Moderator: infernal
...że tak powiem... po dzisiejszym biegu... można w tym stanie nawet sporow piątek świętujemy urodziny mężczyzny, więc interwały będą na lekkim kacu
Kamień spadł wujkowi Edkowi z serca... i mi teżkachita pisze:Oficjalnie byłam tłumaczem. Nieoficjalnie zasadniczo też.
Bieganie na kacu jest OKKsiężna pisze:...że tak powiem... po dzisiejszym biegu... można w tym stanie nawet sporow piątek świętujemy urodziny mężczyzny, więc interwały będą na lekkim kacu
kachita pisze:Jutro idę do opery, a w sobotę na uroczystą kolację. A buciki wyglądają tak. To moje pierwsze tak wysokie szpilkiKanas78 pisze:Woow 11cm... Az umieram z ciekawosci jak one wygladaja i co to za okazja...![]()
o Wy szydercywolf1971 pisze:To ja jeszcze w temacie szpilek... Widziałem wczoraj paniusię, która miała mega wysokie szpile! Tak wysokie, że wyglądała tak, jakby miała wywalić sie do przodu
Nie przepadam za butami na obcasie. Mam parę par (ze trzy?), chodzę jak muszę. Wyjątkiem są moje zimowe kozaki, które są szalenie wygodne i szalenie ładne. I chyba dzięki nim udało mi się w tych szpilkach jakoś przeżyć - skoro 5 cm wydaje się mi teraz być prawie płaskie, to te parę cm więcej nie robi aż tak wielkiej różnicy. I - o dziwo - nie miałam ani jednego pęcherza ani otarciajuż tu byłam pisze:jak to możliwe, że pierwsze?