Profil Biegacza na Facebooku!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Godzinę temu wystartował na Facebooku Profil Biegacza, Którego Administratorami są m.in. Henryk Szost, Kuba Burghardt i Daniel Wosik! Dodawajcie do ulubionych i polecajcie znajomym!!!
http://www.facebook.com/ProfilBiegacza
-
- Zaprawiony W Bojach
W jakim celu?Marmar pisze:Dodawajcie do ulubionych i polecajcie znajomym!!!
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Rozgrzewający Się
Żeby np. poznać program treningowy Heńka Szosta przed Londynem, albo zapytać go o jakieś kwestie własnego treningu. Żeby dowiedzieć się że np. sklep X robi wyprzedaż na buty Asicsa -30% itd. Oczywiście wolna wola
- jak ktoś nie chce, to nie musi 

- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dlaczego wrzucasz posta do kilku działów naraz?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Rok temu wystartował profil na Lambooku. Dodawajcie do ulubionych i polecajcie znajomym!!!!:Marmar w Melanżu pisze:Godzinę temu wystartował Profil Biegacza na Facebooku - administrują Szost, Wosik, Burghardt, a także najlepsi Polscy chodziarze sportowi: Kwoka, Sikora, Augustyn oraz własciciele kilku sklepów dla biegaczy!!!
Będą wątki o treningach Administratorów, ich startach, wynikach, a sklepy będą informować o nowościach rynkowych, promocjach i wyprzedażach. Dodawajcie do ulubionych i polecajcie znajomym!!!!:
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
wie ktoś jak dodać ten profil do tego lambooka do ulubionych, bo jakoś nie moge znaleźć tego przyciska i siem zasmucam z tego powodó?
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie mam zamiaru zawracać d... H. Szostowi rozterkami truchtacza, który biega tempówki o ponad minutę wolniej niż on maraton.Marmar pisze:Żeby np. poznać program treningowy Heńka Szosta przed Londynem, albo zapytać go o jakieś kwestie własnego treningu. Żeby dowiedzieć się że np. sklep X robi wyprzedaż na buty Asicsa -30% itd. Oczywiście wolna wola- jak ktoś nie chce, to nie musi
Jeśli zaś jakiś sklep, czy firma Asics chce mnie dyskryminować, to ich problem. Tym bardziej, że Asics trochę się ostatnio pogubił i zaczął twierdzić, że ich ortopedyczne żelazka wspomagają naturalne bieganie

"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
- herson
- Zaprawiony W Bojach
rozpandzamMarmar pisze: Dodawajcie do ulubionych i polecajcie znajomym!!!

kiedys wam te fejsbooki i tweety powylaczaja, a wtedy bedzie placz i zgrzytanie zebow, ogolnoswiatowa histeria, a dla tych nieoglupionych, powod do sikania w majtki ze smiech
Jak na razie, ja nie posiadajacy konta na zadnym face, NK itp. jestem czasem uwazany za odmienca
Swoja droga ciekawe kiedy wymysla np klapy do ubikacji z dostepem do face. Ale jaja to co wlatuje do ubikacji rejestruje system i zaraz na profilu pojawia sie informacja: wlasnie "zrobilem .......

- Lisciasty
- Zaprawiony W Bojach
Ja ostatnio usłyszałem, że modne jest śledzenie kogoś. Zacząłem śledzić sąsiada ale jakoś się durnowato patrzył na mnie, a wczoraj to mi chyba chciał spuścić manto. Dałem sobie spokój, to chyba dla większych twardzieli zajęcie, a może technikę mam złą...
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!