już tu byłam- komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

a_plum
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

jak ja cię doskonale rozumie, u mnie też wczoraj był kiepski dzień i też czułam się jak ostatnia oferma bo nie mogłam utrzymać tempa... etam uszy do góry, są gorsze i lepsze dni! najważniejsze jest to, że biegasz i czerpiesz z tego radość - sama ostatnio doszłam do takich wniosków, nic na siłę... powodzenia!
"Motywacja jest tym, co pozwala zacząć. Nawyk jest tym, co pozwala wytrwać"

BLOG
KOMENTARZE
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a_plum pisze:uszy do góry, są gorsze i lepsze dni! najważniejsze jest to, że biegasz i czerpiesz z tego radość
O to to! A jak po takim gorszym dniu będzie lepszy, to nastrój od razu wskakuje na +10 :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
już tu byłam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:czego najbardziej potrzebujesz to spokój i wyluzowanie.

jesteś bardzo emocjonalna
Qba, nie wiem o czym mówisz :oczko: jestem spokojna i wyluzowana i nic mnie nie rusza ! :taktak:

nie no... pracuję na dystansem :) nie tylko biegowym

kachita pisze:
a_plum pisze:uszy do góry, są gorsze i lepsze dni! najważniejsze jest to, że biegasz i czerpiesz z tego radość
O to to! A jak po takim gorszym dniu będzie lepszy, to nastrój od razu wskakuje na +10 :)
Dziewczyny, racja to. Sprawdziło się. Dziś lepszy dzień. i lepszy bieg. i nastrój + 100 :)
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam ;)
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

12h snu!
Pięknie!
Super regeneracja!

Rozważam popołudniowe dospanie nocy... To jest myśl! :hej:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hehe ja tez dzis sobie niezle odbilam z lezakowaniem za wczoraj, kto wie czy nie pobilam Twoich 12 godzin :hahaha:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

12h snu - zazdroszczę. Ja ostatnie dwie noce miałam nienajlepsze - późno kładłam się spać, a potem budziłam co godzinę... :lalala:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

przeprowadzka mam nadzieje w jakies spokojniejsze miejsce ;)
Awatar użytkownika
już tu byłam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Księżna pisze:
Rozważam popołudniowe dospanie nocy... To jest myśl! :hej:
udało się? :)
kachita pisze:12h snu - zazdroszczę. Ja ostatnie dwie noce miałam nienajlepsze - późno kładłam się spać, a potem budziłam co godzinę... :lalala:
koniecznie nadrób. ja generalnie mam regularne problemy z zasypianiem. swoje muszę odleżeć i się pokręcić. ale jak już się wyśpię to jestem jak nowa :) polecam taki 12h seans. :) zaplanuj i zrób to :)
przeprowadzka mam nadzieje w jakies spokojniejsze miejsce ;)
też mam taką nadzieję :)) bardzo by się przydało. tutaj trochę strach z imprezy wracać, bo jedną jeszcze trzeba zaliczyć pod domem :)
nie piszę, ale biegam ;)
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Coś ty... ja i spanie popołudniu... Ech... zawsze coś... dziś nie pojechaliśmy na judo(chłopców, ja miałam wóczas zaliczyć siłownię) i miałam plan by kimnąć sięna kwadrans... i co... i siedziałam w nerwach patrząc na piłkę ręczną, aż się spóźniłam na zebranie...
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

już tu byłam pisze:
kachita pisze:12h snu - zazdroszczę. Ja ostatnie dwie noce miałam nienajlepsze - późno kładłam się spać, a potem budziłam co godzinę... :lalala:
koniecznie nadrób. ja generalnie mam regularne problemy z zasypianiem. swoje muszę odleżeć i się pokręcić. ale jak już się wyśpię to jestem jak nowa :) polecam taki 12h seans. :) zaplanuj i zrób to :)
Będzie ciężko, zwłaszcza, że w środę muszę się zerwać bladym świtem na busik, w weekend planuję dwie pół- lub całonocne imprezy (taki lajf, co zrobić), a do tego jeszcze praca... Ale może się kiedyś uda :hahaha:

Awatar użytkownika
już tu byłam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Księżna pisze:Coś ty... ja i spanie popołudniu... Ech... zawsze coś... dziś nie pojechaliśmy na judo(chłopców, ja miałam wóczas zaliczyć siłownię) i miałam plan by kimnąć sięna kwadrans... i co... i siedziałam w nerwach patrząc na piłkę ręczną, aż się spóźniłam na zebranie...
hm. no szkoda. ale lubisz w ogóle spać po południu? bo ja to nawet jak mam czas odespać jakąś zarwaną noc, to potem chodzę rozbita i w nocy spać nie mogę. więc się w sumie nie kalkuluje :)

kachita pisze: w weekend planuję dwie pół- lub całonocne imprezy (taki lajf, co zrobić), a do tego jeszcze praca... Ale może się kiedyś uda :hahaha:

aaaa to co innego. są rzeczy ważne i ważniejsze. jak impreza to impreza ;)
nie piszę, ale biegam ;)
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jeśli macie jakieś pomysły jak się nazywa takie bieganie, to się nie krępujcie.
szybkie?
Ja takie też miewałam. W sensie krótkie. Bo nie było czasu i możliwości... ale lepszy rydz...
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wyspania i powrotu do biegania!
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

naladowania akumulatorkow :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak już się ogarniesz, zrób sobie jeden lub dwa dni totalnej laby - bez żadnych planów, robisz tylko to co chcesz, a nie to co musisz czy powinnaś :taktak:

ODPOWIEDZ