Aniad1312 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Gratulacje! Ładny bieg! :)
Aniad1312 pisze:Aj! Szkoda...Ale może to nawet i lepiej, że nie pobiegłeś. Odpoczynek też jest potrzebny :)
zdecydowanie, teraz more fun, no records :taktak: ;)

widzę, że dzisiaj wybiegane dwa rogaliki :hej: ..są rezerwy, jest dobrze! ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Buniek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:35
Życiówka w maratonie: 2:57:09

Nieprzeczytany post

no szkoda, ale jeszcze będzie nie jedna okazja :);

gratuluję dobrego wyniku w Luboniu, n
Krzysiek
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gratuluje Aniu :)
tych osiemnastu sekund co najmniej mozesz byc nastepnym razem pewna ;)
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

zarąbiste foty :taktak:
buff jest the best, prawda?
Aniad1312 pisze:13 listopada 2011

20.4 km po 5:34.

Wczoraj wybrałam się na "Listy do M.". Fajny film, myślałam, że to będzie kolejny gniot w stylu pt. "Nie płacz kotku, że ci się mleko wylało i pocałuj mnie jeszcze raz", ale na szczęście było sympatycznie :hej:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: dobre!
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki Kanas :)
Buff rzeczywiście git :) na razie przytrzymuje słuchawki głównie, bo mi każda para wylata :hahaha:
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ania, jakie fajne zdjęcie! :-)
I dużo słońca Ci życzę - choć trudno o nie w listopadzie....
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Świetne zdjęcie. Tego uchwyconego na nim nastroju się trzymaj jak cię doły będą łapać. Mnie już optymistycznie nastroiło na cały dzień.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dołączam do chóru zachwytów nad fotką - jest naprawdę super! :taktak: Widać na niej ten słynny "runner's high" ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

robbur pisze:Świetne zdjęcie. Tego uchwyconego na nim nastroju się trzymaj jak cię doły będą łapać. Mnie już optymistycznie nastroiło na cały dzień.
To miło :) cieszę się :)
Od rana włączyłam sobie Jill, a potem poszło TO. Dzięki TEMU właśnie udało mi się wyjść do pracy wykazując jako taki dobry humor :) A że z hasłem na ustach, które nagminnie ostatnio powtarzam sobie rano, czyli - "Tylko spokój nas uratuje..." :hahaha:, to już zupełnie inna sprawa :hahaha:
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ty jak zwykle wyglądasz na fotkach biegowych nie tylko niesamowicie pozytywnie, ale też zupełnie świeżo - kompletnie nie widać po tobie zmęczenia! :taktak:
blog
komentarze

the best is yet to come!
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeszcze ja nie miałam okazji wyrazić zachwytu nad ostatnią fotką - świetnia, pogodna, pełna dobrej energii - powinna iść na jakąś reklamę promującą bieganie.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Masz rację, faceci są jacyś sztywni :hej: :hej: ja też takich sztywniaków spotykam. Ich miny świadczą o mega skupieniu w trakcie biegu, no, ale bez przesady, uśmiechnąć by się czasami mogli, to chyba aż tak bardzo nie wybija z rytmu? :hahaha: Choć dziś jeden do mnie pomachał, więc nie było tak źle.
Dlaczego ograniczasz słodycze?
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak, tak - czemu bez słodyczy?
9h snu
zazdrość...
20.4km
super! :-)
Mówią, że dobry trening to taki, po którym ma się siłę i chęci na jeszcze. No to ja miałam dzisiaj bardzo dobry trening w takim razie :) już w domu - w podobnym stylu ;) na szczęście nikt nie widział ;)
Fantastycznie! I ten taniec... ;-)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chyba kupię sobie ten film na DVD, widziałam go już z pińcet razy, a jeszcze mi mało ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas i Księżna - słodyczy tyle jadłam, że aż się przesłodziłam! W piątek wchłonęłam ich tyle, że masakra. A od nich właśnie tyję i to co straciłam na przygotowaniach do maratonu, to już zdążyłam odzyskać. A niestety, należę do tych, które delektują się nie 1 kosteczką czekolady, ale połową, nie jednym kawałkiem placka - ale co najmniej dwoma :hahaha: Więc póki mogę się powstrzymać od ich jedzenia, to się powstrzymuję. Nie wiem jak długo to potrwa, może jutro się już skończy??? :niewiem: who knows? :hahaha: :bum:

Kanas ja dzisiaj jednemu "cześć" powiedziałam - z rozpędu, bom wcale go nie znam :) ale drugiemu już nie - honor trzeba mieć :spoczko:
Przypomniało mi się, jak kiedyś znudziło mi się bieganie w moim mieście i pojechałam na trening do Pozka na Maltę. Umówiłam się przy okazji z kumplem no i wybraliśmy się razem - ja truchcikiem, on na rowerku. Jedno kółko razem, a potem osobno. Nie mogliśmy się później znaleźć, bo ja nie wzięłam telefonu. No ale po 3 okrążeniach jakoś na siebie trafiliśmy. Refleksję miałam taką, że jak biegłam sama, to jakoś więcej facetów się uśmiechało i pozdrawiało :hahaha:

Kachita- ja też go widziałam tysionc pińcet, dwa dziewińcet. DVD mam, zażyczyłam sobie kiedyś na Gwiazdkę :)
ODPOWIEDZ