Strasb - Komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Trzymam kciuki, żeby już nic tam nie strajkowało!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Strasbik,
widze, ze na tym post-docu dobrze płacą
wiosna szleje, hormony szaleją, strasb szaleję. ale buty pięęęękne:)
widze, ze na tym post-docu dobrze płacą
wiosna szleje, hormony szaleją, strasb szaleję. ale buty pięęęękne:)
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ale ja przecież nie napisałam, że stać mnie zakup tychże butów w Szwajcarii. Nówki sztuki z brytyjskiego ebaya za 35 funtów (normalna cena to koło stówy).
- chel
- Zaprawiony W Bojach
mnie się tam podobają paputki, chociaż zazwyczaj te minimalistyczne są u mnie (oczywiście tylko wizualnie mówię) na nie. twoja wersja już w ogóle ładna. oby się dobrze sprawowały i oby twoja noga się dobrze sprawowała.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Może się do ich wyglądu przekonam z czasem, bo wygodniutkie. Oczywiście będę je dozować ostrożnie, bo to już jest ostra jazda bez trzymanki.
Może pyknę w domu fotki realnego egzemplarza.
A w ogóle to Wam się jeszcze nie chwaliłam moją nową fioletową bluzą - zakup narciarsko / biegowy (w te ostre mrozy ostatnio było mi trochę zimno w ręce bo czysto biegowa bluza zbyt przewiewna na rękawach). Oczywiście na dobrej przecenie.
W bieganiu na razie sprawdza się dobrze. Chrzest snowboardowy w weekend.
Może pyknę w domu fotki realnego egzemplarza.
A w ogóle to Wam się jeszcze nie chwaliłam moją nową fioletową bluzą - zakup narciarsko / biegowy (w te ostre mrozy ostatnio było mi trochę zimno w ręce bo czysto biegowa bluza zbyt przewiewna na rękawach). Oczywiście na dobrej przecenie.
W bieganiu na razie sprawdza się dobrze. Chrzest snowboardowy w weekend.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Coś te buciki takie onieśmielone, tak jakby się w sobie zamykały. Gratuluję zakupów i pakietu
- chel
- Zaprawiony W Bojach
nie widziałam wcześniej zdjęć na żywo. podtrzymuję opinie, ładne są i ładnie wyglądają na nodze.
z tym dobieganiem na uczelnię to rzeczywiście biegać się bardziej opłaca, planujesz w przyszłości jakoś regularnie to wykorzystywać?
oby test wypadł dobrze.
z tym dobieganiem na uczelnię to rzeczywiście biegać się bardziej opłaca, planujesz w przyszłości jakoś regularnie to wykorzystywać?
oby test wypadł dobrze.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Strasb, dzięki za foto silenców
Wiesz... zaczęłam czytać Twój dzisiejszy wpis i przemknęła mi przez sekundę taka myśl: że się też Strasbik nie boi wywijać na tym swoim zimowym sprzęcie.. bądź co bądź kontuzjogennym jak dla biegacza.... czytam dalej i bach!
Uważaj na siebie plisss
Wiesz... zaczęłam czytać Twój dzisiejszy wpis i przemknęła mi przez sekundę taka myśl: że się też Strasbik nie boi wywijać na tym swoim zimowym sprzęcie.. bądź co bądź kontuzjogennym jak dla biegacza.... czytam dalej i bach!
Uważaj na siebie plisss
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Mogę obiecać...bo to był ostatni wypad w sezonie. No śmiga się coraz lepiej i lepiej, są korzyści z mieszkania w Szwajcarii. Czekam na podobny progres w bieganiu!
Nie przypuszczałam, że da się skręcić kostkę na snowboardzie, ale byłam blisko. Ale jak widać noga maltretowana przez Jonathana + przeze mnie ćwiczeniami katowana jest teraz mocna. Niemniej chyba muszę zmienić buty na lepiej dopasowane.
Nie przypuszczałam, że da się skręcić kostkę na snowboardzie, ale byłam blisko. Ale jak widać noga maltretowana przez Jonathana + przeze mnie ćwiczeniami katowana jest teraz mocna. Niemniej chyba muszę zmienić buty na lepiej dopasowane.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Strasbik,
ładny wpis. W ogóle coś ostatnio zaniedbałyśmy naszą wirtualną znajomość, nieprawdaż..?
A ze spraw branżowych - mam skarpety kompresyjne na żylaki (http://www.activahealthcare.co.uk/unisex-socks/) , na receptę od lekarza sportowego i bardziej medyczne niż lansersko-sportowe;) ale po domowym teście wydają się ok. Jutro idę testować bieganie:)
ładny wpis. W ogóle coś ostatnio zaniedbałyśmy naszą wirtualną znajomość, nieprawdaż..?
A ze spraw branżowych - mam skarpety kompresyjne na żylaki (http://www.activahealthcare.co.uk/unisex-socks/) , na receptę od lekarza sportowego i bardziej medyczne niż lansersko-sportowe;) ale po domowym teście wydają się ok. Jutro idę testować bieganie:)
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
chel pisze:nie widziałam wcześniej zdjęć na żywo. podtrzymuję opinie, ładne są i ładnie wyglądają na nodze.
oby test wypadł dobrze.
Chel, do bucików coraz się bardziej przekonuję, zrobiło się ciepło, to będę w nich trochę i na co dzień chodzić (bardzo przewiewne są).
Z bieganiem dom-praca jak najbardziej mam ochotę zakombinować, ale muszę logistykę transportu ubiorów, komputera i lunchboxa dopracować.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Na swoje usprawiedliwienie mam jedynie, żeś w bardzo zacnym gronie przez mnie zaniedbywanych.pardita pisze:Strasbik,
Czekam na Twoje wrażenia ze skarpet w biegu. Ja moje "kompresyjne" lidlowskie ubrałam na niedzielne chodzenie po górach. I dobrze - na sankach strasznie śnieg się sypał do nogawek, miło było mieć podkolanówki. I nieprzemakalne spodnie.