Poznań
- Sandi9
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
http://www.womenshealthmag.com/files/sk ... -1and2.pdf
Pod tym linkiem, program ćwiczeń jogi, o którym opowiadałam, na pierwsze dwa tygodnie, jeśli się spodoba mogę wrzucić dalsze tygodnie
Dla 'wymarzonych efektów' wykonywać razy w tygodniu, po ok. 30 minut. Oddychać długo i spokojnie, przez nos!
No i oczywiście na luzie
Pod tym linkiem, program ćwiczeń jogi, o którym opowiadałam, na pierwsze dwa tygodnie, jeśli się spodoba mogę wrzucić dalsze tygodnie
Dla 'wymarzonych efektów' wykonywać razy w tygodniu, po ok. 30 minut. Oddychać długo i spokojnie, przez nos!
No i oczywiście na luzie
pain is only temporary,
pride is forever.
pride is forever.
-
- Wyga
ta joginka to tara stiles. na jutubie ma *kanał* jeśli kogoś ten temat zainteresuje.Sandi9 pisze:http://www.womenshealthmag.com/files/sk ... -1and2.pdf
No i oczywiście na luzie
zazdroszczę i gratuluję biegów w GP ja nie wiem kiedy się stawię na zajęciach może w kolejnym tygodniu, bo mimo wyjazdu na nartach nie pojeździłam bo się znów rozchorowałam i nie mam kontuzji (trochę boli lewe kolano po sylwestrowym, ale tylko jak biegnę) ale cierpię na kataromóźdże, którego chcę się definitywnie pozbyć po miesiącu przeziębień.
z utęsknieniem, pozdrowienia, e.
z utęsknieniem, pozdrowienia, e.
- Sandi9
- Wyga
Tak, niestety to nie moja figurka :Pta joginka to tara stiles. na jutubie ma *kanał* jeśli kogoś ten temat zainteresuje.
Ale właśnie chciałam Wam dosłać jej kanał na yt, bo wg mnie bardzo przystępny i jeszcze podzielony tematycznie. Sama Tara to ciekawa dziewczyna, była modelka, która zadecydowała, że nie chce ulec powszechnym kanonom chudości / restrykcyjnych dietom i zaczęła namawiać ludzi do jogi i zdrowego żywienia.
I chociaż sypią się na nią gromy w środowisku joginów, bo odważyła się przyznać, że niektórzy ćwiczą jogę by schudnąć, a niekoniecznie dla filozofii, to jej szkoła ma się dobrze i fanów przybywa
No ale nie wiem czy kogoś to interesuje, nie zanudzam!
A do ćwiczeń zachęcam
pain is only temporary,
pride is forever.
pride is forever.
-
- Stary Wyga
17-03 jest Maniacka Dziesiatka - przypominam niezdecydowanym /zapominalskim ...niby 2 miesiace ale zapisy przyspieszyły , od wczoraj zapisało sie blisko sto osob ... w zeszłym roku zapisy zakonczyły sie chyba tydzien czy dwa przed biegiem , teraz limit miejsc moze sie wykonczyc nawet miesiac przed )
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tak, wiadomo.
9:30 na podbiegu. Mapka jest na poprzedniej stronie.
9:30 na podbiegu. Mapka jest na poprzedniej stronie.
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
Co z tym Bekele? Zapił? Biega w żelazkach? Nie jego dystans?yacool pisze:No Sandi,
ładnie Ci w tym wdzianku. Dla mnie to wymarzony efekt.
-------------------------------------------------------
Filmik z ostatniego startu Bekele w Edynburgu
-
- Stary Wyga
Bogil - Kazdy ma przeciez słabszy dzien- moze chciał wyczuc w jakiej formie sa inni
Odnosnie jeszcze jutra- jak ktos z Piatkowa lub Winograd chce sie zabrac na jutrzejszy trening to mam jeszcze wolne w bolidzie (tel 531 370 975)
Odnosnie jeszcze jutra- jak ktos z Piatkowa lub Winograd chce sie zabrac na jutrzejszy trening to mam jeszcze wolne w bolidzie (tel 531 370 975)
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzisiaj obczailiśmy nowe miejsce. Myślę, że na pętli krosowej będziemy mogli realizować trening od tej pory. Może nawet zrobimy sobie jakieś zawody przełajowe na tej trasie, bo jest bardzo trudna. Za tydzień jest gp, więc spotykamy się na zawodach i startujemy w ramach zajęć.
-
- Zaprawiony W Bojach
Rejestrujemy się sami.rosz pisze:Sandi9 pisze:Zapobiegawczo zapytam - Czy na to sobotnie gp rejestrujemy się sami czy już jako grupa?
Natomiast osoby, które zgłosiły się do drużyny w formularzu podają w odpowiedniej rubryce BBL.
Jeżeli ktoś jeszcze chce dołączyć do naszej drużyny proszę o info na priv.