OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!

w.jeger
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

sevrond pisze:Polecacie jakaś knajpę na czwartkowe pasta party ?

Co do nowego oznakowania tras biegowych olimp to brakuje mi takiej tablicy przy mostku smętka jaka jest na ceiku, chyba że nie zauważyłem, bo jechałem rowerkiem tak szybko że aż się zgubiłem i wyjechałem na likusach :bum:
Jeżeli chodzi o pyszny makaronik polecam ,,Malta Cafe'' na ulicy Lelewela
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nasz sobotni Fotografie!!!! potrzebujemy Cię i Twoich zdjęć :)
Tomek Domżalski
Trotyl
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44:59

Nieprzeczytany post

treptuś pisze:
Trotyl pisze:A ja dzisiaj szlifa zaliczyłem na rowerze, cale kolano spuchnięte i nie mogę nogi zginać. Niestety Łubianka odpada, zostaje przymusowa przerwa. Szkoda bo po maratonie bardzo dobrze mi się biegało.

Pozdrowienia Artur
A to tylko potwierdza to co mówi mój uczeń :oczko: Dziewczyna do której chodzę z łydką na masaże podała domowy sposób który może pomóc w takich przypadkach w szybszym odzyskaniu sprawności. Na opuchnięte miejsce liść białej kapusty, to owinąć niezbyt ciasno bandażem i tak iść spać (nie śmiać się, naprawdę tak mówiła). Liść cały, nie poszatkowany w wiórki, bardzo dobrze ściąga wszelką opuchliznę, obrzęk, łagodzi stany zapalne. Więc Trotyl, jeśli noga jeszcze nie sprawna i nie masz tam otwartej rany z mięsem i kośćmi na wierzchu to why not :usmiech:

Nie śmiać się :usmiech:
Wszystkiego się łapie kapusty już też + okłady lodem +aescin + ketonal i jakieś maści. Opuchlizna schodzi ale najgorsze że ból jest cały czas podobny. Lekarz powiedział że jak będzie ból się utrzymywał to mam przyjść 14.11 bo może być coś z łąkotką .
Obrazek
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:28
Życiówka w maratonie: 3:37:19

Nieprzeczytany post

Ale się załatwiłeś, zaczynam się martwić :(.
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Trotyl pisze: Wszystkiego się łapie kapusty już też + okłady lodem +aescin + ketonal i jakieś maści. Opuchlizna schodzi ale najgorsze że ból jest cały czas podobny. Lekarz powiedział że jak będzie ból się utrzymywał to mam przyjść 14.11 bo może być coś z łąkotką .
Może fundujesz kolanu za dużo szczęścia na raz :oczko: kapusta, lód, maści, może daj nodze trochę odpocząć od tych specyfików. Jak se łydkę załatwiłam to 2 tygodnie kulałam i ból przy każdym kroku, który ani malał, ani nie narastał. Dopiero teraz jest lepiej (3 tydzień) i nie boli :uuusmiech: Choć muszę przyznać, że mam lekkiego pietra przed sobotą, że mi w trakcie biegu znowu zacznie boleć.
Co nie dobiegnę, to rozbawię ;)
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czytając ostatnie posty i rozmawiając z biegaczami dochodzę do wniosku że jest coraz więcej kontuzji.
treptuś pisze:Choć muszę przyznać, że mam lekkiego pietra przed sobotą, że mi w trakcie biegu znowu zacznie boleć.
Ja też prawdopodobnie w sobotę będę "debiutował" po 2 tygodniowej przerwie w bieganiu (antybiotyk + przeciążenie mięśni i ścięgien po maratonie).

Ale bez biegania czuję się coraz gorzej :hej:
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No te 3 tygodnie bez biegania to porażka. W sobotę przyjdę razem z koleżanką, jeśli nie rozłoży jej przeziębienie (będzie bicie rekordów frekwencji) :hej: jeśli mnie w trakcie biegu zacznie boleć to zyskacie dodatkowego fotografa, bo wezmę też aparat :usmiech:
marius-p
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

jeżeli będzie bicie rekordu frekwencji to muszę koniecznie być :hej:
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no to ja już oszalałem, z radości oczywiście :) bardzo miło,że tak garniecie się do biegania
Tomek Domżalski
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

loko pisze:no to ja już oszalałem, z radości oczywiście :) bardzo miło,że tak garniecie się do biegania
Oj tam, oj tam, niech się lepiej Loko przyzna, że ta radość to dlatego, że wreszcie moje buty zobaczy :hejhej: specjalnie wypucowałam na tą okoliczność :oczko:
Master Piernik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32'41''

Nieprzeczytany post

Czy w tej chwili do grupy BBL może dołączyć ktoś zupełnie nowy ?

I taka mała reklama mam bardzo dobre skarpetki na sprzedaż [tanio], gdyby ktoś się zainteresował to zapraszam:
http://allegro.pl/skarpetki-kalenji-run ... 79415.html

odbiór osobisty w sobotę na stadionie :)
Do poprawienia:

5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015

I co się tak cieszycie życiem i tak wszyscy umrzemy...
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja biorę na pewno 2 pary skoro tak polecasz :) więc nie masz wyjścia i w sobotę musisz być na stadionie.
Master Piernik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32'41''

Nieprzeczytany post

runkris pisze:Ja biorę na pewno 2 pary skoro tak polecasz :) więc nie masz wyjścia i w sobotę musisz być na stadionie.
Będę na pewno i to nawet nie sam :) moja dziewczyna chcę spróbować swoich sił :ble:

a jaki rozmiar dla Ciebie ?
Do poprawienia:

5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015

I co się tak cieszycie życiem i tak wszyscy umrzemy...
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Noszę 42, ale przypuszczam że się zbiegną, więc chyba te większe. Mam licytować?
julek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

czuje się pominięta bo nie ma małych rozmiarów jak dla mnie :ech:
a jeżeli bijemy rekord frekwencji w sobotę to może namówię koleżankę zawsze to trochę więcej nas będzie :bleble:
ODPOWIEDZ