ioannahh - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Ioannah,
ja tez myslalam,ze bieganie to nie dla mnie i ze to byla taka jednorazowa zwariowana przygoda zakonczona lwowska klęską. Ale nie przez kontuzję można przejść ! i wyjść z niej z honorem
ja tez myslalam,ze bieganie to nie dla mnie i ze to byla taka jednorazowa zwariowana przygoda zakonczona lwowska klęską. Ale nie przez kontuzję można przejść ! i wyjść z niej z honorem
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ioannahh,
jako że przeczytałam ostatnio Twojego bloga prawie w całości, bo mnie zainteresowały bardzo pierwsze wpisy - to po stokroć trzymam kciuki za Ciebie! Po stokroć !
Świetne jest Twoje bieganie. (nie było - jest! to co teraz się dzieje to tylko epizod, chwilka, przerwa malutka)
Niedługo będziesz znów truchtać, potem śmigać, potem wygrywać.
Miłego dnia !
jako że przeczytałam ostatnio Twojego bloga prawie w całości, bo mnie zainteresowały bardzo pierwsze wpisy - to po stokroć trzymam kciuki za Ciebie! Po stokroć !
Świetne jest Twoje bieganie. (nie było - jest! to co teraz się dzieje to tylko epizod, chwilka, przerwa malutka)
Niedługo będziesz znów truchtać, potem śmigać, potem wygrywać.
Miłego dnia !
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 3:31
Asiu wiosna będzie twoja
Czasem piszę w swoim biegowym pamiętniczku. Wszystkie komentarze mile są widziane
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
DZIEKUJE
heh, dzis rano, zabierajac sie do kolejnego dluuugiego treningu zastepczego: rower (interwaly na trenazerze 1.5h) + silka, bardzo wyraznie zdalam sobie sprawe z tego, ze niczego tak bardzo nie pragne jak tego, zeby moc po prostu isc pobiegac.... a wszystko to za sprawa Wojtka, ktory po przerwie jeszcze dluzszej niz moja zakomunikowal, ze 'idzie pobiegac'
niechze juz ta kontuzja sie konczy, no naprawde...
heh, dzis rano, zabierajac sie do kolejnego dluuugiego treningu zastepczego: rower (interwaly na trenazerze 1.5h) + silka, bardzo wyraznie zdalam sobie sprawe z tego, ze niczego tak bardzo nie pragne jak tego, zeby moc po prostu isc pobiegac.... a wszystko to za sprawa Wojtka, ktory po przerwie jeszcze dluzszej niz moja zakomunikowal, ze 'idzie pobiegac'
niechze juz ta kontuzja sie konczy, no naprawde...
-
- Zaprawiony W Bojach
chciałem przeprosić kolezanke za ma wypowiedz. Mą wypowiedź ktos mógł źle zinterpretować.co za tym przepraszam szczerze.
Reasumując jeszcze raz przepraszam jednocześnie zycząc powrotu do trenowania a przy okazji dam radę kup sobie szosówke i zapraszan na ustawki na Rondo Babka
Tompoz
Reasumując jeszcze raz przepraszam jednocześnie zycząc powrotu do trenowania a przy okazji dam radę kup sobie szosówke i zapraszan na ustawki na Rondo Babka
Tompoz
Tompoz
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
nie ukrywam, że ostatnio jak nie biegałem to z tak zawiścią i bólem gapiłem się jak ktoś biegł, że miałem uczucie, że ten ktoś robi mi na złość ..najgorsze jest to mijanie biegaczy.....teraz wyglądają tak optymistycznie i pozytywnie, że aż się boję, że w końcu któregoś zamorduję
cierpliwości ioannahh, ważne żeby teraz niczego nie zepsuć, a dzień kiedy pobiegniesz na pewno nadejdzie.. pozdro!
-
- Zaprawiony W Bojach
Ostatni wpis mówił ze prawie biegasz , i jak tam postępy w rehabilitacji ?
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
No wieszioannahh pisze:jak ci niedzielni biegacze, którzy odziewają się w swoje garminy, najki i riboki, majestatycznie wychodzą na ścieżkę biegową, truchtają przez dwadzieścia minut i resztę dnia postanawiają 'spędzić na zasłużonej regeneracji'
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- chel
- Zaprawiony W Bojach
pięknie!! ani się obejrzysz, a wrócisz na te ścieżki. powodzenia.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
iaonnah, spoko że coś próbujesz, powodzonka!
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Kilka słów otuchy się przyda zawsze: zdrówka
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect