Nie szalej po chorobieŚlimak pisze:Przez ostatnie kilka dni borykałem się z choróbskiem(...) Dziś wychodzę na pierwszy trening po zakończonej kuracji (...)szału nie będzie(...)

Moderator: infernal
Nie szalej po chorobieŚlimak pisze:Przez ostatnie kilka dni borykałem się z choróbskiem(...) Dziś wychodzę na pierwszy trening po zakończonej kuracji (...)szału nie będzie(...)
Mam zamiar tylko troszeczkę na rowerku posiedzieć... jakoś nie mam ochoty na wyjscie na zewnątrzcafe pisze:Nie szalej po chorobieŚlimak pisze:Przez ostatnie kilka dni borykałem się z choróbskiem(...) Dziś wychodzę na pierwszy trening po zakończonej kuracji (...)szału nie będzie(...)bo z powrotem wrócisz do łóżka
Na to mogę Ci pozwolićŚlimak pisze: Mam zamiar tylko troszeczkę na rowerku posiedzieć
Dziekicafe pisze:Na to mogę Ci pozwolićŚlimak pisze: Mam zamiar tylko troszeczkę na rowerku posiedzieć
Czasami sa i słabsze dni, ważne, że trening wykonany.Ślimak pisze: ps. wygrzebałem skakankę ze swojego składowiska szpargałówi chyba właczę ja do systemu treningowego.
Trening zaliczony
To chyba lepiej po chorobie ... jak się czujesz, lepiej ?Ślimak pisze: trening zmuszony byłem zrobić w siłowni
Hejka już nieco lepiej, ale jeszcze nie jest to stan sprzed kilku tygodni, zanim dopadło mnie to choróbsko. Nogi jakieś takie miękkawecafe pisze:To chyba lepiej po chorobie ... jak się czujesz, lepiej ?Ślimak pisze: trening zmuszony byłem zrobić w siłowni
Dzięki za wsparcieLadyE pisze:nawet sie nie zorientujesz kiedy forma bedzie jak PRZED chorobskiem
Hejka miałem nie biegać jeszcze szybszych treningów do końca roku, na razie buduje sobie bazę wyjściową aby przetrwać coś szybszego. To był czysty spontan, chłopcy bardzo mnie namawiali abym wystartował w tym biegu. Zapewne chcieli mnie zmiażdżyć, co w sumie się im udało. Tylko jednego z grupy 10 osobowej udało mi się dopaść przed finiszemLadyE pisze:bardzo ladne tempo, na 10km pewnie udaloby sie zlamac te 40minale ... to przeciez byl tylko bieg kontrolny
Hejka dzięki za wsparcie też się zastanawiam jak to wyjdzieLadyE pisze:hej Slimak
bede trzymac mocno kciuki, tez jestem ciekawa co z tego wyniknie
gratulacje za chlopakowrzeczywiscie dzialo sie w ostatnim czasie
powodzenia!!!