Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
No Ania nie mow ze ty tez jestes anglistką ..
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
heh, wystarczy wspomnieć o jedzie samochodem... patrzysz się na drogę co się dzieje, zmieniasz podświadomie biegi ect do tego słuchasz radia, podziwiasz widoki z daleka, myślisz o czymś zupełnie innym i wszystko w tym samym czasieA classroom.
Teacher to a student: Are you good at multi-tasking? 'Cause there are some opinions men can't do two things at the same time, first they finish one thing and then they start another one.
Student: No, it's not true.
Teacher: So what and how many things can you do at the same time?
Another student (from behind): Walk and talk
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Dedicated to Kanas - klimaty ryjkowo-prosiaczkowe...
Wchodzę do szkoły przy stadionie, szukając kogoś, kto by mnie na niego wpuścił.
Pani sprzątająca: "Tak pada???"
Ja: "Nie, ja taka spocona..."
Piękne!
I ładny kilometraż!:-)
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Księżna pisze:Dedicated to Kanas - klimaty ryjkowo-prosiaczkowe...
Wchodzę do szkoły przy stadionie, szukając kogoś, kto by mnie na niego wpuścił.
Pani sprzątająca: "Tak pada???"
Ja: "Nie, ja taka spocona..."
Piękne!
I ładny kilometraż!:-)
To mi się przypomniało, jak będąc w podstawówce jeszcze, w wakacje złamałam prawą rękę i straciłam sens wszystkiego, w tym sens mycia włosów... (no bo jak to w wakacje złamać rękę???)..w związku z czym łaziłam z okropnie tłustą łepetyną po mieszkaniu.. Wpadła do mnie przyjaciółka i mówi: o, chyba nie wyjdziemy, bo myłaś głowę?
---------------------
Aniu, trzymam za Ciebie mocno kciuki na zawodach!! I z niecierpliwością będę czekać na pełną pozytywnych wibracji relację
- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
Ta pani z szatni - rewelacja
Ja kiedys rozgrzewajac sie do biegu na 10 km (w srodku gorącego lata) przebiegalam przez park. Sporo ludzi tam sie rozgrzewalo, co dostarczylo rozrywki emerytom relaksującym sie na lawkach. Kiedy ktorys raz przebieglam kolo pary uroczych staruszkow uslyszalam rozmowę : 'Patrz, ta juz sie spocila! Pewnie nie da rady'
W niedziele pewnie tez sie spocimy, ale damy rade!!!! Gdybysmy sie jednak nie poznaly osobiscie to trzymam kciuki. Ja sprobuje powalczyc o zyciowke ale boje sie ze 'strzelę', jak to mowi moja corka-kolarka, czyli odpadne
Ja kiedys rozgrzewajac sie do biegu na 10 km (w srodku gorącego lata) przebiegalam przez park. Sporo ludzi tam sie rozgrzewalo, co dostarczylo rozrywki emerytom relaksującym sie na lawkach. Kiedy ktorys raz przebieglam kolo pary uroczych staruszkow uslyszalam rozmowę : 'Patrz, ta juz sie spocila! Pewnie nie da rady'
W niedziele pewnie tez sie spocimy, ale damy rade!!!! Gdybysmy sie jednak nie poznaly osobiscie to trzymam kciuki. Ja sprobuje powalczyc o zyciowke ale boje sie ze 'strzelę', jak to mowi moja corka-kolarka, czyli odpadne
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
birdie pisze:'Patrz, ta juz sie spocila! Pewnie nie da rady'
Dacie radę, na pewno, trzymam mocno kciuki!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
również wesoło ))Księżna pisze:Rechoczę
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
-
- Zaprawiony W Bojach
Niezłe!birdie pisze:Ta pani z szatni - rewelacja