OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
- weja
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 5:29:17
To może ja:
start 25.03.2012 r. z Placu Roosevelta o 5:00 nowego czasu.
Pamiętajcie, aby dobrze nastawić budziki. Ta noc jest krótsza
start 25.03.2012 r. z Placu Roosevelta o 5:00 nowego czasu.
Pamiętajcie, aby dobrze nastawić budziki. Ta noc jest krótsza
Weja
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak na razie zapowiadana temperatura w Wa-wie na godz. 10-12 w niedzielę to około +10 stopni.
Spore zachmurzenie ... i niestety niektóre serwisy zapowiadają opady deszczu ...
no ale nie ma tego złego ... niepotrzebny będzie prysznic ...
a i jeszcze jedno ... Trenerze jaki plan na sobotę ?
byłem pierwszy
Spore zachmurzenie ... i niestety niektóre serwisy zapowiadają opady deszczu ...
no ale nie ma tego złego ... niepotrzebny będzie prysznic ...
a i jeszcze jedno ... Trenerze jaki plan na sobotę ?
byłem pierwszy
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
BBL (Bogu Biegania Loko - przypominam dla niezorientowanych), chyba nie ma Ciebie w okolicach ale zmuszony jestem ponowić pytanie: co, kto i dlaczego jutro będzie na spotkaniu w Kortowie
-
- Dyskutant
Już odpowiadamrunkris pisze:BBL (Bogu Biegania Loko - przypominam dla niezorientowanych), chyba nie ma Ciebie w okolicach ale zmuszony jestem ponowić pytanie: co, kto i dlaczego jutro będzie na spotkaniu w Kortowie
co- trening biegowy
kto-uśmiechnięci biegacze
dlaczego- bo lubimy biegać
i najważniejsze naoliwienie trybików przed półmaratonem
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
albo wciskanie kitu w zawiasy ... czy jakoś tak
- loko
- Zaprawiony W Bojach
jutro trening mentalny pełen relaks, zapominamy o pulsometrze i gps.... trochę lasu i gimnastyki.
to oczywiście propozycja dla półmaratończyków.
i tak jak pisał trener Wojtek ja też wszystko powtarzam
to oczywiście propozycja dla półmaratończyków.
i tak jak pisał trener Wojtek ja też wszystko powtarzam
Tomek Domżalski
- Tadeo
- Dyskutant
runkris pisze:można by rzec: nawijanie makaronu na uszyrunkris pisze:naoliwienie trybików przed półmaratonem
Życzę wam dalej dobrego humoru, ożywiacie to forum, chwała wam za to.techgraph pisze:albo wciskanie kitu w zawiasy ... czy jakoś tak
Życzę również tego, żeby w parze z przyrostem formy biegowej, nie ubywało wam taktu.
----------------------------------------------------------------------------------
Panie Wojtku niech się pan nie boi bo Tadeo za Panem stoi.
----------------------------------------------------------------------------------
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
Taktu nam nie ubywa, ale przyrostu formy też nie ma, pozostaje forumTadeo pisze:[
Życzę również tego, żeby w parze z przyrostem formy biegowej, nie ubywało wam taktu.
Jeżeli ktoś czuję się obrażony, niech żąda satysfakcji na bieżni - wygrane ma w kieszeni, żadnego z Was nie dogonię
-
- Wyga
A ja już po pracy i ze swojej strony życzę powodzenia wszystkim jutrzejszym półmaratończykom przyczepności na asfalcie i żebyście się nie zgubili w tłumie
No i zapytuję o jutro, bo ma coś być. Trener Tomek miał wysępić informacje od Trenera Wojtka, ale albo trener Tomek słabo sępi, albo trener Wojtek tak mocno trzyma
No i zapytuję o jutro, bo ma coś być. Trener Tomek miał wysępić informacje od Trenera Wojtka, ale albo trener Tomek słabo sępi, albo trener Wojtek tak mocno trzyma
Co nie dobiegnę, to rozbawię
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
A szukałem dzisiaj wzrokiem i zauważyć nie mogłem w tym tłumie biegaczy (około 80 osób). Dzisiaj był test stroju na krótko (nogi nie ogolone)
Z tego co się orientuję Tomek pojechał do Wawy po pakiety startowe, a Wojtek zapracowany mocno, ale jutro trening Olsztyn Aktywnie na stadionie w Kortowie jest , wiec reprezentuj nas godnie
Dla chętnych chcących śledzić wyniki naszych zmagań na Półmaratonie Warszawskim zamieszczam link do strony gdzie będą wyniki live http://www.7pw.sts-timing.pl/
Z tego co się orientuję Tomek pojechał do Wawy po pakiety startowe, a Wojtek zapracowany mocno, ale jutro trening Olsztyn Aktywnie na stadionie w Kortowie jest , wiec reprezentuj nas godnie
Dla chętnych chcących śledzić wyniki naszych zmagań na Półmaratonie Warszawskim zamieszczam link do strony gdzie będą wyniki live http://www.7pw.sts-timing.pl/