![:echech:](./images/smilies/echech.gif)
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Wątek meczu "zaprzyjaźnionych " drużyn pomijam- to forum biegowe, a nie kibolskie
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Co dałby mi bieg? No ileś tam do mojego niedzielnego treningu, moze jakies nowe znajomosci, zobaczylbym Stadion, wybadal czy da sie tam śmigac na rolkach. Powinnas raczej zapytac co moge ja dac uczestniczac w tym biegu? Odpowiedz zawarta jest w tylule tego posta. Czasami trzeba cos zrobic dla ideiKanas78 pisze:Nie wiem, jak, Wolf.
Chodziło mi o to, że Pani Minister robi sobie PR.
Wiesz, osoba polityka byłaby chyba dla mnie ostatnią jeśli chodzi o zachęcenie mnie do czegokolwiek. No jakoś nie wierzę politykom. Nie szukałam i nigdy nie będę szukać w tym świecie autorytetów... za dużo się wydarzyło..
Ale to już nie jest wątek do tego forum
A tak z ciekawości-co by Ci dał ten bieg z Panią Minister?
Gdyby ten stadion miał funkcję lekkoatletyczną to nie po to, żeby amatorzy mieli sobie gdzie pobiegać. Tak samo jak murawę nie po kładą, żeby dzieciaki z okolicznych szkół miały gdzie pograć w piłkę na zajęciach WF. Jeśli dalej nie dostrzegasz różnicy pomiędzy ścieżką biegową a bieżnią na stadionie, podobno narodowym, to spróbuj zorganizować chociażby młodzieżowe mistrzostwa europy w LA na tych obiektach, które wymieniłeś.wolf1971 pisze: Są stadiony- źle, bo nie ma gdzie pobiegać. ... Akurat wokół Stadionu Narodowego jest tyle miejsc do biegania (Skaryszewski, ścieżka wzdłuż Wisły [10km gruntu!], bieżnia jest obok Pepsi Areny, Agrykola na podbiegi itd.) I czy znowu tak często biegamy po tych bieżniach?
Ja się akurat nie czuję gospodarzem, mimo że także moje pieniądze zostały na to wydane. Piłką nożną się nie interesuję (chyba że gra Barcelona, ale na tym stadionie nie gra), meetingów lekkoatletycznych tam nie będzie, na mecze rugby też się raczej nie zanosi. Tak więc propozycja, żebym jako biegacz miał okazywać swoje przywiązanie do tego obiektu jest co nieco kabaretowe.Joanna Mucha, Minister Sportu pisze:"Hasłem tego biegu jest: wszyscy jesteśmy gospodarzami na Narodowym"
KrzysiekWRC pisze:Więcej z bieganiem wspólnego ma chociażby dawny minister finansów Grzegorz Kołodko - uczesnik wielu maratonów (w tym m.in. NY).
Podobno wszyscy zarejestrowani uczestnicy niedzielnego... happeningu, nie wyłączając pani minister, w związku z koniecznością zbliżenia się do stadionu na odległość rażenia konstrukcją, mają obowiązkowo założyć kaski ochronne.bartorz pisze:... happeningu...