Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Potwierdzam, było poniżej godziny Za metą byłam uchachana, ale na finiszu było cierpienie Mam nawet piękne zdjęcie tego cierpienia - ale relacja będzie dopiero jutro, bo teraz mnie strasznie brzusio boli i muszę się położyć.
Stay tuned!
Stay tuned!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Kachita, serdecznie gratuluję takiego dobrego gościnnego występu, dałyście czadu z Kanas! I czekam na szczegółową relację.
A korzystając z miejsca i okazji gratulacje za życiówkę również dla Wolfa.
A korzystając z miejsca i okazji gratulacje za życiówkę również dla Wolfa.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Gratuluję po raz drugi. Żeby była równowaga, to gratuluję również drugi raz Kanas i Wolfowi
- chel
- Zaprawiony W Bojach
miałam czekać na relację*, ale gratuluję już teraz.
* - oczywiście wciąż czekam.
* - oczywiście wciąż czekam.
- chel
- Zaprawiony W Bojach
wybacz, ja wiem, że to była walka i cierpienie, ale to zdjęcie strasznie mnie rozśmieszyło. gratulacje jeszcze raz za tę bitwę.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki wszystkim za miłe słowa
robbur, jaki włoch mnie nie upolował??? Czy ja o czymś nie wiem? (to z wątku Kanas)
Kanas, myślę, że to jednak był błąd w odżywianiu. I ogólnie rewolucje żołądkowe, które uprzykrzają mi życie w ostatnim czasie. Więc absolutnie się nie przejmuj!
robbur, jaki włoch mnie nie upolował??? Czy ja o czymś nie wiem? (to z wątku Kanas)
Też się śmieję, jak widzę to zdjęcie Pomyślałam, że co tam się będę sama śmiać, niech inni się pośmieją ze mnąchel pisze:wybacz, ja wiem, że to była walka i cierpienie, ale to zdjęcie strasznie mnie rozśmieszyło. gratulacje jeszcze raz za tę bitwę.
Kanas, myślę, że to jednak był błąd w odżywianiu. I ogólnie rewolucje żołądkowe, które uprzykrzają mi życie w ostatnim czasie. Więc absolutnie się nie przejmuj!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Gratulacje! Ładne zdjęcia!
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Gratulacje Kachita! Twarda z Ciebie sztuka. Walka na trasie była, więc będzie co wnukom opowiadać. Pozdrawiam serdecznie.
-
- Zaprawiony W Bojach
gratuluje zyciowki
super zdjecia swietnie oddaja atmosfere biegu, widac tez (doslownie) ze byla walka
twarda z Ciebie babka, oby nastepnym obylo sie bez przygod zwiazanych z zoladkiem bo kto wie jaki teraz mialabys szanse nakrecic wynik :uuusmiech:
jesli ustawilas sie za tabliczka na 50min to pewnie sporo czasu zajelo Wam dojscie do mety
..................
ah no i szkoda ze sie nie spotkalysmy przed, do konca w tym zimnie niestety nie udalo mi sie dotrwac
super zdjecia swietnie oddaja atmosfere biegu, widac tez (doslownie) ze byla walka
twarda z Ciebie babka, oby nastepnym obylo sie bez przygod zwiazanych z zoladkiem bo kto wie jaki teraz mialabys szanse nakrecic wynik :uuusmiech:
jesli ustawilas sie za tabliczka na 50min to pewnie sporo czasu zajelo Wam dojscie do mety
..................
ah no i szkoda ze sie nie spotkalysmy przed, do konca w tym zimnie niestety nie udalo mi sie dotrwac
- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
zapierająca dech w piersiach relacja na przedostatnim zdjęciu widać wolę walki, za to na ostatnim... radość i dumę
gratulacje! i dobrze, że sobie pojadłaś, ja też z czystym sumieniem po biegu wsunęłam rogala (które je się u nas na święto św. Marcina 11.11, dodam że pod nazwą "rogal Marciński" sprzedaje się tylko certyfikowane wypieki, jednym z kryteriów prawdziwego rogala jest to, że ma on ważyć co najmniej 200 g. :P
a co, biega się, to się należy
gratulacje! i dobrze, że sobie pojadłaś, ja też z czystym sumieniem po biegu wsunęłam rogala (które je się u nas na święto św. Marcina 11.11, dodam że pod nazwą "rogal Marciński" sprzedaje się tylko certyfikowane wypieki, jednym z kryteriów prawdziwego rogala jest to, że ma on ważyć co najmniej 200 g. :P
a co, biega się, to się należy
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Kachita, naprawdę wyrazy uznania za taką walkę mimo kolki! Zdjęcia fajne, emocje jak na dłoni, a ta radość za metą jak najbardziej zasłużona! I widzę, że relację sponsorowało głównie Tchibo. Fajna ta czapeczka?