już tu byłam- komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

a_plum
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

jak ja cię doskonale rozumie, u mnie też wczoraj był kiepski dzień i też czułam się jak ostatnia oferma bo nie mogłam utrzymać tempa... etam uszy do góry, są gorsze i lepsze dni! najważniejsze jest to, że biegasz i czerpiesz z tego radość - sama ostatnio doszłam do takich wniosków, nic na siłę... powodzenia!
"Motywacja jest tym, co pozwala zacząć. Nawyk jest tym, co pozwala wytrwać"

BLOG
KOMENTARZE
PKO
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a_plum pisze:uszy do góry, są gorsze i lepsze dni! najważniejsze jest to, że biegasz i czerpiesz z tego radość
O to to! A jak po takim gorszym dniu będzie lepszy, to nastrój od razu wskakuje na +10 :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
już tu byłam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:czego najbardziej potrzebujesz to spokój i wyluzowanie.

jesteś bardzo emocjonalna
Qba, nie wiem o czym mówisz :oczko: jestem spokojna i wyluzowana i nic mnie nie rusza ! :taktak:

nie no... pracuję na dystansem :) nie tylko biegowym

kachita pisze:
a_plum pisze:uszy do góry, są gorsze i lepsze dni! najważniejsze jest to, że biegasz i czerpiesz z tego radość
O to to! A jak po takim gorszym dniu będzie lepszy, to nastrój od razu wskakuje na +10 :)
Dziewczyny, racja to. Sprawdziło się. Dziś lepszy dzień. i lepszy bieg. i nastrój + 100 :)
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam ;)
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

12h snu!
Pięknie!
Super regeneracja!

Rozważam popołudniowe dospanie nocy... To jest myśl! :hej:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hehe ja tez dzis sobie niezle odbilam z lezakowaniem za wczoraj, kto wie czy nie pobilam Twoich 12 godzin :hahaha:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

12h snu - zazdroszczę. Ja ostatnie dwie noce miałam nienajlepsze - późno kładłam się spać, a potem budziłam co godzinę... :lalala:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

przeprowadzka mam nadzieje w jakies spokojniejsze miejsce ;)
Awatar użytkownika
już tu byłam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Księżna pisze:
Rozważam popołudniowe dospanie nocy... To jest myśl! :hej:
udało się? :)
kachita pisze:12h snu - zazdroszczę. Ja ostatnie dwie noce miałam nienajlepsze - późno kładłam się spać, a potem budziłam co godzinę... :lalala:
koniecznie nadrób. ja generalnie mam regularne problemy z zasypianiem. swoje muszę odleżeć i się pokręcić. ale jak już się wyśpię to jestem jak nowa :) polecam taki 12h seans. :) zaplanuj i zrób to :)
przeprowadzka mam nadzieje w jakies spokojniejsze miejsce ;)
też mam taką nadzieję :)) bardzo by się przydało. tutaj trochę strach z imprezy wracać, bo jedną jeszcze trzeba zaliczyć pod domem :)
nie piszę, ale biegam ;)
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Coś ty... ja i spanie popołudniu... Ech... zawsze coś... dziś nie pojechaliśmy na judo(chłopców, ja miałam wóczas zaliczyć siłownię) i miałam plan by kimnąć sięna kwadrans... i co... i siedziałam w nerwach patrząc na piłkę ręczną, aż się spóźniłam na zebranie...
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

już tu byłam pisze:
kachita pisze:12h snu - zazdroszczę. Ja ostatnie dwie noce miałam nienajlepsze - późno kładłam się spać, a potem budziłam co godzinę... :lalala:
koniecznie nadrób. ja generalnie mam regularne problemy z zasypianiem. swoje muszę odleżeć i się pokręcić. ale jak już się wyśpię to jestem jak nowa :) polecam taki 12h seans. :) zaplanuj i zrób to :)
Będzie ciężko, zwłaszcza, że w środę muszę się zerwać bladym świtem na busik, w weekend planuję dwie pół- lub całonocne imprezy (taki lajf, co zrobić), a do tego jeszcze praca... Ale może się kiedyś uda :hahaha:

Awatar użytkownika
już tu byłam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Księżna pisze:Coś ty... ja i spanie popołudniu... Ech... zawsze coś... dziś nie pojechaliśmy na judo(chłopców, ja miałam wóczas zaliczyć siłownię) i miałam plan by kimnąć sięna kwadrans... i co... i siedziałam w nerwach patrząc na piłkę ręczną, aż się spóźniłam na zebranie...
hm. no szkoda. ale lubisz w ogóle spać po południu? bo ja to nawet jak mam czas odespać jakąś zarwaną noc, to potem chodzę rozbita i w nocy spać nie mogę. więc się w sumie nie kalkuluje :)

kachita pisze: w weekend planuję dwie pół- lub całonocne imprezy (taki lajf, co zrobić), a do tego jeszcze praca... Ale może się kiedyś uda :hahaha:

aaaa to co innego. są rzeczy ważne i ważniejsze. jak impreza to impreza ;)
nie piszę, ale biegam ;)
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jeśli macie jakieś pomysły jak się nazywa takie bieganie, to się nie krępujcie.
szybkie?
Ja takie też miewałam. W sensie krótkie. Bo nie było czasu i możliwości... ale lepszy rydz...
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wyspania i powrotu do biegania!
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

naladowania akumulatorkow :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak już się ogarniesz, zrób sobie jeden lub dwa dni totalnej laby - bez żadnych planów, robisz tylko to co chcesz, a nie to co musisz czy powinnaś :taktak:

New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