a są tu także początkujące biegaczki?
Moderator: beata
- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
mi ktoś polecił a HIIT Interval Trainer - ściągnęłam ale jeszcze nie zdążyłam przetestować, więc sama się nie wypowiem, ale podobno jest ok.
powodzenia w treningach, mi też by się czasem taka obstawa przydała bo lubię biegać wieczorami
powodzenia w treningach, mi też by się czasem taka obstawa przydała bo lubię biegać wieczorami
- kuxa
- Stary Wyga
ja niestety nie posiadam telefonu obsugującego RK bo jaśniepaństwo robią tylko na androidy i ajfony... a u mnie niestety symbian,java i win6.1 także żopa....
Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
tak, inne systemy jak zwykle w tyle, wszystko tylko na androidy i ajfonykuxa pisze:ja niestety nie posiadam telefonu obsugującego RK bo jaśniepaństwo robią tylko na androidy i ajfony... a u mnie niestety symbian,java i win6.1 także żopa....
nawet sportypal, którego używam na nokii jest uboższy od tego na androida
na szczęście już niedługo będę miała wyczekiwany bardzo telefon z androidem, to będę miksować treningi, że hej
- kuxa
- Stary Wyga
Aniu bo to sie naprawde można pogubić
ja osobiście nie znoszę srajfonów.. z czystej przekory, ale jakby mnie było stac to może i bym kupiła, właśnie dla tych wszystkich aplikacji fajnych których nie mogę mieć na zwyklym telefonie.
W lutym mnie dopiero zmiana tel czeka to jakiegoś androida pewnie wezmę... choć jak znam życie to nie zdążę się nacieszyć a kolejny system wymyślą i znowu bede 10 lat za murzynami...
póki co u mnie wygrywa sports tracker, najwięcej danych ma i najbardziej podoba mi się graficzna szata
ja osobiście nie znoszę srajfonów.. z czystej przekory, ale jakby mnie było stac to może i bym kupiła, właśnie dla tych wszystkich aplikacji fajnych których nie mogę mieć na zwyklym telefonie.
W lutym mnie dopiero zmiana tel czeka to jakiegoś androida pewnie wezmę... choć jak znam życie to nie zdążę się nacieszyć a kolejny system wymyślą i znowu bede 10 lat za murzynami...
póki co u mnie wygrywa sports tracker, najwięcej danych ma i najbardziej podoba mi się graficzna szata
Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
-
- Rozgrzewający Się
A ja myślałam, że do biegania są nogi i dobre buty a nie telefon
A tak serio to właśnie zaczynam (od miesiąca) biegać i bardzo bym chciała nie przestawać. Na razie "biegnę" przez około 30 minut. Staram się biegać 3-4 razy w tygodniu. Jak dobrać sobie plan treningów? i co poza bieganiem i rozciąganiem po biegu powinnam robić (ćwiczyć) by móc przebiec więcej i dłużej ?
Pozdrawiam serdecznie wszystkie biegaczki.
A tak serio to właśnie zaczynam (od miesiąca) biegać i bardzo bym chciała nie przestawać. Na razie "biegnę" przez około 30 minut. Staram się biegać 3-4 razy w tygodniu. Jak dobrać sobie plan treningów? i co poza bieganiem i rozciąganiem po biegu powinnam robić (ćwiczyć) by móc przebiec więcej i dłużej ?
Pozdrawiam serdecznie wszystkie biegaczki.
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
wygladasz wygladas´zAniad1312 pisze:eee, to ja staroć jestem, bo wogle nie mam pojęcia o czym tu mowa. jakiś język obcy to dla mnie jest. Ale przynajmniej wyglądam młodo - tak mówią To się pocieszę
ja nie dosc, ze nie pojmuje o czym mowa to jeszcze mlodo nie wygladam, ale na szczescie interwaly mi wychodza bez poganiacza
-
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkie biegające kobiety Moja przygoda z bieganiem zaczęła się w marcu br. Zaczęło się trochę z przypadku i doszło do tego że polubiłam bieganie Mam już za sobą pierwsze starty na 5 i na 10 km. Fajna sprawa:)
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Cześć Justyno Jeśli lubisz biegać, to trafiłaś na odpowiednie forum Powodzenia!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Rozgrzewający Się
Witam serdecznie,
biegam od prawie roku. Teraz miałam 4 miesieczna przerwe ( ciąża biegałam do 6 mca). Teraz od m-ca powracam do biegania. Chciałabym wystartować na 10 km, nie wiem tylko czy nie za szybko? Moze jest tu jakas kobitka z Rybnika, ktora tez planuje start w barbórkowym biegu?
biegam od prawie roku. Teraz miałam 4 miesieczna przerwe ( ciąża biegałam do 6 mca). Teraz od m-ca powracam do biegania. Chciałabym wystartować na 10 km, nie wiem tylko czy nie za szybko? Moze jest tu jakas kobitka z Rybnika, ktora tez planuje start w barbórkowym biegu?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
_mona_, a jaki najdłuzszy dystans przebiegłaś do tej pory? (jednorazowo, na zawodach lub treningu?)
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Ja swój pierwszy start na 15 km. zaliczyłam po 2 tygodniowej zabawie w bieganie i było super. Startuj dla zabawy nie dla wyniku.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mona nie wahaj się:) kiedyś i tak musi być ten pierwszy raz. Mało prawdopodobne, żeby nie udało Ci się ukończyć, skoro regularnie biegasz 10km.
Powodzenia!
Powodzenia!