a są tu także początkujące biegaczki?

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
wisnia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mi ktoś polecił a HIIT Interval Trainer - ściągnęłam ale jeszcze nie zdążyłam przetestować, więc sama się nie wypowiem, ale podobno jest ok.

powodzenia w treningach, mi też by się czasem taka obstawa przydała bo lubię biegać wieczorami ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kuxa
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

ja niestety nie posiadam telefonu obsugującego RK bo jaśniepaństwo robią tylko na androidy i ajfony... a u mnie niestety symbian,java i win6.1 także żopa....
Obrazek
Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kuxa pisze:ja niestety nie posiadam telefonu obsugującego RK bo jaśniepaństwo robią tylko na androidy i ajfony... a u mnie niestety symbian,java i win6.1 także żopa....
tak, inne systemy jak zwykle w tyle, wszystko tylko na androidy i ajfony
nawet sportypal, którego używam na nokii jest uboższy od tego na androida :smutek:
na szczęście już niedługo będę miała wyczekiwany bardzo telefon z androidem, to będę miksować treningi, że hej :hej:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

eee, to ja staroć jestem, bo wogle nie mam pojęcia o czym tu mowa. jakiś język obcy to dla mnie jest. Ale przynajmniej wyglądam młodo - tak mówią ;) To się pocieszę :bum: :hej:
Awatar użytkownika
kuxa
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Aniu bo to sie naprawde można pogubić
ja osobiście nie znoszę srajfonów.. z czystej przekory, ale jakby mnie było stac to może i bym kupiła, właśnie dla tych wszystkich aplikacji fajnych których nie mogę mieć na zwyklym telefonie.
W lutym mnie dopiero zmiana tel czeka to jakiegoś androida pewnie wezmę... choć jak znam życie to nie zdążę się nacieszyć a kolejny system wymyślą i znowu bede 10 lat za murzynami... :)
póki co u mnie wygrywa sports tracker, najwięcej danych ma i najbardziej podoba mi się graficzna szata
Obrazek
Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
mkaroli
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A ja myślałam, że do biegania są nogi i dobre buty a nie telefon :)
A tak serio to właśnie zaczynam (od miesiąca) biegać i bardzo bym chciała nie przestawać. Na razie "biegnę" przez około 30 minut. Staram się biegać 3-4 razy w tygodniu. Jak dobrać sobie plan treningów? i co poza bieganiem i rozciąganiem po biegu powinnam robić (ćwiczyć) by móc przebiec więcej i dłużej ?
Pozdrawiam serdecznie wszystkie biegaczki.
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:eee, to ja staroć jestem, bo wogle nie mam pojęcia o czym tu mowa. jakiś język obcy to dla mnie jest. Ale przynajmniej wyglądam młodo - tak mówią ;) To się pocieszę :bum: :hej:
wygladasz wygladas´z

ja nie dosc, ze nie pojmuje o czym mowa to jeszcze mlodo nie wygladam, ale na szczescie interwaly mi wychodza bez poganiacza :bum:
spinka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

z aplikacji pod Androida jest jeszcze traseo

dla początkujących - jak najbardziej - pobieram sobie gotowe traski od innych użytkowników i w drogę :)
Justyna_Z
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkie biegające kobiety :hejhej: Moja przygoda z bieganiem zaczęła się w marcu br. Zaczęło się trochę z przypadku i doszło do tego że polubiłam bieganie :hej: Mam już za sobą pierwsze starty na 5 i na 10 km. Fajna sprawa:)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć Justyno :) Jeśli lubisz biegać, to trafiłaś na odpowiednie forum :) Powodzenia!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
_mona_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie,

biegam od prawie roku. Teraz miałam 4 miesieczna przerwe ( ciąża biegałam do 6 mca). Teraz od m-ca powracam do biegania. Chciałabym wystartować na 10 km, nie wiem tylko czy nie za szybko? Moze jest tu jakas kobitka z Rybnika, ktora tez planuje start w barbórkowym biegu?
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

_mona_, a jaki najdłuzszy dystans przebiegłaś do tej pory? (jednorazowo, na zawodach lub treningu?)
_mona_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

nigdy nie startowalam....to bylby moj 1 raz....a dystans 15 km....teraz po powrocie do biegania robie co drugi dzien 10 km...
Awatar użytkownika
Dorotka Gonitwa
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja swój pierwszy start na 15 km. zaliczyłam po 2 tygodniowej zabawie w bieganie i było super. Startuj dla zabawy nie dla wyniku.
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mona nie wahaj się:) kiedyś i tak musi być ten pierwszy raz. Mało prawdopodobne, żeby nie udało Ci się ukończyć, skoro regularnie biegasz 10km.
Powodzenia!
ODPOWIEDZ