Quentino-komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Gratuluje chłopie !!!! Dzięki Tobie jestem w stanie wierzyć ze trening umiarkowany dopasowany jest w stanie dawać oszałamiające efekty , powiedz mi gdzie mozna znaleść link do wyników
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
http://sts-timing.pl/index.php?option=c ... r&Itemid=7
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Gratuluję
U boku Kulawego szybciej pobijesz 35' niż ja
U boku Kulawego szybciej pobijesz 35' niż ja
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:27
- Życiówka w maratonie: 3:24:39
- Kontakt:
Dzięki wszystkim za gratki!
Tylko żałuję, że Kulawy nie czekał na mnie na 5 kaemie. Wtedy złamałbym 38 minut. Ale spokojnie, jak to mówią, małą łyżką.
Z drugiej strony, trochę obciach, gdy życiówki na dychę robię mniej więcej o tyle co te w zmoratonie.
Taki urok.
Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa, dla emeryta i rencisty biegowego w jednym.
Q.
Tylko żałuję, że Kulawy nie czekał na mnie na 5 kaemie. Wtedy złamałbym 38 minut. Ale spokojnie, jak to mówią, małą łyżką.
Z drugiej strony, trochę obciach, gdy życiówki na dychę robię mniej więcej o tyle co te w zmoratonie.
Taki urok.
Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa, dla emeryta i rencisty biegowego w jednym.
Q.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje! Jeśli po kłopotach z piszczelowym tak się biega, to czeka mnie wspaniały sezon!
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Gratulacje
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
szokujesz brawo chłopie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zbyszek - ja już wiem od dłuższego czasu (z neta...), że jeśli coś mi wychodzi to albo fuks, albo...przypadek.
Natomiast, jeśli się gdzieś potknę to wina "mojego treningu"
Poproszę fuksa do końca mych dni.
Zdrovyś!
Q.
Poproszę fuksa do końca mych dni.
Zdrovyś!
Q.
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
zawsze tak jest: ojcow sukcesu jest wielu.. i tak dalej.. skads to znam....Quentino pisze:Zbyszek - ja już wiem od dłuższego czasu (z neta...), że jeśli coś mi wychodzi to albo fuks, albo...przypadek.
nie przejmuj sie i rob swoje! z mojej strony raz jeszcze gratulacje i duzy szacun. nie tylko za ladny wynik, ale przede wszystkim za to, ze wydaje mi sie, ze wiesz co i dlaczego robisz. juz jakis czas temu Ci to pisalam i utwierdzam sie w przekonaniu, ze sie nie myle nie wiem, na czyich doswiadczeniach/planach/ksiazkach glownie opierasz swoje trenowanie, ale najwyrazniej to dziala
- zbyszektt
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 39:37
- Życiówka w maratonie: 3:20:38
Quentino- pracę wykonałeś ogromną! Bardzo mocne treningi, a już ogrom żelastwa i różnych kkklęków jest porażająca. Stąd taki efekt
BTW - kiedy planujesz powalczyć o połówkę i cały dystans? Dopiero jesienią? Chętnie porównam efekty naszych różnych szkół treningowych (choć, nie powiem - z pewną obawą...)
BTW - kiedy planujesz powalczyć o połówkę i cały dystans? Dopiero jesienią? Chętnie porównam efekty naszych różnych szkół treningowych (choć, nie powiem - z pewną obawą...)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dżoana - opieram się na konkretnych planach...są na mojej stronie. Rozpisałem je sobie sam w listopadzie, uzasadniłem a uzasadnienie podstawowe było takie - biegam to co mi najbardziej przypasiło podczas pierwszych dwóch lat biegania. Wspominałem też wtedy o modyfikacjach uzależnionych od kilku czynników. Np. kontuzji. I tak też biegam.
A to o czym piszesz jest mi bliskie, bo mi też coś przypomina...
Powodzenia!
Zbyszek - i widzisz, to jest często spotykany mylny błąd...Żelastwo faktycznie przerzucone, ale...z tą ogromną pracą to tak naprawdę pozory. Czytam różne blogi i...rzadko ktoś biega tak mało jak ja. Od listopada średnia w tygodniu to jakieś 40 parę kaemów...Przecież to się gaci nie opłaca ubierać na takie nic. A intensywność - biegam co lubię więc jest mi...łatwiej niż innym. Wolę trening krótki i mocny, bo sprawia mi więcej radochy. I działa dość dobrze...na mnie. To jest klucz. Ale maratonu z takiego treningu dobrze nie pobiegnę. Najważniejsze to zdawać sobie z tego sprawę. To jest połowa sukcesu - ta większa...
Mam nadzieję, że w końcu zrobię uczciwy trening pod maraton.
A tak w ogóle to 38:13 jest słabe i dobre jednocześnie. Słabe ogólnie, ale dla mnie dobre.
PZdrovyście!
Q.
A to o czym piszesz jest mi bliskie, bo mi też coś przypomina...
Powodzenia!
Zbyszek - i widzisz, to jest często spotykany mylny błąd...Żelastwo faktycznie przerzucone, ale...z tą ogromną pracą to tak naprawdę pozory. Czytam różne blogi i...rzadko ktoś biega tak mało jak ja. Od listopada średnia w tygodniu to jakieś 40 parę kaemów...Przecież to się gaci nie opłaca ubierać na takie nic. A intensywność - biegam co lubię więc jest mi...łatwiej niż innym. Wolę trening krótki i mocny, bo sprawia mi więcej radochy. I działa dość dobrze...na mnie. To jest klucz. Ale maratonu z takiego treningu dobrze nie pobiegnę. Najważniejsze to zdawać sobie z tego sprawę. To jest połowa sukcesu - ta większa...
Mam nadzieję, że w końcu zrobię uczciwy trening pod maraton.
A tak w ogóle to 38:13 jest słabe i dobre jednocześnie. Słabe ogólnie, ale dla mnie dobre.
PZdrovyście!
Q.
-
- Zaprawiony W Bojach
Quentino i sprawa zasadnicza powiedz ile kg zrzuciles? To ma wpływ na prędkość na takich dystansach 5,10 k bym powiedział ze niska waga to połowa sukcesu sam widzę po sobie jak pare kg mniej wpływa na szybkość i na zmęczenie do tego kulawy ciebie trochę pociągnął to bardzo pomaga i te wszystkie podbiegi KKK tez maja w tym udział wszystko to wpłynęło na wynik
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
KOMENTARZE