Ładny plan Alu Teraz w każdą Niedzielę będę szukał Cię w okolicach bo przy takim dystansie nie zawojujesz nic wokół cytadeli Powodzenia! Zdrówka i motywacji
Early Hardcore 4 Life! Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10" Komentarze,Blog Garmin Connect
a gdzie Ty biegasz Gife? bo ja bym Cię poznała na pewno na trasie
Qba, pewnie, że daję
nigdzie mi się aktualnie nie śpieszy. pół roku to dobra perspektywa...
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
pół roku minie jak z bicza strzelił, trzeba się dobrze sprężać żeby się przygotować. teraz to cię będziemy na bieżąco rozliczać.... z każdego tygodnia!
no w sumie zrozumiałe, przy Twoich odległościach, że masz duży repertuar. fajnie. ja zazwyczaj do tej pory krążyłam, jakaś pętla i jak mam siłę to powtarzam. mało wybiegań przed siebie i daleko od domu robiłam jak dotąd. zobaczymy co będzie teraz:)
w każdym razie na BBL Poznańsiego to na pewno nie dotrę, jak poczytałam gdzie biegacie, to sorry, ale bez samochodu to ja się tam nie doczłapię. trudno. może jak będzie cieplej.
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
To by bardzo przyjemny marszobieg był, tylko żeby nieco cieplej było. U mnie nie ma takich problemów, szybkość ćwiczyłem w ~10st.C
Inna sprawa, że ja jak biegnę powoli, to nawet na chwilę nie lubie się zatrzymywać. Wydaje mi się wtedy jakbym sam siebie oszukiwał