BIELSKO-BIAŁA - ul. Jaworzańska 120. Sobota 9:30!
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dziekuję za gościnę
Odwdzięczam się zdjęciami i filmikiem zrobionym przez moją ośmiolatkę na priv.
Odwdzięczam się zdjęciami i filmikiem zrobionym przez moją ośmiolatkę na priv.
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 66'49"
Witam,
Czy jest tutaj dziewczyna która robiła fotki na stadionie albo ktoś ją zna? Jeżeli tak to bardzo proszę o namiar, maila na PW, chciałbym zdobyć fotkę którą mi zrobiła
Nazywa się chyba Justyna.
Z góry dziękuję.
Czy jest tutaj dziewczyna która robiła fotki na stadionie albo ktoś ją zna? Jeżeli tak to bardzo proszę o namiar, maila na PW, chciałbym zdobyć fotkę którą mi zrobiła
Nazywa się chyba Justyna.
Z góry dziękuję.
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Synów i córek marnotrawnych Ci u nas więcej.
Ale nowicjuszy tez coraz więcej. Widać też powroty do sportu po latach. Treningi coraz ciekawsze. Ostatni trening będzie połączony z grą logiczną więc zapraszam.
W zimie planujemy również kontynuować wspólne bieganie. Na razie propozycja jest treningów na Błoniach w niedziele. Ten temat zostawiam do przedyskutowania.
Ale nowicjuszy tez coraz więcej. Widać też powroty do sportu po latach. Treningi coraz ciekawsze. Ostatni trening będzie połączony z grą logiczną więc zapraszam.
W zimie planujemy również kontynuować wspólne bieganie. Na razie propozycja jest treningów na Błoniach w niedziele. Ten temat zostawiam do przedyskutowania.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- kurekasia
- Rozgrzewający Się
Witam,
jestem tu nowa świeży ze mnie biegacz albo raczej truchtacz... ale uparty i nim się obejrzałam nadszedł 4 miesiąc truchtania... będę w sobotę, bo nareszcie mam wolne przedpołudnie. I mam nadzieję na radę w sprawie butów, jeszcze nie wiem czy jestem normalna czy nie, chyba raczej nie tylko mam nadzieję że mnie nie przerazicie swoim tempem...
jestem tu nowa świeży ze mnie biegacz albo raczej truchtacz... ale uparty i nim się obejrzałam nadszedł 4 miesiąc truchtania... będę w sobotę, bo nareszcie mam wolne przedpołudnie. I mam nadzieję na radę w sprawie butów, jeszcze nie wiem czy jestem normalna czy nie, chyba raczej nie tylko mam nadzieję że mnie nie przerazicie swoim tempem...
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Heja,
1. Wszyscy którzy biegaja uważani są przez tych co nie biegają za świrniętych - nie przejmuj się my tez tak mamy
2. Pogadamy o butach - to mój ulubiony temat
3. Będzie u nas gość specjalny!
1. Wszyscy którzy biegaja uważani są przez tych co nie biegają za świrniętych - nie przejmuj się my tez tak mamy
2. Pogadamy o butach - to mój ulubiony temat
3. Będzie u nas gość specjalny!
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No, zobaczymy, pociągi się spóźniają.
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Heja i jak po kartach? Na fejsie kilka fotek. Chcecie w przyszłym tygodniu biegać z rehabilitantem?