Przychodzi baba do lekarza, z synem i mówi:
- Jasiu, teraz wyprostuj się, żeby Pan Doktor zobaczył jaki jesteś krzywy

Moderator: infernal
dobre, prawie tak jak batman "A jo sem Netoperek!!!".ps. Wiecie co mówi w czeskim dubbingu Lord Vader do Skywalkera? To sem ja, twoj tatinek
Mój terapeuta powiedział mi to samo. Mam być rozciągnięty i rozluzniony. Inaczej, jak wszystko będzie spięte, biodra zaczną rotować i problem wróci.. Nawet mi powiedział, że to rozciąganie (plus unikanie nieprawidłowych pozycji przy siedzeniu, np podwijanie nóg ect) jest ważniejsze niż te wszystkie ćwiczenia, które mogę robić, ale z umiarem bo i tak samo bieganie daję sporo kondycji.No i muszę zadbać o rozciąganie. Przed jutrzejszym![]()
treningiem mam się porządnie rozciągnąć. No i po też. A w tygodniu znaleźć czas na osobną jednostkę rozciąganiowo-treningową.
Ach, ta gwara wielkopolska. Dawno tego nie słyszałemAniad1312 pisze: 5km po 5:47. Dzisiaj szybciej, jakoś tak girkami raźno przebierałam i co spojrzałam na Garminiaka, to musiałam zwalniać.
plusch pisze:Ach, ta gwara wielkopolska. Dawno tego nie słyszałemAniad1312 pisze: 5km po 5:47. Dzisiaj szybciej, jakoś tak girkami raźno przebierałam i co spojrzałam na Garminiaka, to musiałam zwalniać.Nie ma to, jak przebierać girkami