MIMIK - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Maurice
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:59
Życiówka w maratonie: 2:38:40
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ładnie dziś śmignąłeś, nie kusi Cię sprawdzenie się jeszcze jesienią na połówce?
PKO
Dawid79
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34'01''
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

czy ma jakiekolwiek znaczenie średnie tempo z treningów z tygodnia? I tym samym czy ma znaczenie jego wzrost czy spadek? Wydaje mi się że przy różnorodności treningów (interwały, biegi ciągłe, luźne wybiegania) średnie tempo nie ma żadnego znaczenia. Dużo istotniejsze jest zrealizowanie ściśle z planem treningów specjalistycznych (akcentów). Czy szykujesz się na przyszły sezon do konkretnych dystansów?
komentarze do blogu

życiówki
1000m - 02:47,27
1500m - 04:22,6
3000m - 09:35,1
5k - 16:40
na 10km - 34:01
półmaraton 01:31:48
1/8 IM - 01:14:34
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

maurice, w tej chwili chce się trochę rozbiegać, generalnie myślę o zimnarach, żeby tam co pobiegać..

dawid79, jak tak postawisz sprawę to masz w 100% racji, ale jak dobrze się przyglądniesz czym się różni wróbelek, czyli w tym wypadku jednak dwa podobne tygodnie z rzędu, to trochę niuansów dostrzeżesz, ale nie chce mi się tego tłumaczyć, bo to typowe dla kogoś, komu się nie chce tłumaczyć.. :) generalnie coś chciałem sprawdzić i teraz wiem, gdzie jest granica.. :)
jeśli chodzi pod co ćwiczę, na razie nabijam kaemy i przyzwyczajam się do dynamiczniejszych rozbiegań, cel najpierw zimnary, a potem dychy, ewentualnie półmaratony ad-hoc, maratony towarzysko..
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Nowe buciki! Jak przyjdą, poka fotkę :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obszerna relacja, czuję się usatysfakcjonowana. :hej: Buciki wyglądają agresywnie, szybko. Ładne zestawienie kolorów. Moje Hypespeed też wiązane na "wstążeczki".
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dużo fotek, ja też się czuję usatysfakcjonowana :hej:
I czy mi się wydaje, czy wspomniałeś coś o biegu mikołajkowym we Wro?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dzięki dziewczyny, szczerze napisałem to bez żadnego większego redagowania, nawet teraz jak się przyglądam to widzę trochę dziwnych rzeczy, ale w sumie mniej więcej oddałem to co zauważyłem.. pewnie jeszcze coś dodam

kachita, tak, chciałem się trochę sprawdzić na tym santarun, ale niestety nie dam rady, akurat w tym czasie mam spotkanie..
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Siła wyższa. Na pewno jeszcze się na którymś biegu spotkamy :)

Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

Piotrek w Twoich inov-8 amortyzacja to 3 strzałki. Wiem, że to but terenowy, ale jak to można porównać do amortyzacji w butach innych firm, przykładowo z F50? Zastanawiam się nad tą ich skalą, bo te startówki maja 2 strzałki.
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jackma pisze:Piotrek w Twoich inov-8 amortyzacja to 3 strzałki. Wiem, że to but terenowy, ale jak to można porównać do amortyzacji w butach innych firm, przykładowo z F50? Zastanawiam się nad tą ich skalą, bo te startówki maja 2 strzałki.
Jacek, dzisiaj pobiegam trochę w tych adidasach, spróbuje na końcu pobiec w inovach na jednej i adidasach na drugiej nodze.. Wtedy zobaczę, pomyśle, będę mógł coś tobie napisać..
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Macałem te adidasy sporo czasu. Ten papierek jednak mnie nie przekonał do zakupu. Wygladają mi na mało solidny kapeć, ale mam nadzieję, że kasy nie wtopiłeś i sobie w nich tysiączka pobiegasz :) Będę sobie czytał o nich na tym blogu :)
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Także je mierzylem i jak dla mnie są jakies za wysokie tak jak by były na obcasach wole buty które są bardziej przy ziemi i jakiś taki luźny nie opinal stopy
Jestem zadowolony ze swoich addidas mana 5 maja 2100 km przebiegu i żadnej dziury but ma startu bierznik ale dziur. Nie ma dalej w nich biegam mimo ze identyczna pare Nowa mam w szafie był to mój pierwszy biegowy but addidas jeśli wszystkie są takie to zrobiłeś znakomity zakup
P.s 2100 km asfalt!!!!!
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gife, mój cel to 800-1000km, też się zastanawiam nad ta wytrzymałością.. argument jaki mam, to to że jestem lekki i jakoś nigdy dużych problemów z wytrzymałością butów nie miałem..

ciawek, gratuluje przebiegu! :) szok! ale wątpię, żeby te F50 tyle wytrzymały..
jeśli chodzi o tego buta, mi się podoba luz w okolicach pięty, podobał mi się taki luz również w Brooks Launch.. co do wysokości, nie wiem, może to kwestia tego, że pod pięta w tych F50 Runner jest mało amortyzacji i pięta nie zapada się tak głęboko i mięciutko, heel height jest 23 mm..
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Mimik,
oczywiscie ja obrazkow nie widze (Chiny....), ale tez doceniam prace i serce wlozone w opis.
Kocie lby..musze to kiedys wyprobowac;)
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Nareszcie bieg w typowej jesiennej aurze, czyli jak w dupie, szaro-buro, mokro, zimno i wietrznie.
no nareszcie wiem jak jest w dupie..
w sumie że szaro-buro to sie domyślałem, że wietrznie to tylko czasami chyba, ale że mokro i zimno?
ciekawe jak jest w mojej.. :hej:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