Kanas78 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
wisnia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

powiem ci, że te filozoficzne przemyślenia masz bardzo prawidłowe :spoko:
i narzekaj sobie ile wlezie, każdy ma prawo mieć gorsze dni :taktak:

co to za automaty, że przyjmują tylko 2 zł? przecież automat biletowy to nie wózek w supermarkecie :hahaha:
tak to jest jak głównym (jedynym?) kryterium przetargów jest cena - potem mamy takie dziurawe drogi i automaty przyjmujące tylko jedną monetę...
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas, kciuki za nogę - obyś w takim razie nie musiała marszować.
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Oj, Kanas, na Twoim miejscu bym jeszcze spasował na ten bieg niepodległości. Po co masz pogłębić kontuzję. A jeden medal mniej, jeden więcej w tym roku nie robi różnicy.
Wszędzie zalecają zacząć rozbieganie pokontuzyjne od 50 % normalnego dystansu (tego zprzed kontuzji) i powoli zwiększać dystans. W moim przypadku to się na razie sprawdza.Powoli wydłużam dystans, doszedłem do 8 km i czuję, że każdy kolejny bieg kończyłem w momencie, gdy zaczęło to się nie podobać mojej nodze.
Nie wiem, może Twoja kontuzja ma zupełnie inny charakter od mojej i może już jest zdrowa, ale mimo wszystko bym odpuścił.
Wiem, wiem, łatwo komuś doradzać. Też miałem w planach BN, ale wolę nie ryzykować i zrobię wszystko, żeby potruchtać w czerwonej czapeczce w Toruniu.
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

Kanas nie przejmuj się - ja będę biegł gdzieś obok próbując na maksa, a chudy nie jestem, więc będzie widowisko ;)

A tak na poważnie to powodzenia i uważaj na siebie na tym biegu. Jak stopa da znać o sobie to czas na spacer - czego Ci nie życzę, ale sama wiesz że nie odpuszczając przy kontuzji ryzykujesz, że będzie się to dłużej ciągnąć.
Obrazek
Because Running Sucks
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

misthunt3r pisze:Kanas nie przejmuj się - ja będę biegł gdzieś obok próbując na maksa, a chudy nie jestem, więc będzie widowisko ;)
No nie wiem... Twój ostatni trening mówi coś innego... Zakładając, że Kanas pobiegnie wolniutko i będzie na pierwszym wiadukcie, to "obok" oznaczać będzie drugi wiadukt :bum: Tam będziesz Ty. Chyba, że ona pojedzie na rolkach... Wtedy będzie odwrotnie :hahaha:
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

Oj tam oj tam - wagowo do chudego (a nawet tylko do ok) ciągle mi brak parę kilo, a wczorajsze to było sprawdzenie na ile mnie stać żeby ocenić jak mam biec w piątek no i zobaczyć czy mocny trening 2 dni przed biegiem da mi jakąś superkompensację na 10k ;)

Poza tym Ty będziesz gdzieś w okolicy, więc zawsze możesz nagrać to widowisko i puścić potem Kanas ;)
Obrazek
Because Running Sucks
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki jeszcze raz, Kanas, biegło się z Tobą bardzo fajnie - i ostatnie kilometry mnie pociągnęłaś, nie da się ukryć :hej: Mam Cię nawet na paru fotkach, które zrobili moi dzielni kibice ;) Gratulacje dla Wolfa za piękną życióweczkę, a dla Ciebie za bezproblemową stopę i też bardzo ładny wynik - jak na taką przerwę w bieganiu i niedawną kontuzję, to naprawdę nie ma wstydu :taktak: Jak widzisz, wcale nie wszystko poszło się czesać.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Podeśle Kachita te fotki plissss :hej:
Ps. gdzie znalazłaś zdjęcia z mety?
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
wisnia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

super Kanas!!! cieszę się, że stopa w ogóle się nie odezwała i dzielnie przebrnęłaś przez cały dystans, niepotrzebnie się bałaś, jednak ciało jeszcze pamięta co to bieg :hejhej:
gratki dla Wolfa za życiówkę i Kachity, ale jej mam nadzieję złożę na osobistym blogu ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fotki na mecie też robił mój dzielny kibic :) W wątku o BN ktoś rzucił linka do dużej galerii, ale nie chciało mi się przeglądać 1500 zdjęć...
Wyślij mi adres mejlowy na pw, to Ci podeślę te foty, które mam.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale Wam fajnie dziewczyny, tak pięknie sobie razem śmignęłyście dyszkę. Gratuluję obu i każdej z osobna. Super Kanas, że stopa się wyszykowała akurat na właściwy dzień. I nieźle śmignęłaś tak wprost z rehabilitacji. To co, Mikołaje wciąż aktualne?
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Tyle dobrych wiadomości w jednym poście dawno nie czytałem :orany:
Gratulacje dziewczyny!!!! Kanas, nie wiem co bardziej cieszy, bieg czy stopa. Chyba definitywnie pozbyłaś się problemu z kontuzją. Teraz już się od ubrania czerwonej czapeczki z pomponem 4 grudnia nie wymigasz.
Kachita - widzę, że cię ten włoch nie dał rady upolować.
Swoją drogą piękny jest taki wspólny bieg.
Wolf - brawo stukrotne. Co tam stukrotne, tysiąckrotne!!!! Załóż własny blog, zamiast trolować u Kanas - z chęcią poczytałbym szczegóły biegu, a także na bieżąco pośledziłbym narodziny kolejnych osiągnięć. Myślę, że Toruń będzie świadkiem pięknego biegu w Twoim wykonaniu. O jaki czas będziesz walczył?
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziękuję, jakoś tak wyszło z tym biegiem :orany:
robbur pisze:Myślę, że Toruń będzie świadkiem pięknego biegu w Twoim wykonaniu. O jaki czas będziesz walczył?
:niewiem: Są dwie możliwości: 1. Będzie to bieg dla zabawy z Kanas 2. Będę łamał 2h . Jeszce decyzja nie jest podjęta. Zobaczymy :hejhej:
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

aachh! gratulacje ogromne - dla ciebie i Wolfa - i super, że stopa siedzi cicho! :taktak: :usmiech:
blog
komentarze

the best is yet to come!
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strasb, wiesz, nie wiem jeszcze, zobaczymy jutro-będzie małe bieganko na 8km, jak się stopa czuje....
I ocenię. Potem planowałam kontynuować trening i iść na bieganie we wtorek-ale tak jak mówię, zobaczymy, bo kto wie? Tfu tfu tfu oby nic się złego nie działo i wszystko było git.
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
ODPOWIEDZ