SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To jest dobre pytanie
Niedawno miałem swój debiut w zawodach. Bez większego przygotowania udało mi się wycisnąć 28 min na 5,3 km. Analizując moje miejsce to żadna rewelacja, ale czuję że może być zdecydowanie lepiej jeśli się przyłożę do profesjonalnych treningów. Dlatego zależy mi na dołączeniu się do zawodowej grupy biegaczy i poprawienia wyników.
pozdrawiam
Niedawno miałem swój debiut w zawodach. Bez większego przygotowania udało mi się wycisnąć 28 min na 5,3 km. Analizując moje miejsce to żadna rewelacja, ale czuję że może być zdecydowanie lepiej jeśli się przyłożę do profesjonalnych treningów. Dlatego zależy mi na dołączeniu się do zawodowej grupy biegaczy i poprawienia wyników.
pozdrawiam
- rav_tk
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:32
Zapraszamy
Czas całkiem dobry jak na debiut.
Nie jesteśmy zawodowymi biegaczami tylko amatorskimi. Na pewno będziesz mógł skonsultować bądź skonstruować swój plan treningowy z trenerami.
Dowiesz się więcej jak przyjdziesz. Pzdr .
Czas całkiem dobry jak na debiut.
Nie jesteśmy zawodowymi biegaczami tylko amatorskimi. Na pewno będziesz mógł skonsultować bądź skonstruować swój plan treningowy z trenerami.
Dowiesz się więcej jak przyjdziesz. Pzdr .
- piotrn2gi
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:52:13
czy ktoś cos wie o zawieszeniu akcji stadionowej "Biegam, bo lubię"? Chciałem się jutro wybrać na Litewską, ale doszły mnie słuchy, że na okres zimy spotkania odwołane
Piotr N2gi
-
- Rozgrzewający Się
a ja sie przymierzam od dluzszego czasu, znajomy mi podpowiedzial ze jest taka akcja......i co tydzien mam pietra ze zrobie z siebie wariatke bo ostatni raz biegalam w podstawowce i kondycja bardzo marna, obserwuje wyczyny i az czkawki dostaje jak mam do Was pojechac
moze poczekam na nowa edycje, bedzie mniejszy wstyd jak taki laik sie pojawi co???
czy moze macie kogos na dzisiejszy dzien w grupie poczatkujacej zeby samej tam nie truchtac???
pozdrawiam:)
moze poczekam na nowa edycje, bedzie mniejszy wstyd jak taki laik sie pojawi co???
czy moze macie kogos na dzisiejszy dzien w grupie poczatkujacej zeby samej tam nie truchtac???
pozdrawiam:)
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
paciszon
Nie masz się czym przejmować. Są u Nas początkujący, średnio zaawansowani jak i zaawansowani. W następną sobotę jak dostaniesz czkawki, to czymś ją popij i na 9.30 stawiaj się na stadionie przy Litewskiej!!! Nie masz się zupełnie czym przejmować.
Piotrek
Nie masz się czym przejmować. Są u Nas początkujący, średnio zaawansowani jak i zaawansowani. W następną sobotę jak dostaniesz czkawki, to czymś ją popij i na 9.30 stawiaj się na stadionie przy Litewskiej!!! Nie masz się zupełnie czym przejmować.
Piotrek
-
- Rozgrzewający Się
Bardzo się cieszymy jak grupa się powiększa, dlatego bardzo serdecznie Panią zapraszamy. Jak zaczynać biegać to tylko z Biegam bo lubię fajni trenerzy, ciekawe osobowości i naprawdę zróżnicowany poziom zaawansowania.
- Rafał Wójcik
- Wyga
- Życiówka na 10k: 29,06
- Życiówka w maratonie: 2,13,02
https://picasaweb.google.com/1053140283 ... tyczen1012
zdjęcia z ostatnich zajęć bbl
zdjęcia z ostatnich zajęć bbl
- ContactLost
- Wyga
- Życiówka na 10k: 58:01
Kurczę, ja ostatnio na BBL byłem na początku zeszłego roku Może mi się uda przyjść w tę sobotę. Niestety takie życie, ze weekendy mam zazwyczaj stracone. Chyba, że wieczorem
about.me
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila
@: majkel.w@gmail.com
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila
@: majkel.w@gmail.com