Odtwarzacz mp3
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie od dzisiaj wiadomo, że w społeczeństwie są takie "wyjątkowe talenty", które jak wspomniałeś, pod parasolem zmokną:) no ja dopiero dzisiaj zamówiłem Jomki Titanium VI, puki co będę biegał z telefonem, będzie latał i zdzierał mi spodenki ale cóż poradzę:) a jak kasa będzie to będzie i soniak:)
dzięki za informacje:)
dzięki za informacje:)
paquito1988
-
- Rozgrzewający Się
Nie sądzę, bym kupił soniaka przed wakacjami no ale może jakimś cudem wygram parę mln w totka niedługo to kupię wcześniej:) ale jak będę miał to dam znać jak się spisuje:)
paquito1988
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Moge polecic Grundig mpaxx 900. Maly, wygodny, chamsko zerzniety z ipoda shuffle ktorejs tam generacji
Jesli chodzi o jakosc dzwieku to wystarczy wymienic zestawowe sluchawki na cos co lubisz i jest dobra
Testowalem go z podlaczonymi creative fatality i z koss porta pro. Uzywam od okolo 2,5 roku i jestem zadowolony. Przy tym ma naprawde przystepna cene.

-
- Rozgrzewający Się
Ja jednak szukam właśnie czegoś, co nie będzie mi się obijało w kieszeni i nie będzie efektu dyndających słuchawek podczas biegu:) Nie potrzebuję ipod'a by lepiej biegać albo czuć się fajniej:) osobiście jak już pisałem wyżej, mi przypadł do gustu ten soniak i zapewne na niego będę teraz składał:)
A propos jeszcze pytanie odnośnie soniaka, jak to jest z regulacją długości na tym "kablu"? jest możliwość regulacji czy jest tak zrobiony, że pasuje na każdą głowę i element łączący słuchawki nie okaże się za krótki?
A propos jeszcze pytanie odnośnie soniaka, jak to jest z regulacją długości na tym "kablu"? jest możliwość regulacji czy jest tak zrobiony, że pasuje na każdą głowę i element łączący słuchawki nie okaże się za krótki?
paquito1988
-
- Dyskutant
KABEL jest między jedną słuchawką a drugą o długości prawie 40 cm. Także generalnie bardzo dobrze dopasowuje się do główki o różnych rozmiarach:) NIE czuć go poza tym ciężko nazwać go kablem...jest dość solidny, wytrzymały.
-
- Rozgrzewający Się
hehe no nie wiedziałem do końca jak ten element nazwać dlatego "kabel":)
paquito1988
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Ech widzę, że z tego co napisałem wyłapałeś jedno słowo - ipod. Spróbuj przeczytać jeszcze raz, trochę uważniej tym razem. I wrzuć nazwę modelu w google to zobaczysz o czym mowa oraz, że nie ma prawa się obijać bo ma z tyłu solidny klips wielkości całego odtwarzacza. Co prawda jeśli przeszkadza Ci kabel od słuchawek, a nie inne cechy - bo resztę spełnia większość polecanych tu odtwarzaczy, to rzeczywiście ten sony nie ma wielkiej konkurencji.paquito1988 pisze:Ja jednak szukam właśnie czegoś, co nie będzie mi się obijało w kieszeni i nie będzie efektu dyndających słuchawek podczas biegu:) Nie potrzebuję ipod'a by lepiej biegać albo czuć się fajniej:)
-
- Rozgrzewający Się
Nie z powodu Twojego posta przyczepiłem się do iPoda. Wielu ludzi chwali sobie ten sprzęt, nie podważam jego klasy i jakości ale jakoś do mnie on nie przemawia. Co do Grundig'a to trudno będzie mnie do niego przekonać bo już jakoś psychicznie nastawiłem się na sony. No ale to kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje.
paquito1988
-
- Rozgrzewający Się
Byłem ostatnio w Decathlonie w Warszawie na Jerozolimskich i widziałem saszetki zapinane na ramię za ~20zł (25zł) całkiem pokaźne, zmieści się telefon bądź jakiś empetrójnik.
Sam wcześniej biegałem z creative zen stone, mały, poręczny (można pooglądać u mnie na blogu) + ma timer.
Teraz mam tzw. nerkę (saszetka na pasku
) więc telefon (w nim włączony programik do muzyki i interwałów) + słuchawki.
Sam wcześniej biegałem z creative zen stone, mały, poręczny (można pooglądać u mnie na blogu) + ma timer.
Teraz mam tzw. nerkę (saszetka na pasku

