oszacuj tempoMyślę, że około 3.30 byłoby super jak na debiut, ale każdy inny przyjmę z pokorą.
Aż tak zadufany w sobie nie jestemKsiężna pisze:jackma, tak sądziłam, że chodzi prezent urodzinowy
Kciuki zatem!
10 km - 48:18zibiolot pisze:Jaki miałeś wtedy czas w połówce?
Ochota moze i jest tylko z czasem gorzejGife pisze: Jeśli będziecie mięli ochotę to oczywiście można zrobić pogaduchy na Paście bo przed startem to na bank będzie oszczędzanie energii