Kalenji -TUNING
-
- Zaprawiony W Bojach
nad rusałką jest spoko, ZENki trzymają się ścieżek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
najgorsze w zenkach jest bieganie po gliniastym, mokrym podłożu - reszte da sie przeżyć - liście jakoś moich nie ruszająiściak pisze:mokry asfalt to nic. liście najgorsze.
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
Potwierdzam.gasper pisze:najgorsze w zenkach jest bieganie po gliniastym, mokrym podłożu
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
-
- Zaprawiony W Bojach
o to, to, to właśnie.gasper pisze:najgorsze w zenkach jest bieganie po gliniastym, mokrym podłożu - reszte da sie przeżyć - liście jakoś moich nie ruszają
-
- Zaprawiony W Bojach
Widzieliście jak bolid Formuły 1 na oponach typu slick wylatuje na pobocze? Ma tam zabawę żeby znowu złapać coś równego. Jakoś Mi się tak to kojarzy.gasper pisze:najgorsze w zenkach jest bieganie po gliniastym, mokrym podłożu - reszte da sie przeżyć - liście jakoś moich nie ruszająiściak pisze:mokry asfalt to nic. liście najgorsze.
Coś za coś.
-
- Zaprawiony W Bojach
wszystko pięknie dopóki jeździsz bolidem w cyklu Formuła1. Ale co kiedy chcesz startować w WRC?
Ja już mam odpowiedź, dzisiaj po lesie pierwsze kilometry w Minimusach Miłość od pierwszego wejrzenia
Ja już mam odpowiedź, dzisiaj po lesie pierwsze kilometry w Minimusach Miłość od pierwszego wejrzenia
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Qba, koniecznie napisz u siebie na blogu więcej o swym nowym zauroczeniu. U mnie kwestia butów zimowych chyba wciąż nie rozwiązana, Green Silence nie przeciekają co prawda, ale trzymanie na mokrym średnie.
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Nawet luz Ci nie pomoże, gdy gliniaste jest podłoże. Korzyść z luzu jedną masz, że leciutko upadasz.
-
- Zaprawiony W Bojach
Zdejmuję buty i lecę bosakiem. On jest najlepszy na WRC.Qba Krause pisze: Ale co kiedy chcesz startować w WRC?
-
- Zaprawiony W Bojach
nieZENnki nalezy wymieniac po jakichs 600-900km. w ZENkach jej brak, czy to znaczy ze biegacie w nich az do zdarcia? ile takie buty moga miec na liczniku?
nie ukrywam kupno butow za 50zl i poswiecenie zaledwie pare godzin na obrobke jest kuszace ...
nie ukrywam kupno butow za 50zl i poswiecenie zaledwie pare godzin na obrobke jest kuszace ...
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ale jeszcze musisz liczyć te parę miesięcy na nauczenie się biegać w takich butach.LadyE pisze:[...] i poswiecenie zaledwie pare godzin na obrobke jest kuszace ...
-
- Zaprawiony W Bojach
strasb pisze:Ale jeszcze musisz liczyć te parę miesięcy na nauczenie się biegać w takich butach.LadyE pisze:[...] i poswiecenie zaledwie pare godzin na obrobke jest kuszace ...
Dokładnie. Jestem uzytkownikiem nike free 3.0 od 1.5 roku. Biegam w nich 2-3x tyg interwały i szybsze treningi po mieście. W zenkach (których tak mocno nie skroiłem jak reszta) po 12km przez 3 dni nie miałem łydek, mimo że z kijkiem jestem zaprzyjaźniony.
Dlatego apeluję nowych uzytkowników zenków o rozwagę.