DOM - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
DOM rano to znaczy o której 4-5 rano?
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
Dom - dużo zdrówka, spełnienia marzeń życiowych (biegowych) i wszelkiej pomyślności!
Zdecydowałem się w tym roku pobiec półmaraton w Krakowie więc spotkamy się jesli biegniesz maraton na wiosne w Łodzi. pozdrówka!
Zdecydowałem się w tym roku pobiec półmaraton w Krakowie więc spotkamy się jesli biegniesz maraton na wiosne w Łodzi. pozdrówka!
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Wszystkiego dobrego!
Możesz coś napisać o Puma Faas 400. Bardzo fajnie wyglądające buciki, a coś cicho o nich..
Możesz coś napisać o Puma Faas 400. Bardzo fajnie wyglądające buciki, a coś cicho o nich..
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Dziękuję wszystkim za życzenia - forumowe, facebookowe i SMS-owe.mimik pisze:Wszystkiego dobrego!
A co do FAAS 400 - to aktualnie mój ulubiony bucior treningowy na bieżnię mechaniczną;) Jest mniej "kołyskowaty" od 500, dlatego łydka aż tak bardzo nie pracuje (co przy moich rozbudowanych brzuchatych jest pozytywne - w końcu jestem kobietą;) ). Jest lekki, dynamiczny i mega-prosty, a to lubię. Cholewka w miarę przewiewna, żywy kolorek. Wydaje mi się, że są troszeczkę szersze od 500, dzięki czemu palce mają minimalnie więcej miejsca.

Czaję się natomiast na próbę FAAS 200! Ta wyjątkowa startówka wykonana jest w całości z surowców wtórnych pochodzących z recyclingu. Na 5 i 10km bucik powinien być idealny - tylko czy ja już jestem gotowa na bieganie w startówkach? Sczególnie, że w moim rozmiarze to niecałe 150g.

- beata
- Ekspert/Trener
Dom, raz jeszcze wszystkiego dobrego
!
Zdrowia, szybkości, miłości
.
A butki - te biało-zielone - fajne, takie wiosenne - jak przebiśniegi prawie, choć wyglądają trochę jakby były papierowe
.

Zdrowia, szybkości, miłości

A butki - te biało-zielone - fajne, takie wiosenne - jak przebiśniegi prawie, choć wyglądają trochę jakby były papierowe

- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Dzięki Dominika za info!
Bardzo mi się podoba wygląd tych 400, odważny, funky, ale prosty. Jeszcze tylko jedno. Jak wygląda amortyzacja? Jest jej wystarczająco dużo, coś w stylu 500-tek?.
Bardzo mi się podoba wygląd tych 400, odważny, funky, ale prosty. Jeszcze tylko jedno. Jak wygląda amortyzacja? Jest jej wystarczająco dużo, coś w stylu 500-tek?.
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
Niby troszkę mniej, ale odczuwanie podobne (różnica jest niewielka w ilości amortyzacji, bardziej w kształcie podeszwy). Zdecydowanie but treningowy, ale także szybsze treningi da się w nim biegać (szybko;).mimik pisze:Dzięki Dominika za info!
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
świetne ! kupię sobie chyba dziś do pociągu i poczytam 
ta koszulka z nadrukiem jest po prostu genialna!

ta koszulka z nadrukiem jest po prostu genialna!
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam

- DOM
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki, choć oddam wszystkie wygrane za maraton w 2:40 
A tak poważnie to strasznie się cieszę, że mój trening się sprawdza i że zwiększony kilometraż powolutku procentuje.
Do Maniackiej Dychy 2 tygodnie, do połówki 3, a do maratonu 6. Jest jeszcze sporo czasu, by złapać formę

A tak poważnie to strasznie się cieszę, że mój trening się sprawdza i że zwiększony kilometraż powolutku procentuje.
Do Maniackiej Dychy 2 tygodnie, do połówki 3, a do maratonu 6. Jest jeszcze sporo czasu, by złapać formę

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
no i ode mnie rowniez gratulacje - za wywiad prasowy i (przede wszystkim!) za te wyniki biegowe:)
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
Bożesztymój, taki wynik to ja bym chciala miec na płaskim, a Ty po tym piasku....

- DOM
- Zaprawiony W Bojach
Asia, jestem pewna, że w moim wieku też tak będziesz biegaćioannahh pisze:Bożesztymój, taki wynik to ja bym chciala miec na płaskim, a Ty po tym piasku....![]()

Z drugiej strony jestem również pod wrażeniem