Strasb - Komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:
Tak, za poradą m.in. Yacoola robię na razie grzyba co 3 krok, takie ułatwienie dla początkujących. Wczoraj zrobiłam pierwszy raz testowe odcinki w trybie ciągłym i było ostro - choć dziś żadnych szczególnych zakwasów - fajnie. :usmiech:
super ;) widac te zakwasy byly tak odczuwalne tylko przy "pierwszych razach" :hahaha:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

U mnie po drugim grzybobraniu zakwasy były stanowczo mniejsze - myślę, że po kolejnych będzie coraz lepiej :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strasb mam nadzieje ze muchomorki Ci nie zaszkodzily :ojoj:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie, muchomorki to akurat nie, ale jakiś czas temu przy przebieżkach wybiłam sobie drugi palec w lewej stopie i po ostatnich treningach zaczął solidnie boleć zamiast się goić. Skorzystałam więc z i tak kiepskiego logistycznie weekendu (byłam na starych śmieciach w Strasbourgu), by palec podleczyć. Prawie na okrągło miałam na nogach kozaki ze sztywną podeszwą, na palec bardzo pomogło. Wracam do biegania od jutra. Tylko że na forum bardzo średnio mam czas. :lalala:
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trening miał być nauką biegania z głową, niestety pobiegłam go dokładnie tak, jak mnie poinstruowano, żeby nie robić.
:bum:

I fajnie, że grzyby tak ładnie.
Ja nawet dziś trochę robiłam - a za mną lazło moje młodsze pacholę naśladując mnie i wołając borowik! muchomor! kurka! :hahaha:
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Strasbik,

chyba coś ominęłam w Twoim biegowym zyciorysie.. bo ja nic z tego treningu nie rozumiem :niewiem:
jakie grzyby na stadionie :niewiem:
Jurek z Lasu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ale nie czułam, że tak zwalniam; czy to rzeczywiście skutek tempa pierwszego powtórzenia?
"Najwięcej błędów popełniają biegacze w pierwszych minutach wyścigu" - Jack Daniels - "Daniels running formula sec.ed."

Nie spróbujesz, nie wiesz jak to jest - tak jak w kochaniu. Za drugim razem inaczej się już do tego podchodzi - rodzi się profesjonalizm. :hej:
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Trening miał być nauką biegania z głową, niestety pobiegłam go dokładnie tak, jak mnie poinstruowano, żeby nie robić.

No i fajnie, nauka błędów poprzez ich popełnianie.
Grzybów ci zazdroszczę, próbowałem kilka zebrać w domu, na dywanie, ale coś nie teges. W grudniu się za nie wezmę poważniej.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb to jakim rytmem ty oddychasz - ja mam na Easy 4/4, tempo maratońskie 3/3, Tempo Run 2/3, interwały 2/2, repetitions 2/2. Szybciej oddycham tylko na finiszu zawodów...
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Jurek z Lasu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pardita pisze:jakie grzyby na stadionie :niewiem:
Muchomory czworogłowe. No co Ty? Nigdy nie zbierałaś muchomorów na stadionie? :sss:
Hmm ...

W ostatniej "Pani domu" nawet pisali. :spoczko:
Jurek z Lasu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:strasb to jakim rytmem ty oddychasz - ja mam na Easy 4/4, tempo maratońskie 3/3, Tempo Run 2/3, interwały 2/2, repetitions 2/2. Szybciej oddycham tylko na finiszu zawodów...
Nie trzeba tyle fajek palić; byś Run 2/2 oddychał; tak jak Jack napisał.

Interwał i repetitions 1/2, 1/1 ; tutaj już powinno oddechu brakować.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oddychania 1/1 sobie nie wyobrażam, zwłaszcza przy większej kadencji - przecież to się nawet nie zdąży nic powietrza do płuc złapać, nie wspominając o wydechu...
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Jurek z Lasu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pewne rzeczy się kiedyś ludziom nie śniły. Póki ich nie spróbowali. Wyobrażenia zabijają praktykę.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Może po prostu nie biegłam jeszcze dostatecznie długo i dostatecznie szybko ;)

Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jurek to ja powiem, że ty masz chyba słabe płuca skoro tak często musisz brać oddech, słabe mięsnie oddechowe, słabe...

Fajek nie palę a gdbym palił to chyba powinny mi zmniejszać objętość płuc więc powinienem oddech brać częściej a biorę rzadziej...
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
ODPOWIEDZ