Teksty przechodniów podczas biegu

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
bartek.p
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45m
Życiówka w maratonie: 3h50m

Nieprzeczytany post

lapka88 pisze:
henry1125 pisze:Maskara! Jestem za tym,żeby było można włamywaczowi rozwalić łeb, ale na swoim podwórku.
Niezbyt mądre stwierdzenie...

Sytuacja sama w sobie nieciekawa zwłaszcza, że niedaleko od tamtego miejsca pracuję.
Moze sie czepiam ale co jest niezbyt madrego w tym stwierdzeniu? Mam sie dac okrasc i pobic i na koniec z usmiechem przytrzymac drzwi panu zlodziejowi ktory ma obie rece zajete?Nie powinno byc zadnej litosci dla skurwysynow.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

bartek.p pisze:
lapka88 pisze:
henry1125 pisze:Maskara! Jestem za tym,żeby było można włamywaczowi rozwalić łeb, ale na swoim podwórku.

Sytuacja sama w sobie nieciekawa zwłaszcza, że niedaleko od tamtego miejsca pracuję.
Moze sie czepiam ale co jest niezbyt madrego w tym stwierdzeniu? Mam sie dac okrasc i pobic i na koniec z usmiechem przytrzymac drzwi panu zlodziejowi ktory ma obie rece zajete?Nie powinno byc zadnej litosci dla skurwysynow.
Uważasz, że samosąd jest skuteczny? Wtedy panowałaby anarchia i wszędzie szerzyłoby się złodziejstwo i chuligaństwo.
Co innego zatrzymać napastnika/podejrzanego, a co innego pobić do w jakimś stopniu wyrządzając mu szkodę. Po co samemu robić sobie pod górke.

Tym właśnie sposobem ten jełop próbujący wymierzyć sprawiedliwość okazał się takim ćwierćinteligentem(przepraszam za określenie ale tak to wygląda) jak Ty oraz Henry. I gość pójdzie siedzieć(mam nadzieję bo w tym wypadku nie ma znaczenia co nim kierowało).
bartek.p
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45m
Życiówka w maratonie: 3h50m

Nieprzeczytany post

lapka88 pisze:
bartek.p pisze:]

Uważasz, że samosąd jest skuteczny? Wtedy panowałaby anarchia i wszędzie szerzyłoby się złodziejstwo i chuligaństwo.
Co innego zatrzymać napastnika/podejrzanego, a co innego pobić do w jakimś stopniu wyrządzając mu szkodę. Po co samemu robić sobie pod górke.

Tym właśnie sposobem ten jełop próbujący wymierzyć sprawiedliwość okazał się takim ćwierćinteligentem(przepraszam za określenie ale tak to wygląda) jak Ty oraz Henry. I gość pójdzie siedzieć(mam nadzieję bo w tym wypadku nie ma znaczenia co nim kierowało).
Uwazam ze mam prawo do obrony siebie i swojego mienia,co nijak ma sie do anarchii o ktorej piszesz,gdyby konstutucja gwarantowala mi takie prawo to wydaje mi sie ze potencjalny napstnik/zlodziej dwa razy rozwazylby swoje opcje zanim wtargnolby na maja posiadlosc
A to ze jakis koles jest idiota i nie potrafi odroznic biegacza od uciekajacego zlodzieja to nie moj problem
feelipe
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

