Ostróda i okolice
-
- Rozgrzewający Się
Oj to różnie od 5 do 15 km-można powiedzieć że jestem na etapie zwiedzania ^^. Z racji tego, że mieszkam na stycznia zaczynam od Jaracza, Szafranki, Kajkowo. Jak będzie ładniej myślałem o drodze po juz nie czynnych torach w stronę Piławek, Miłomłyna. Biegam ok południa, a jak z tym u Ciebie?
-
- Dyskutant
Biegam różnie - średnio 10km. Wieczorami robię trasę przez Jaracza, Szafranki, Kajkowo - czyli miasto.
Jak jest dzień, to biegnę też w las, za przejazd kolejowy, skusiłam się dwa razy na starym nasypem do Lichtajn - jak było tak dużo śniegu
Biegam, kiedy tylko mam czas, wolę po południu, niż rano.
Jak jest dzień, to biegnę też w las, za przejazd kolejowy, skusiłam się dwa razy na starym nasypem do Lichtajn - jak było tak dużo śniegu
Biegam, kiedy tylko mam czas, wolę po południu, niż rano.
-
- Dyskutant
Ranki, czyli jaka pora?
Staram się, kiedy tylko mogę włożyć buciszki i sobie poskakać po bezdrożach czy asfalciku. Śnieg zszedł, godziny biegów zostały różne, rano raz poszłam po 7mej. Jeśli już "rano" to koło 9-10, może 11, potem po południu, a najlepiej wieczorem. Jednak jak mam wolne i mam zrobić wybieganie, to zależnie od pogody - ubieram się i biegam.
A jak można Ciebie rozpoznać na trasie?
Staram się, kiedy tylko mogę włożyć buciszki i sobie poskakać po bezdrożach czy asfalciku. Śnieg zszedł, godziny biegów zostały różne, rano raz poszłam po 7mej. Jeśli już "rano" to koło 9-10, może 11, potem po południu, a najlepiej wieczorem. Jednak jak mam wolne i mam zrobić wybieganie, to zależnie od pogody - ubieram się i biegam.
A jak można Ciebie rozpoznać na trasie?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hej jest ktoś chętny do biegania z Ostródy i okolic w różnych godzinach i różny dystans ( od 5 km szybszym tempem 12-15 km/h lub interwał. do 20 km wolnym truchtem 10-12 km/h lub wybiegania rekreacyjno- regeneracyjne) ? Bieganie samemu czasami jest nudne. Pisac na mail dan22100@gmail.com za rok panuję półmaraton i mam juz kilka osobistych rekordów, choć w tym roku nie byłem w stanie przebiec dłużej niz 20 min:)
Ostatnio zmieniony 02 lip 2012, 10:12 przez dEn, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
co miałeś kolego z fizyki ???? 4-6 km/h to jest marsz .dEn pisze:Hej jest ktoś chętny do biegania z Ostródy i okolic w różnych godzinach i różny dystans ( od 5 km szybszym tempem 4-5 km/h lub interwał. do 20 km wolnym truchtem 5-6 km/h lub wybiegania rekreacyjno- regeneracyjne) ? Bieganie samemu czasami jest nudne. Pisac na mail dan22100@gmail.com za rok panuję półmaraton i mam juz kilka osobistych rekordów, choć w tym roku nie byłem w stanie przebiec dłużej niz 20 min:)
Tompoz
Tompoz