Profil Biegacza na Facebooku!

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Marmar
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Godzinę temu wystartował na Facebooku Profil Biegacza, Którego Administratorami są m.in. Henryk Szost, Kuba Burghardt i Daniel Wosik! Dodawajcie do ulubionych i polecajcie znajomym!!!

http://www.facebook.com/ProfilBiegacza
PKO
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Marmar pisze:Dodawajcie do ulubionych i polecajcie znajomym!!!
W jakim celu?
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Marmar
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Żeby np. poznać program treningowy Heńka Szosta przed Londynem, albo zapytać go o jakieś kwestie własnego treningu. Żeby dowiedzieć się że np. sklep X robi wyprzedaż na buty Asicsa -30% itd. Oczywiście wolna wola :) - jak ktoś nie chce, to nie musi :-)
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dlaczego wrzucasz posta do kilku działów naraz?
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

Znowu tej fejsbuk?
rufuz

Nieprzeczytany post

Nie mam i nie bede mial konta na "facezbuku", NK itp
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Marmar w Melanżu pisze:Godzinę temu wystartował Profil Biegacza na Facebooku - administrują Szost, Wosik, Burghardt, a także najlepsi Polscy chodziarze sportowi: Kwoka, Sikora, Augustyn oraz własciciele kilku sklepów dla biegaczy!!!

Będą wątki o treningach Administratorów, ich startach, wynikach, a sklepy będą informować o nowościach rynkowych, promocjach i wyprzedażach. Dodawajcie do ulubionych i polecajcie znajomym!!!!:

Rok temu wystartował profil na Lambooku. Dodawajcie do ulubionych i polecajcie znajomym!!!!:
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

wie ktoś jak dodać ten profil do tego lambooka do ulubionych, bo jakoś nie moge znaleźć tego przyciska i siem zasmucam z tego powodó?
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Marmar pisze:Żeby np. poznać program treningowy Heńka Szosta przed Londynem, albo zapytać go o jakieś kwestie własnego treningu. Żeby dowiedzieć się że np. sklep X robi wyprzedaż na buty Asicsa -30% itd. Oczywiście wolna wola :) - jak ktoś nie chce, to nie musi :-)
Nie mam zamiaru zawracać d... H. Szostowi rozterkami truchtacza, który biega tempówki o ponad minutę wolniej niż on maraton.
Jeśli zaś jakiś sklep, czy firma Asics chce mnie dyskryminować, to ich problem. Tym bardziej, że Asics trochę się ostatnio pogubił i zaczął twierdzić, że ich ortopedyczne żelazka wspomagają naturalne bieganie :hahaha:
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Marmar pisze: Dodawajcie do ulubionych i polecajcie znajomym!!!
rozpandzam :usmiech: sie juz :hej:
kiedys wam te fejsbooki i tweety powylaczaja, a wtedy bedzie placz i zgrzytanie zebow, ogolnoswiatowa histeria, a dla tych nieoglupionych, powod do sikania w majtki ze smiech
rufuz

Nieprzeczytany post

Jak na razie, ja nie posiadajacy konta na zadnym face, NK itp. jestem czasem uwazany za odmienca :ble: Swoja droga ciekawe kiedy wymysla np klapy do ubikacji z dostepem do face. Ale jaja to co wlatuje do ubikacji rejestruje system i zaraz na profilu pojawia sie informacja: wlasnie "zrobilem ....... :ble: :ble:
Awatar użytkownika
Lisciasty
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja ostatnio usłyszałem, że modne jest śledzenie kogoś. Zacząłem śledzić sąsiada ale jakoś się durnowato patrzył na mnie, a wczoraj to mi chyba chciał spuścić manto. Dałem sobie spokój, to chyba dla większych twardzieli zajęcie, a może technikę mam złą...
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pamięta Liściasty. Jeśli śledzisz sąsiada, to on może śledzić Ciebie :D Więc lipa!
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wszystkich i tak śledzi wujek google :taktak:
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach