Moderator: infernal
Ależ w tym nie ma nic dziwnego - po prostu trzeba przestać wierzyć tym, którzy zakładają, że żeby coś osiągnąć trzeba trenować długimi godzinami. Nie tędy droga - ma być efektywnie i energetycznie.pulchniak pisze:Zadziwiasz. Stosunek ilość treningu/czas osiągnięty - niesamowite. Poza moim zasięgiem. Gratuluję
Żeby pokazały się mm. brzucha trzeba mieć mało tkanki tłuszczowej. Należy ćwiczyć często, nawet codziennie. W ćwiczeniach na mm. brzucha nie należy stosować obciążenia a jeśli się ono pojawia to powinno być niewielkie. Z bicepsem i tricepsem jest inaczej. Jeśli wiemy, że gdzieś tam są, ale ich nie widać to robimy dużo powtórzeń na małych ciężarach, jeśli natomiast ich nie ma i chcemy zbudować to robimy 4 serie po 12 powtórzeń z takim obciążeniem, żeby pod koniec ostatniej serii mięśnień odmawiał już współpracy.Kanas78 pisze:Fota powala![]()
![]()
A... mam pytanko... żeby mięsień wyszedł na wierzch (sorry za niefachowość określenia), no wiesz, żeby rzeźba się pokazała (chodzi mi o mięśnie brzucha i biceps-triceps), to trzeba robić więcej powtórzeń, czy zwiększyć obciążenie? Czy dla mięśni brzucha jest inaczej a dla mięśni rąk inaczej.
Jakie są Twoje opinie na ten temat-sugestywne![]()
Z góry dzięki za odp
ten akurat też mnie nie powala, ale lubie jak mięśnie są delikatnie zarysowaneLadyE pisze:a mi sie taki brzuch nie podoba u kobiety
Mi padało na ostatnim kilometrze. Patrząc na twój czas z 10km myślę, że byłeś już wtedy na mecieSylw3g pisze:Padał deszcz podczas biegu? Chyba odpłynąłem bo nie czułem
Zobaczymy, zobaczymy. Jak nie zacznę za szybko to kto wieKanas78 pisze:Bardzo surowo się oceniasz, a przecież niezły czas wykręciłaś! I ja Ci gratuluję![]()
Jak to było na zmęczeniu i w ciężkich warunkach, to aż strach się bać, co będzie, jak nie będzie zmęczenia....
a kiedy jest Raszyn?LadyE pisze:Ignis pieknie
planujesz moze start w Raszynie?az boje sie myslec co tam jestes gotowa wykrecic