Pewnie pomyślicie że to durny pomysł,ale co tam!!!!!!
Czasem brakuje kogoś kto dzieliłby pasje z tobą w tym przypadku bieganie

Pozdrawiam biegające kobietki!!!
Moderator: beata
O tym właśnie pisałem. Moje rozmowy z płcią damską kończą się stwierdzeniem, że "coś ze mną nie tak".ATGO pisze:Ja zaczęłam biegać pół roku temu.
Ostatnio mój prawie ex-mąż ( jesteśmy w trakcie rozchodzenia się) powiedział mi, że jak zaczęłam biegać, to on szczerze myślał, że mi odbiło. Że to jakaś nowa mania, która po tygodniu przejdzie ( dziwne, bo raczej nie mam słomianego zapału i jak coś robię to na 110%).
Po miesiącu zaczął podejrzewać, że wstąpiłam do jakiejś sekty ( BBL ) i zaczął się lekko niepokoić.
Jak widział mnie wstając o poranku do pracy wyginającą się na karimacie, a po południu idącą pobiegać bez względu na aurę utwierdzał się, że coś ze mną nie tak.
Chciał ten stan wziąć na przeczekanie.
Ale się nie udało. Bieganie zostało w moim życiu, on nie.
Forum randkowe - Adam, może po prostu jako nowy wątek?
A teraz już Cie tu szpieguje? ;PPhilippos pisze:ja tam jestem przeciwny, bo mi małżonka zabroni wchodzić na forum
Myślisz, że On też "singuje"? http://www.youtube.com/watch?v=nn0N4TuS ... ture=shareGife pisze:Na randki się nie umawiam, ale fajnie by było czasem pobiegać wolniejsze tempa z koleżanką![]()
7 lat singluje więc bez obaw, żadne podteksty, tylko bieganie
Chodzi Ci o wątek czy specjalne podforum?ATGO pisze:Forum randkowe - Adam, może po prostu jako nowy wątek?
krunner pisze:To fajny pomysł, to będzie mój ulubiony dział, od niego zaczynał będę czytanie forum rano![]()
, ale w charakterze ...hmmm...., obserwatora, a nie aktywnego uczestnika
![]()
.
krunner