Cafe- komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
ewawka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

piotrekzkrakowa pisze:
cafe pisze:[...]Pojawiają się piłkarze - pojawia się jasność :-) [...]
To jest dobre. Grzegorz Lato powinien sobie tę sentencję nad biurkiem powiesić :)
:)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Olenka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Cafe jak mi się Ciebie dobrze czyta :) Normalnie siedzę przy kompie, obmyślam jutrzejszy poranny trening i śmieję się do siebie czytając Twój blog. Masz fajną lekkość.. pióra także. Pozdrawiam cieplutko i dzięki za przypomnienie o istnieniu osirów (już wiem, że w Opolu też mamy fajną bieżnię i że można pobiegać po miękkim do czasu nabycia nowych butów - sprawdziłam pd natchnieniem Twoich opisów biegania "w kółko" :D )

Pozdrawiam
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ewawka pisze:
piotrekzkrakowa pisze:
cafe pisze:[...]Pojawiają się piłkarze - pojawia się jasność :-) [...]
To jest dobre. Grzegorz Lato powinien sobie tę sentencję nad biurkiem powiesić :)
:)
:hahaha:
u mnie troche inaczej. pilkarze wchodza na murawe boiska - czas sie zbierac. dzis o dziwo mimo ze bylam obecna przez caly czas trwania ich rozgrzewki nie dostalam ani razu pilka :ojoj:
gdyby wraz z nimi o zmroku pojawialo sie oswietlenie (o ile to zostalo by zamontowane :lalala: ) z pewnoscia ich obecnosc kojarzyla by mi sie lepiej :taktak:
Awatar użytkownika
cafe
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:58

Nieprzeczytany post

Olenka pisze: Masz fajną lekkość.. pióra także
Dziękuję :-) chciałabym mieć taką lekkość w bieganiu ;-) Jest takie powiedzenie : " pióro lekkie ale d. ciężka " ;-)
LadyE pisze: u mnie troche inaczej. pilkarze wchodza na murawe boiska - czas sie zbierac. dzis o dziwo mimo ze bylam obecna przez caly czas trwania ich rozgrzewki nie dostalam ani razu pilka :ojoj:
Piłka co i raz spada mi pod nogi, to takie ciekawe urozmaicenie, aby nie zasnąć "robiąc" kolejne kółka ;-)
Nie ma rzeczy niemożliwych ... są tylko takie, których nie pragniemy zbyt mocno ...
blog
komentarze
Obrazek
Sylaba
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

O to ja mam lepiej, na boisku towarzyszą mi 2 starsze panie "na kijkach", słuchają na głos włoskich szlagierów i czasem nawet śpiewają. Fajnie jest.
Na bieżnie pada też trochę światła z drugiego boiska gdzie trenują sobie piłkarze więc ciemność nie jest taka zupelnie ciemna.
Awatar użytkownika
cafe
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sylaba pisze: na boisku towarzyszą mi 2 starsze panie "na kijkach", słuchają na głos włoskich szlagierów i czasem nawet śpiewają. Fajnie jest.
Na bieżnie pada też trochę światła z drugiego boiska gdzie trenują sobie piłkarze więc ciemność nie jest taka zupelnie ciemna.
Ja sama słucham włoskich piosenek podczas biegania, nawet nie wiesz jak potrafią mobilizować :hejhej:

Na moją bieżnię też pada mikro światło z takich małych lamp oraz z niedalekiego lodowiska,
ale dla mnie to i tak egipskie ciemności :-( Ślepa jestem jak tylko zachodzi ostatni promień słońca :-(
Nie ma rzeczy niemożliwych ... są tylko takie, których nie pragniemy zbyt mocno ...
blog
komentarze
Obrazek
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O, cafe, rozumiem Cię. Po zmierzchu też ślepnę. Za dnia zaś... i tak ledwie widzę, bo najczęściej gdy biegnę z oczu płyną mi łzy :hej:

'Odbieganie' - piękne ujęcie :usmiech:
Awatar użytkownika
Ślimak
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: 3:18

Nieprzeczytany post

Hejka w tych ciemnościach to mże zacznij biegać z latareczka... a tak na marginesie sporo tych kółeczek na bieżni :hej: . A jeszcze jedno, zapewne fajnie jest oglądać sukcesy własnej córki :taktak: :taktak: ja jeszcze będę musiał poczekać na taki dzień...
Pozdrawiam
Ślimak
Komentarze do mojego bloga
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=24552

Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=D4n6LP_V ... ure=artist - jedna z moich ulubionych piosenek do biegania ;)
Awatar użytkownika
cafe
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Księżna pisze: 'Odbieganie' - piękne ujęcie :usmiech:
cafe pisze: p.s. "odbieganie" - Córka idzie wolnym krokiem, twierdząc, że jest zmęczona po treningu,
a ja robię wokół Niej kółeczka, aby nie zamarznąć na śmierć ;-)
Ślimak pisze:Hejka w tych ciemnościach to mże zacznij biegać z latareczka (...) . A jeszcze jedno, zapewne fajnie jest oglądać sukcesy własnej córki :taktak: :taktak: ja jeszcze będę musiał poczekać na taki dzień...
Ślimak
Tia ... Córcia już mi proponowała parę dni temu czołówkę ... Może powinnam naprawdę o tym pomyśleć ? :hej:
Bardzo przyjemnie jest patrzeć na zapał swojego Dziecka, które twierdzi, że "tylko własny akt zgonu" ( :wrrwrr: )
może Ją zwolnić z treningu. Na ścianie w Jej pokoju, przez całą długość, wiszą medale z zawodów ... faktycznie
fajnie się na nie patrzy :-) Dumna z Niej - Matka-Kwoka jestem ... :hej:
blog
komentarze
Obrazek
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cafe, ja biegam z czołówką - choć zaplątuje ją na ramię - jakoś na głowie mi nie bardzo. Ale snop światła nie rozwiązuje do końca problemu moich oczu. Natomiast samo światło to też kwestia tego, że jestem widoczna dla innych (rowerzystów, choć ich coraz mniej o tej porze roku)
"tylko własny akt zgonu" ( :wrrwrr: ) może Ją zwolnić z treningu.
Super. A z ciekawości, bom nowa na forum i nie wiem - co trenuje Twoja córka?
Awatar użytkownika
cafe
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Księżna pisze:cafe, ja biegam z czołówką - choć zaplątuje ją na ramię - jakoś na głowie mi nie bardzo. Ale snop światła nie rozwiązuje do końca problemu moich oczu. Natomiast samo światło to też kwestia tego, że jestem widoczna dla innych (rowerzystów, choć ich coraz mniej o tej porze roku)
"tylko własny akt zgonu" ( :wrrwrr: ) może Ją zwolnić z treningu.
Super. A z ciekawości, bom nowa na forum i nie wiem - co trenuje Twoja córka?
Jakoś nie wyobrażam sobie - siebie z czołówką ... ale to może kwestia przyzwyczajenia ;-) Kiedyś nie
wyobrażałam sobie - siebie w obcisłych gatkach :-) a teraz pomykam w takowych nawet na siłownię,
nie mówiąc o bieganiu.

Młoda ( 14 wiosna idzie ) trenuje od 6 lat akrobatykę sportową, a teraz poszła do klasy sportowej - lekkoatletycznej,
gdzie się też obowiązkowo chodzi na siłownię i pływa raz w tygodniu ... łącznie ... około 18 godzin sportu tygodniowo.
blog
komentarze
Obrazek
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cafe, pięknie! I oczywiście gratulacje!
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

p.s. "odbieganie" - Córka idzie wolnym krokiem, twierdząc, że jest zmęczona po treningu, a ja robię wokół Niej kółeczka, aby nie zamarznąć na śmierć
:hahaha: Tylko nie biegaj ciągle w tą samą stronę :nienie:
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:
p.s. "odbieganie" - Córka idzie wolnym krokiem, twierdząc, że jest zmęczona po treningu, a ja robię wokół Niej kółeczka, aby nie zamarznąć na śmierć
:hahaha: Tylko nie biegaj ciągle w tą samą stronę :nienie:
Jakby jeszcze córka obracała się wokół własnej osi, to mielibyśmy zilustrowany ruch księżyca wokół Ziemi.
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tia ... Córcia już mi proponowała parę dni temu czołówkę ... Może powinnam naprawdę o tym pomyśleć ?
Ja biegam z tym http://latarki.pl/0,0,931,nowosc_latark ... z_sensorem Daje wystarczająco dużo światła, dobrze leży na głowie (nie spada), lekka, ma praktyczny dla biegacza włącznik/ wyłącznik (machasz przed światełkiem) i z tyłu czerwone światełko (jak w rowerze)
ODPOWIEDZ