superstrasb pisze:
Tak, za poradą m.in. Yacoola robię na razie grzyba co 3 krok, takie ułatwienie dla początkujących. Wczoraj zrobiłam pierwszy raz testowe odcinki w trybie ciągłym i było ostro - choć dziś żadnych szczególnych zakwasów - fajnie.![]()

Moderator: infernal
superstrasb pisze:
Tak, za poradą m.in. Yacoola robię na razie grzyba co 3 krok, takie ułatwienie dla początkujących. Wczoraj zrobiłam pierwszy raz testowe odcinki w trybie ciągłym i było ostro - choć dziś żadnych szczególnych zakwasów - fajnie.![]()
Trening miał być nauką biegania z głową, niestety pobiegłam go dokładnie tak, jak mnie poinstruowano, żeby nie robić.
"Najwięcej błędów popełniają biegacze w pierwszych minutach wyścigu" - Jack Daniels - "Daniels running formula sec.ed."ale nie czułam, że tak zwalniam; czy to rzeczywiście skutek tempa pierwszego powtórzenia?
Trening miał być nauką biegania z głową, niestety pobiegłam go dokładnie tak, jak mnie poinstruowano, żeby nie robić.
Muchomory czworogłowe. No co Ty? Nigdy nie zbierałaś muchomorów na stadionie?pardita pisze:jakie grzyby na stadionie
Nie trzeba tyle fajek palić; byś Run 2/2 oddychał; tak jak Jack napisał.Qba Krause pisze:strasb to jakim rytmem ty oddychasz - ja mam na Easy 4/4, tempo maratońskie 3/3, Tempo Run 2/3, interwały 2/2, repetitions 2/2. Szybciej oddycham tylko na finiszu zawodów...