Aniad1312 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Wiecie co najbardziej lubię po biegu? Jak już się porozciągam, napoję, umyję, nabalsamuję i te inne takie ;)...to w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku mogę się najeść :)
Ahh, jednak trzeba sobie zrobić kolacyjkę ;) :hahaha:

Ładny trening (kurczę, nie wiedziałem, że tak szybko będę używał takiego stwierdzenia- trening, ja pierdziele) :hej:

Pozdrawiam!
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ładny trening!
I fajnie, że wraca Ci ochota na starty :-)
mimik pisze: (kurczę, nie wiedziałem, że tak szybko będę używał takiego stwierdzenia- trening, ja pierdziele) :hej:
:hej:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ładny trening... Dzięki ;)
wczoraj zaczęłam się zastanawiać, że w sumie to taka połamana chodziłam, a w miarę szybko udaje mi się wracać do formy. Mam nadziejo-obawy, czy to nie za szybko? "nadziejo", że może jednak wcale nie? :bum:

Karola,
jak na razie to jeden start, zobaczymy jak będzie dalej. W sumie to chętnie pobiegłabym w Gnieźnie B. Europejski, ze względów osobisto-rodzinnych (miasto moich Rodziców), no i znam miejsca w których się biegnie, no i fajna trasa...Ale wysyłają mnie wtedy nad morze na szkolenie, więc tam sobie podreptam :)
[b]mimik[/b] pisze:Ahh, jednak trzeba sobie zrobić kolacyjkę ;) :hahaha:
Mimiku, wiedziałam, że oprócz problemów zdrowotnych łączy nas jeszcze jedna głęboka więź... :hahaha:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:
[b]mimik[/b] pisze:Ahh, jednak trzeba sobie zrobić kolacyjkę ;) :hahaha:
Mimiku, wiedziałam, że oprócz problemów zdrowotnych łączy nas jeszcze jedna głęboka więź... :hahaha:
:hahaha:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czyli jest szansa, że weźmiesz udział? Super!! :taktak: Ale będzie 3mania kciuków!!!!
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no to się widzimy mam nadzieję! lecisz na jakiś konkretny czas? :usmiech:
blog
komentarze

the best is yet to come!
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tzn tak. Biegnę ze znajomym(i) i tak myslimy, że będziemy celować w załamanie 2h, a jak się uda, to lepiej. Przy założeniu, że jak ktoś nie daje rady (no muszę się jakoś zabezpieczyć :hahaha: ) to daje grupie free i jedzie swoim tempem. Tudzież to samo jeśli chce przyspieszyć. Dołączasz się? Miała jeszcze biec z nami Birdie, ale coś się nie odzywa...
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a może by się tak spotkać na expo przed połówką i poznać się?
nie wiem kto jeszcze z forumowiczów biegnie ale pewnie kilka osób się znajdzie :)
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

toś mi dała teraz zagwozdkę.. bardzo chętnie bym pobiegła z Wami, tylko no, nie wiem, czy dam radę. ale w sumie chyba prędzej wyczłapię coś wartościowego w grupie niż samotnie. :usmiech:
blog
komentarze

the best is yet to come!
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniu jeszcze dwa km i bylabys kolejna ktorej gratulowalabym pokonania dystansu polmaratonu :hahaha:

swietny bieg ;)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Qba, dobry pomysł. Nie wiem jeszcze tylko, czy będę odbierać pakiet w pt czy sb. Będę wiedzieć w czwartek. Zgadamy się na priv. Reszta ludków z forum też niech privuje :)
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie zapomnij dopisać niedzielnych zawodów na Runlogu :oczko:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Azaliż nie zapomnę ;) Na razie drżę z niepokojem, czekając na numer startowy - dzisiaj przelew, jutro deadline :D a że czekałam na wczorajszy bieg i ocenę samopoczucia, to teraz mam :)
Awatar użytkownika
birdie
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 0:50

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:Tzn tak. Biegnę ze znajomym(i) i tak myslimy, że będziemy celować w załamanie 2h, a jak się uda, to lepiej. Przy założeniu, że jak ktoś nie daje rady (no muszę się jakoś zabezpieczyć :hahaha: ) to daje grupie free i jedzie swoim tempem. Tudzież to samo jeśli chce przyspieszyć. Dołączasz się? Miała jeszcze biec z nami Birdie, ale coś się nie odzywa...
jestem, jestem :) ostatnio superbusy. Jade do Poznania i mam nadzieje Cie poznac w koncu osobiscie. Z marzen o 1:50 raczej nici, bo na 15km w Dąbrowie nabiegalam 1;19:45 co daje 5:19/km i umieralam. Zeby biec 1:50 trzeba miec 5:15/km :(
Chcialabym jednak celowac w ponizej 1;53 ale czy wyjdzie to sie okaze. W Dabrowie rozpoznalam Grzegorza 'kasjera', wiec Ciebie, Aniu, na pewno gdzies znajde. Powodzenia dla wszystkich :) Ja sobie dla motywacji ostatnio codziennie puszczam to
http://www.youtube.com/watch?v=mExrzPZi03A&ob=av3e Daje mi takiego powera ze hej:)
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze: A classroom.
Teacher to a student: Are you good at multi-tasking? 'Cause there are some opinions men can't do two things at the same time, first they finish one thing and then they start another one.
Student: No, it's not true.
Teacher: So what and how many things can you do at the same time?
Another student (from behind): Walk and talk.
haha, ja właśnie zawsze śmialam się z kumpla, bo on owszem - szedł i mówił, ale jak już się musiał nad czymś bardziej zastanowić - to stawał. :hahaha:
blog
komentarze

the best is yet to come!
ODPOWIEDZ