Kangoor5 pisze:W sklepie dla myśliwych
Heniu jest przecież zapalonym myśliwym.Po za bieganiem to lubi jeszcze najbardziej.
Świetna wiadomość - powinienem ją dostać koło wtorku - dam znać jakie mam wrażeniaMarmar pisze:Na lato jest właśnie ta koszulka Optiline LIGHT sygnowana nazwiskiem Heńka. Jest prawie 3x cieńsza od kolekcji zimowej i dzięki temu jeszcze lepiej "oddycha": http://www.sport-design.pl/tervel-koszu ... ,id60.html
Ja też czekam na przesyłkę i takie info na fb dostałem:kul pisze:Czy tylko ja mam problem ze sport-design.pl?
Zamówiłem i zapłaciłem już ponad 2 tygodnie temu, dzwoniłem do nich 4 razy i za każdym razem mówili, że przesyłka wyszła. Za każdym razem był to inny dzień. W poniedziałek dowiedziałem się, że wyszła w piątek, ale jeszcze jej nie mam, w dodatku Pan właściciel chyba ma mnie już dość bo wyłączył telefon.
Ktoś może za ten sklep poręczyć?
Fakt, że w dotyku ten materiał jest bardzo przyjemny - większość biegów robię teraz w ich ciuchachhatek pisze:Miałem identycznie - przez ponad tydzień od wpłaty miałem status zamówienia w stylu "potwierdzone przez kupującego", nic o wysyłce.
Po dwóch tygodniach przyszła kurierem mimo, że za niego nie płaciłem. Trochę to niepoważne a z punktu widzenia sklepu marnowanie kasy.
Sama koszulka "Szosta" - bomba - pierwszy raz w życiu spotykam tak przyjemną w dotyku sztuczną koszulkę i to za takie pieniądze.