- Dawidavila
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:14
- Życiówka w maratonie: Półmaraton 1:25:19
- FilipO
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:15
@Dawidavila:
Pierwsze mp3 są już stosunkowo stare moim zdaniem. Kolejna opcja to ewidentna podróba. Jeżeli wystarczy Tobie, że będzie grało, ale nie zależy Tobie na tym jak będzie grało to to są właśnie takie mp3. Bez szału, za małe pieniądze.
Jeśli nie przeszkadzają Tobie (i w ogóle Wam wszystkim drodzy biegacze) kable to proponuję Sansę Clip+. Świetny stosunek jakości do ceny. Do tego dobre słuchawki (polecane sennheiser) i można słuchać muzyki w na prawdę świetnej jakości. Sansa + słuchawki to jednak trochę większy wydatek, choć to zupełnie inna klasa sprzętu.
Pozdrawiam
Pierwsze mp3 są już stosunkowo stare moim zdaniem. Kolejna opcja to ewidentna podróba. Jeżeli wystarczy Tobie, że będzie grało, ale nie zależy Tobie na tym jak będzie grało to to są właśnie takie mp3. Bez szału, za małe pieniądze.
Jeśli nie przeszkadzają Tobie (i w ogóle Wam wszystkim drodzy biegacze) kable to proponuję Sansę Clip+. Świetny stosunek jakości do ceny. Do tego dobre słuchawki (polecane sennheiser) i można słuchać muzyki w na prawdę świetnej jakości. Sansa + słuchawki to jednak trochę większy wydatek, choć to zupełnie inna klasa sprzętu.
Pozdrawiam
Obecnie: wieczny kontuzjusz.
Stare dzieje i rekordy życiowe:
5km - 18min 32s - rok '13
10km - 38min 14s - rok 13'
Stare dzieje i rekordy życiowe:
5km - 18min 32s - rok '13
10km - 38min 14s - rok 13'
-
- Rozgrzewający Się
jak do biegania to taki na pewno się sprawdzi
Sony NWZ-W202
Odtwarzacz mp3 z pamięcią 2 GB i wysokojakościowymi, pewnie mocowanymi słuchawkami. Nieprzeciętna jakość dźwięku, tryb wyszukiwania utworów ZAPPIN™, nawet 12 godzin pracy bez ładowania i lekkość – idealne rozwiązanie na ulicę i na siłownię
Odtwarzacz mp3, 2 GB pamięci, 12 h odtwarz., szybkie ładowanie
http://www.sony.pl/product/nws-w-series/nwz-w202
Sony NWZ-W202
Odtwarzacz mp3 z pamięcią 2 GB i wysokojakościowymi, pewnie mocowanymi słuchawkami. Nieprzeciętna jakość dźwięku, tryb wyszukiwania utworów ZAPPIN™, nawet 12 godzin pracy bez ładowania i lekkość – idealne rozwiązanie na ulicę i na siłownię
Odtwarzacz mp3, 2 GB pamięci, 12 h odtwarz., szybkie ładowanie
http://www.sony.pl/product/nws-w-series/nwz-w202
Lepiej zapobiegać niż leczyć, stara prawda o której się zapomina ...
- lieft
- Stary Wyga
Ja się podepnę pod temat, zamierzam kupić dotykowca za ok 1000 zł, zależy mi na jakości muzyki, a przy okazji filmiki i inne bajery. To daje Cowon i ipod.
mam więc pytanie, czy ktoś używa do biegania odtwarzaczy dotykowych i jak one się wam sprawdzają w biegach.
mam więc pytanie, czy ktoś używa do biegania odtwarzaczy dotykowych i jak one się wam sprawdzają w biegach.
Pozdrawiam.
---------------
Aktualnie Nike Free 5.0 i Asics ogólnie
---------------
Aktualnie Nike Free 5.0 i Asics ogólnie
- herson
- Zaprawiony W Bojach
nie odpowiadając na posta lieft ( bo się nie znam
), polecam jak już ktoś wcześniej pisał SANSA CLIP
Malutki, ma fajny zaczep, beznadziejne radio, jakiś dyktafon i equalizer, a gra całkiem normalnie ( czy ktoś podczas biegania zwraca uwagę na jakość tego co słucha? ), ja osobiście zmieniłem słuchawki z wkładanych ( przez które nabawiłem się zapalenia ucha - słuchawka wypadła mi z ucha, obiła się kilka razy o mokra koszulkę, wsadziłem ją ponownie, powiał wiatr i Voilà ) na zaczepiane za uszy, uwaga!! kupione za 19,90 w Lidlu ( marka silvercrest )
Nie wiedziałem jak będzie mi się z tym biegało, więc wolałem nie ryzykować zakupu "markowych" za 80-150 zł. Ciekawe czy gdybym kupił KOSSA czy Sennheisera, usłyszałbym różnicę....
Wracają do samego odtwarzacza, upadł mi kilka razy, raz nawet chciałem upadek zamortyzować butem ale tylko kopnąłem go kilka metrów dalej :P, zdarzało się że mocowałem go bardziej z przodu, przez co był narażony długi czas na kontakt z mokrą koszulką ( zwłaszcza w lecie ) i nic tfu tfu mu nie było.

Malutki, ma fajny zaczep, beznadziejne radio, jakiś dyktafon i equalizer, a gra całkiem normalnie ( czy ktoś podczas biegania zwraca uwagę na jakość tego co słucha? ), ja osobiście zmieniłem słuchawki z wkładanych ( przez które nabawiłem się zapalenia ucha - słuchawka wypadła mi z ucha, obiła się kilka razy o mokra koszulkę, wsadziłem ją ponownie, powiał wiatr i Voilà ) na zaczepiane za uszy, uwaga!! kupione za 19,90 w Lidlu ( marka silvercrest )

Wracają do samego odtwarzacza, upadł mi kilka razy, raz nawet chciałem upadek zamortyzować butem ale tylko kopnąłem go kilka metrów dalej :P, zdarzało się że mocowałem go bardziej z przodu, przez co był narażony długi czas na kontakt z mokrą koszulką ( zwłaszcza w lecie ) i nic tfu tfu mu nie było.