DOM - komentarze
Moderator: infernal
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 39:46
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
DOM, jak wiadomo to ja jestem tutaj najwiekszym mistrzem przetrenowywania sie, wiec moze nie powinnam sie odzywac
wierze ponadto, ze znasz dobrze swoj organizm i nie chcesz sobie zrobic krzywdy, ale... z 'dlugodystansowej' lektury Twojego bloga mozna wywnioskowac, ze u Ciebie jest w kolko tak samo: cos Cie lapie i rozklada: chorujesz: zaczynasz biegac przed zawodami czujac sie jeszcze slabo: na moment zawodow mobilizujesz organizm i osiagasz super wynik: przez chwile jeszcze jest OK i... znowu to samo, od poczatku. nie krytykuje tu absolutnie tego co robisz (mnie to wprost nie wypadaloby przy moich destrukcyjnych sklonnosciach
), ale zwracam uwage, ze cos w tym moze byc - moze warto byloby czasami odpuscic i dac sobie wrocic do pelni sil, zanim zlapiesz sie za kolejne wyzwanie 
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
11km, w tym 5 x 2' (3,28), p 1' (4,30)
powoli...
jeszcze słabo
DOM, czyli co, życiówka?
pozdro i powo!
- DOM
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
aj, Asiu...wiesz jak jest.ioannahh pisze:DOM, jak wiadomo to ja jestem tutaj najwiekszym mistrzem przetrenowywania sie, wiec moze nie powinnam sie odzywacwierze ponadto, ze znasz dobrze swoj organizm i nie chcesz sobie zrobic krzywdy, ale... z 'dlugodystansowej' lektury Twojego bloga mozna wywnioskowac, ze u Ciebie jest w kolko tak samo: cos Cie lapie i rozklada: chorujesz: zaczynasz biegac przed zawodami czujac sie jeszcze slabo: na moment zawodow mobilizujesz organizm i osiagasz super wynik: przez chwile jeszcze jest OK i... znowu to samo, od poczatku. nie krytykuje tu absolutnie tego co robisz (mnie to wprost nie wypadaloby przy moich destrukcyjnych sklonnosciach
), ale zwracam uwage, ze cos w tym moze byc - moze warto byloby czasami odpuscic i dac sobie wrocic do pelni sil, zanim zlapiesz sie za kolejne wyzwanie
Ja na pewno się nie przetrenowywuję, ale zdecyowanie za dużo mam na głowie.
No i lubię startować - to chyba główny problem, choć walczę, by startów było mniej
Mam jednak niecny plan wypoczynku na maxa.
No i jeszcze jedno - niestety, gdy jesteśmy w formie organizm bardzło łatwo łapie...wirusy, bakterie, kontuzje. A gdy ta forma jest, strasznie ciężko odpuścić.
mimik - chciałam 1;17 ale teraz nie wiem. Naprawdę nie wykluczam zejścia z trasy, gdy ciało powie nie.
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
mądrzy ludzie powiadają, że bieganie to tylko część treningu..DOM pisze: Ja na pewno się nie przetrenowywuję, ale zdecyowanie za dużo mam na głowie.
tak czy inaczej - trzymam kciuki za jutrzejszy polmaraton! bede kibicowac
-
mario36
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
DOM ja juz wiem...jestes mistrzynia blogowania ...bo to jest tak ...narzekasz...ze zle ze ciezko ze cos jest...potem start ...sukces ...zyciowka lub dobre miejsce ....a My sie tutaj zamartwiamy a Ty tak zawsze masz
....Ty nie chcesz zapeszac wiec ...chciałabym ale sie boje
....no rozszyfrowałem Cie:)
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach

fingers crossed !
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- DOM
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
...
jakiś stre jest
jakiś stre jest
-
Wariatkm
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 40:46
- Życiówka w maratonie: 3:10:02
- chel
- Zaprawiony W Bojach

gratulacje! 
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
ŚLEDZIŁEM WYNIKI!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!