kapolo - komantarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dopiero teraz mam chwile no ale widze ze znalazles odp
jak trasa jest atestowana to mozesz byc pewien ze bedzie miala te 5km
podejrzewam ze kosic zakretow po chodnikach raczej nie zamierzasz - zwykle w regulaminie jest ze trasa biegnie tylko jezdnia

jak zalezy Ci na dobrym wyniku to moze zrob sobie sobote wolna? wiele osob robi sobie nawet dwa dni wolnego zeby nogi nie mogly sie doczekac :hahaha:
New Balance but biegowy
ciaptak
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Przeczytałem twojego bloga i powiem szczerze, że ci kibicuję... jedziemy na tym samym wózku. "Biegałem" od kwietnia do sierpnia 2011 (później przerwa). Wraz z Nowym Rokiem wróciłem do "biegania". Cele niemalże identyczne co Ty z tym, że chyba jednak maraton mniej optymistycznie tj.4:30. Niestety nie mam tyle odwagi co Ty aby założyć i prowadzić bloga, więc pozwól, że będę śledzić Twojego.
Pozdrawiam
Życzę zdrowia i wytrwałości.
kapolo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze: jak zalezy Ci na dobrym wyniku to moze zrob sobie sobote wolna? wiele osob robi sobie nawet dwa dni wolnego zeby nogi nie mogly sie doczekac :hahaha:
Mocno mi na wyniku nie zależy. Chciałbym pobiec w czasie poniżej 30 minut. Nadrzędnym celem jest w tej chwili półmaraton i przygotowanie według planu. Spróbuję jednak sobotę zrobić wolną, ale może byc cięzko. Zobaczę jak się będę czuł w piątek po dzisiejszym biegu na 10km. W tym tygodniu mocno nie dosypiam. Cierpię na brak czasu więc predyspozycje do zwodów nie najwyższe. Do tego w piatek szykuje się impreza.
ciaptak pisze:Witam
Przeczytałem twojego bloga i powiem szczerze, że ci kibicuję... jedziemy na tym samym wózku. "Biegałem" od kwietnia do sierpnia 2011 (później przerwa). Wraz z Nowym Rokiem wróciłem do "biegania". Cele niemalże identyczne co Ty z tym, że chyba jednak maraton mniej optymistycznie tj.4:30. Niestety nie mam tyle odwagi co Ty aby założyć i prowadzić bloga, więc pozwól, że będę śledzić Twojego.
Pozdrawiam
Życzę zdrowia i wytrwałości.
Dzięki za wsparcie. Również życzę wytrwałości. Te cztery godziny wiszą na de mną niczym miecz Damoklesa. Na razie robię wszystko, żeby sprostać temu wyzwaniu, ale jak się nie uda to zły nie będę. Kiedy udaje mi się pokonać 2-3 kilometry z rzędu w tempie zbliżonym do zakładanego tempa maratońskiego (5,40). To myślę, że w 9 miesięcy dam rade się przygotować. Kiedy jednak czytam wpisy osób, które biegają już kilka lat, mają dobre wynik na 10 km, półmaraton przebiegają w czasie zdecydowanie poniżej 2 godzin a mimo to w maratonie nie potrafią złamać 4h, to dochodzi do mnie, że będzie bardzo trudno.
ciaptak
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Gratuluję udanego startu. Fajnie, że udało Ci się dobrze rozłożyć siły i na końcówce jeszcze przyspieszyć. Wyprzedzanie na trasie musi być bardzo mobilizujące. Z tym czasem myślę, że 10km poniżej godziny jest jak najbardziej w Twoim zasięgu, czego bardzo Ci zazdroszczę :spoczko:
Awatar użytkownika
Ewa123
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40,16

Nieprzeczytany post

Kapolo, gratulacje wyniku:) Czytałam wszystko i wiem, że ciężko na niego pracowałeś. Małymi krokami, mam nadzieję, uda Ci się osiągnąć zamierzony cel. A poza tym świetna fotorelacja, miło się czyta:)
przyszły maratończyk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 51:52
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pięknie!
Mimo, iż już to robiłem - to gratuluje jeszcze tutaj! Dobra robota!!!
zapraszam na bloga (zwykłego): www.szuranie.pl

BLOG na forum bieganie.pl:: TUTAJ
zapraszam do komentowania: TUTAJ

szuranie.pl na Facebooku: TUTAJ
Obrazek
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kapolo gratulacje!!
swietnie rozgrane pierwsze zawody :) BNP no i to tempo ostatniego km :bum:
super :taktak:
kapolo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bardzo dziękuję!
Taka mała refleksja mi się nasuwa, że jednak na treningach biegam zbyt zachowawczo, ostrożnie. Postaram się to zmienić. Najbliższa okazja będzie dzisiaj. 2x 3km. Piękny śnieg. Już się nie mogę doczekać.
Niestety prawa noga znów szwankuje. Tym razem stopa. Obszar między pięta a palcami, bliżej palców. Chodząc prawie kuleję. grrrrr
Awatar użytkownika
Ewa123
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kapolo pisze:Bardzo dziękuję!
Taka mała refleksja mi się nasuwa, że jednak na treningach biegam zbyt zachowawczo, ostrożnie. Postaram się to zmienić. Najbliższa okazja będzie dzisiaj. 2x 3km. Piękny śnieg. Już się nie mogę doczekać.
Niestety prawa noga znów szwankuje. Tym razem stopa. Obszar między pięta a palcami, bliżej palców. Chodząc prawie kuleję. grrrrr
Ale na treningu lepiej nie dawać z siebie wszystko, tym bardziej, ze nie znasz jeszcze własnych mozliwości. Poza tym jest ślisko...
kapolo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ok, spoko, spoko. Wszystko w granicach rozsądku.
Niech by jeszcze popadało to może jakieś narty biegowe w ramach urozmaicenia treningu.
kapolo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:Kapolo gratulacje!!
swietnie rozgrane pierwsze zawody :) BNP no i to tempo ostatniego km :bum:
super :taktak:
Zabiłaś mi ćwieka tym BNP. Grzebałem, szukałem i w końcu znalzałem.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a to ja myslalam ze to nazewnictwo jest Ci juz znane :bum:
w sumie tak na teraz pamietam jeszcze tylko BNN chyba bieg z narastajacym nachyleniem czy jakos tak :lalala:
pewnie jeszcze troche tego bedzie :hahaha:
Awatar użytkownika
Ewa123
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kapolo, nie pozostaje nic innego, jak zaprosić rodzinke do biegania:)
kapolo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mission imposible
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wyglada powaznie :zero:
rzeczywiscie wizyta obowiazkowa, zeby tylko nic powaznego sie nie okazalo :ojoj:
ODPOWIEDZ