Oj tak, dużo kobiet tak biega. Co ciekawe, szef mojej firmy też - to dopiero wygląda pocieszniestrasb pisze:Jonatan mi potwierdził, że to bardzo kobiece.

Moderator: infernal
Oj tak, dużo kobiet tak biega. Co ciekawe, szef mojej firmy też - to dopiero wygląda pocieszniestrasb pisze:Jonatan mi potwierdził, że to bardzo kobiece.
Faktycznie, my mamy na usprawiedliwienie szeroką miednicę itp. itd.kachita pisze:Oj tak, dużo kobiet tak biega. Co ciekawe, szef mojej firmy też - to dopiero wygląda pocieszniestrasb pisze:Jonatan mi potwierdził, że to bardzo kobiece.
Też tak mamstrasb pisze:Ja jakoś biegam wbrew fizyce. Tzn. czuję od czasu do czasu dotyk jednego kolana o drugie, ale szcześliwie nigdy się to nie skończyło obtarciami.
Etiopskiego próbowałam już raz wcześniej, tu było ok, ale nie czujemy, że konieczni musimy wrócić do tegoż lokalu. Utody ichniejszej do podziwiania było w nadmiarze, bo się odbywały w lokalu urodziny kogoś z etiopskiej paczki.pardita pisze:Strasbik,
sama przyznaj - jedzenie etiopskie wspaniaaaaałe, nie? A i uroda ichniejsza niczego sobie
ćwiczenia fajne, dość podobne na moje pasma biodrowo-piszczelowe.
W Szwajcarii spodziewały się elektryzujących nowości?LadyE pisze:i ja dziekuje za cwiczenia)
czesc rzeczywiscie znana, te na kolana srednio ciekawe