niestety mamy takie prawo, ze ofiara ma ciagle mniej praw niz sprawca przestepstwa, a oborna konieczna jest farsa jak sie mozna bronic wspolmiernie do grozacego nam niebezpieczenstwa czytaj atakujacy ma noz to bron sie nozem, uzyjesz np. broni palnej to z ofiary mozesz stac sie oprawca i narazic na przykry proces cywilny. nie lubie usa ale ich prawo do obrony zycia swojego i najblizszych a takze mienia powinno funkcjonowac u nas.
a facet wjezdzajac w kogos samochodem nie moze byc normalny, taki kozak byl to mogl wysiasc i go zatrzymac osobiscie. przykra sprawa mam nadzieje, ze poniesie kare ale znajc zycie dostanie zawiasy i zakaz prowadzenia pojazdow. zycze zdrowia koledze biegaczowi
Obrazek
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mi kiedys dom obrobili i po jakimś czasie - nawet niezbyt długim policja umorzyła sprawę. Ale na tej samej ulicy kilka miesięcy później - zrobili włam do kolejnego domu i tak się przytrafiło że właściciel wszedł. Wiadomo - poturbował złodzieja - poturbował... pobił go porządnie (ja to rozumiem bo też bym był wściekły), zadzwonił na policję i... do dzisiaj ma sprawy w sądzie bo złodziej założył mu sprawę o pobicie a włamanie to nie to samo co uszczerbek na zdrowiu.
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

feelipe pisze:a facet wjezdzajac w kogos samochodem nie moze byc normalny, taki kozak byl to mogl wysiasc i go zatrzymac osobiscie.
tyle że na piechotę by biegacza nie dogonił
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
artur_j
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

mszary pisze:mi kiedys dom obrobili i po jakimś czasie - nawet niezbyt długim policja umorzyła sprawę. Ale na tej samej ulicy kilka miesięcy później - zrobili włam do kolejnego domu i tak się przytrafiło że właściciel wszedł. Wiadomo - poturbował złodzieja - poturbował... pobił go porządnie (ja to rozumiem bo też bym był wściekły), zadzwonił na policję i... do dzisiaj ma sprawy w sądzie bo złodziej założył mu sprawę o pobicie a włamanie to nie to samo co uszczerbek na zdrowiu.
Powinno być takie prawo, że można takiego ku** nawet zabić i czym się tylko chce. Jeszcze bym takim co złapali i porządnie wpier**** takiemu nagrody dawał. Oduczyli by się ludzie kraść tego na co ktoś zapierdziela często pół życia.
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

artur_j pisze:Powinno być takie prawo, że można takiego ku** nawet zabić i czym się tylko chce.
np. wjeżdzając w niego samochodem
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
artur_j
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No to trzeba mieć sporą posesję :)
MyArek1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jak w zimę biegam w leginsach do biegania to niektórzy gadają rajstopowy, a jak w lecie w spodenkach klubowych to gadają, że pedalskie spodenki...
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

MyArek1 pisze:pedalskie spodenki...
jak juz się do zwykłych spodenek przyczepiają to może faktycznie trzeba je zmienić :hej:
artur_j
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie martw się to po prostu tak wygląda, moja żona też się śmieje ze mnie jak założę leginsy :)
Awatar użytkownika
Dorotka Gonitwa
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mnie kiedyś poproszono bym skoczyła po butelkę jak już biegnę. Sklep był może z 500 m. dalej. Wracając miałam ją podać.
Awatar użytkownika
kuter
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 44:27

Nieprzeczytany post

MyArek1 pisze:Jak w zimę biegam w leginsach do biegania to niektórzy gadają rajstopowy, a jak w lecie w spodenkach klubowych to gadają, że pedalskie spodenki...
Ja też biegam w leginsach. Ostatnio zahaczyła mnie starsza Pani. Oczywiście musiałem się nieco cofnąć zanim się zorientowałem, że coś do mnie mówi. Stwierdziła, że podziwia, że mi się chce w mrozie i śniegu biegać.
Gdy już się pożegnaliśmy to jeszcze krzyknęła: "Ale nogi!!!" :usmiech:
Awatar użytkownika
LDeska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:20
Życiówka w maratonie: 3:03:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A ja dzisiaj po 19 kilometrach przebiegając w okolicach Galerii Mokotów koło dwóch podpitych młodzieniaszków miałem coś takiego: jeden wyciągnął nogę że niby mi podstawia haka i powiedział "bum". Obaj się niezmiernie ucieszyli ze swojego żartu.
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
ODPOWIEDZ