Robbur - komentarze
Moderator: infernal
- cafe
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:58
- Życiówka w maratonie: brak
Jestem nałogowym oglądaczem horrorów Jak biegam po jesiennym lesie, zwłaszcza
jak zaczyna się robić szaro, moja chora wyobraźnia ma szerokie pole do popisu
Twoja wycieczka biegowa również widzę, że utrzymana w podobnych klimatach
jak zaczyna się robić szaro, moja chora wyobraźnia ma szerokie pole do popisu
Twoja wycieczka biegowa również widzę, że utrzymana w podobnych klimatach
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Na szczęście był środek dnia, więc mogłem sobie pozwolić na rozmyślania w tych klimatach.
Kiedyś, latem, zgubiłem drogę walcząc z zachodzącym słońcem. Trochę się zapomniałem w biegu i nie miałem czasu na powrót po ścieżce. Ruszyłem więc na przełaj, w kierunku, który na oko miał być prawidłowy. Też mi się wtedy przypomniał Blair Witch Project, ale nie było już tak fajnie.
Kiedyś, latem, zgubiłem drogę walcząc z zachodzącym słońcem. Trochę się zapomniałem w biegu i nie miałem czasu na powrót po ścieżce. Ruszyłem więc na przełaj, w kierunku, który na oko miał być prawidłowy. Też mi się wtedy przypomniał Blair Witch Project, ale nie było już tak fajnie.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Miałem podobnie w glide'ach. W prawej nodze. Dziwna sprawa, bo przebiegłem w nich od wiosny cały plan pod MW i nic się nie działo. Dopiero na maratonie pojawił się mega odcisk Zagoiło się i teraz jest ok.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
Na razie nie stanowią wielkiego problemu. Praktycznie już się zagoiły i w innych butach ich nie czuję. Sęk w tym, że to było niewiele ponad 8 km, a półmaratonik to odrobinę więcej. Zobaczymy, najwyżej będę walczył z bomblami.LadyE pisze: zaopiekuj sie tylko tymi odciskami
- chel
- Zaprawiony W Bojach
plasterki do kieszeni i heja. będę trzymać kciuki - piszę na wszelki wypadek, ale powinnam jeszcze tu wpaść przed niedzielą.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Dziwne, ze takie kapcie po kilku km Cie skaleczyly. Tymbardziej, ze to butki dla neutrala. Odciski tez leczylem w Kanadiach. O bąble w biegu sie nie martw, bo je czujesz, ale w czasie zawodow ignorujeszrobbur pisze:Na razie nie stanowią wielkiego problemu. Praktycznie już się zagoiły i w innych butach ich nie czuję. Sęk w tym, że to było niewiele ponad 8 km, a półmaratonik to odrobinę więcej. Zobaczymy, najwyżej będę walczył z bąblami.LadyE pisze: zaopiekuj sie tylko tymi odciskami
no mi jeszcze nie udało sie nakleic wlasciwy plasterek tak, aby byl przez caly bieg tam gdzie powinien byc. Znajdowalem go wszedzie, ale nie tam gdzie powinien byc No i czy bialy, twardy kenijczyk bedzie tracil czas na oklejanie ran?plasterki do kieszeni i heja.
- chel
- Zaprawiony W Bojach
wg mnie - zaznaczam, to tylko moje zdanie, a z białego kenijczyka nie mam w sobie nic - lepiej nakleić i pocisnąć troszkę szybciej, niż cierpieć. a dobry plasterek załatwia sprawę, ja przeszłam w jednym żelkowym salwekiku cały rajd, prawie 50km i chyba tylko jemu zawdzięczam jego ukończenie..
poza tym myślałam bardziej asekuracyjnie, w razie czego. miejmy nadzieję, że będą zbędne.
poza tym myślałam bardziej asekuracyjnie, w razie czego. miejmy nadzieję, że będą zbędne.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Mysmy kiedys tak biegajac zwiedzali, Lyon.W taki sposob przekroczylismy magiczna bariere 30 minut ciaglego biegu- i to ze sporym zapasem.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
W plasterek się raczej zaopatrzę.
Strasb - czuję, że wycieczki biegowe mogą stać się moją nową pasją. Nie wiem dlaczego ale, przejście w tempie spacerowym 2 km mnie męczy. Przebiegnięcie 10 km w tempie swobodnym - odświeża.
Strasb - czuję, że wycieczki biegowe mogą stać się moją nową pasją. Nie wiem dlaczego ale, przejście w tempie spacerowym 2 km mnie męczy. Przebiegnięcie 10 km w tempie swobodnym - odświeża.
-
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluję wyniku w Toruniu 1:41:09 to już nie w kij dmuchał
U mnie dalej problemy z moim ścięgnem achillesowym - tak długo jeszcze nigdy mnie nie trzymało ale może dzisiaj wrócę chociaż do wiosłowania.
U mnie dalej problemy z moim ścięgnem achillesowym - tak długo jeszcze nigdy mnie nie trzymało ale może dzisiaj wrócę chociaż do wiosłowania.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
robbur,
alllleeee dales czadu! gratulacje!
za robburem panny sznurem
alllleeee dales czadu! gratulacje!
za robburem panny sznurem
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Dołączam się do gratulacji!
Noga się nie odzywała?
Noga się nie odzywała?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Statystyka użycia przeze mnie słowa "gratuluję" jest na stronach forum, w ostatnim czasie bardzo wysoka
I świetnie! I oby tak dalej!
I świetnie! I oby tak dalej!