Czy jest tutaj dziewczyna która robiła fotki na stadionie albo ktoś ją zna? Jeżeli tak to bardzo proszę o namiar, maila na PW, chciałbym zdobyć fotkę którą mi zrobiła
Nazywa się chyba Justyna.
Synów i córek marnotrawnych Ci u nas więcej.
Ale nowicjuszy tez coraz więcej. Widać też powroty do sportu po latach. Treningi coraz ciekawsze. Ostatni trening będzie połączony z grą logiczną więc zapraszam.
W zimie planujemy również kontynuować wspólne bieganie. Na razie propozycja jest treningów na Błoniach w niedziele. Ten temat zostawiam do przedyskutowania.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
Witam,
jestem tu nowa świeży ze mnie biegacz albo raczej truchtacz... ale uparty i nim się obejrzałam nadszedł 4 miesiąc truchtania... będę w sobotę, bo nareszcie mam wolne przedpołudnie. I mam nadzieję na radę w sprawie butów, jeszcze nie wiem czy jestem normalna czy nie, chyba raczej nie tylko mam nadzieję że mnie nie przerazicie swoim tempem...
Heja,
1. Wszyscy którzy biegaja uważani są przez tych co nie biegają za świrniętych - nie przejmuj się my tez tak mamy
2. Pogadamy o butach - to mój ulubiony temat
3. Będzie u nas gość specjalny!
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".