Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
ja to mam ostatnio szczescie ale Zoltar ja jestem teraz uziemiona bo nie mam legitymacji podbitej i pewnie dopiero w pon mi sie uda to zalatwiczoltar7 pisze:Ciasteczka owsiane nie tuczą
...chyba
ps. no dobra LadyE wygrałaś biegową czapeczkę zimową firmy NIKE... POWAŻNIE (nowa z metką). Problem tylko, że możesz ją odebrać tylko podczas rzeczonej Praskiej Dychy
spokojnie na pewno sie uda. jesli zalozysz niebiegowe ciuchy zawsze bedziesz mogl powiedziec ze cos tam Cie uwieralo i nie dalo sie przyspieszyc zeby zejsc do tych 46 minzoltar7 pisze:Planuję, że bieg powinien zająć mi między 47 a 50 min...
Czyli wynik powyżej 50 min. uznam za porażkę... a wtedy chyba kupię sobie rolki
a wiadomo juz ilu osob mozna sie spodziewac na starcie?
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Ale, że ile?!LadyE pisze: jesli zalozysz niebiegowe ciuchy zawsze bedziesz mogl powiedziec ze cos tam Cie uwieralo i nie dalo sie przyspieszyc zeby zejsc do tych 46 min
46 minut przy wadze 88 kg... chcesz abym skończył jak Filipides
ps. Są dwa biegi, jeden szybki (dla biegaczy z udokumentowaną życiówką poniżej 45 min.), który w kategorii kobiet tradycyjnie wygrywa DOMinika... oraz drugi, który nazwano chyba biegiem głównym albo otwatym (nie pamiętam)... dla cieniasów biegowych... takich jak ja. W biegu "głównym" będzie ok. 600-700 biegaczy... biegnie się 6 okrążeń po pętli w parku 100% asfalt.
ps. LadyE to jak chcesz czapeczkę, to podaj mi adres do wysyłki na PW... poważnie!
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Zoltar, ależ Ty kommmmmmmbinujesz. Ależ rozmyślasz, rozkminiasz.. analizujesz.zoltar7 pisze:Ale, że ile?!LadyE pisze: jesli zalozysz niebiegowe ciuchy zawsze bedziesz mogl powiedziec ze cos tam Cie uwieralo i nie dalo sie przyspieszyc zeby zejsc do tych 46 min
46 minut przy wadze 88 kg... chcesz abym skończył jak Filipides
ps. Są dwa biegi, jeden szybki (dla biegaczy z udokumentowaną życiówką poniżej 45 min.), który w kategorii kobiet tradycyjnie wygrywa DOMinika... oraz drugi, który nazwano chyba biegiem głównym albo otwatym (nie pamiętam)... dla cieniasów biegowych... takich jak ja. W biegu "głównym" będzie ok. 600-700 biegaczy... biegnie się 6 okrążeń po pętli w parku 100% asfalt.
ps. LadyE to jak chcesz czapeczkę, to podaj mi adres do wysyłki na PW... poważnie!
Weźże, chłopie, poleć se tę dychę i wtedy będziemy na nią myśleć
-
- Zaprawiony W Bojach
ajj szpileczka.zoltar7 pisze:Widzisz Pardita, taki już jestem wszystko planuję, przymyśliwam i budżetuję...
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Pardita generalnie plan jest prosty, pierwsze 5-6 km pobiec w tempie 5 min/km, a później jak nie zwolnię to przyspieszę
-
- Zaprawiony W Bojach
Hmm... jak na moje oko, to te 5min/km jest dosc ryzykowne. Moze 5:15, brzmi sensowniej i wieksza szansa na przyspieszenie.zoltar7 pisze:Pardita generalnie plan jest prosty, pierwsze 5-6 km pobiec w tempie 5 min/km, a później jak nie zwolnię to przyspieszę
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Pardita policz, jak pobiegnę 5.15 to za dużo będę miał do nadrabiania... liczę na magię (tj. superkompensację czy coś w tym stylu), ale my tu gadu gadu a tu trzeba buty na bieg wybrać
-
- Zaprawiony W Bojach
No tak!zoltar7 pisze:Pardita policz, jak pobiegnę 5.15 to za dużo będę miał do nadrabiania... liczę na magię (tj. superkompensację czy coś w tym stylu), ale my tu gadu gadu a tu trzeba buty na bieg wybrać
Trza być w butach na weselu :D
[dobra.. tak mi sie jakos skojarzylo... bezsensownie. Ogolnie to nadchodzi wielki kryzys u mnie - z(a)łamanie zmęczeniowe.)
-
- Zaprawiony W Bojach
jesli liczysz na wynik 47-50 to czemu nie 46 adrenalina powinna zrobic swoje.zoltar7 pisze:46 minut przy wadze 88 kg... chcesz abym skończył jak Filipides
plan z tymi 5min wydaje sie rozsadny
Zoltar a o co chodzi z ta czapeczka czemu Ty jej nie chcesz? jest rozowa czy jak?
Ostatnio zmieniony 03 lis 2011, 18:52 przez LadyE, łącznie zmieniany 1 raz.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Ale ja zakładam, że zmieszczę się w przedziale 47-50 min. właśnie dzięki adrenalinie (sprzedają ją gdzieś w tabletkach ?!).LadyE pisze:
jesli liczysz na wynik 47-50 to czemu nie 46 adrenalina powinna zrobic swoje.
plan z tymi 5min wydaje sie rozsadny
Nie to nie. Chociaż mogę wysłać... [autocenzura]LadyE pisze:Zoltar a o co chodzi z ta czapeczka czemu Ty jej nie chcesz? jest rozowa czy jak?
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Jak liczysz na poradę umysłu ścisłego w sprawie butów, to czemu podajesz tylko ich kolor? Inne poboczne parametry też są przydatne.
A dziś przyszła paczka z ciuchami z Tchibo, już zapakowana do odesłania, zostawiłam sobie aż...skarpetki. Wszystko na mnie na długie (rękawy, nogawki) poza bluzką ze śkośnym zamkiem, która jest za szeroka.
A dziś przyszła paczka z ciuchami z Tchibo, już zapakowana do odesłania, zostawiłam sobie aż...skarpetki. Wszystko na mnie na długie (rękawy, nogawki) poza bluzką ze śkośnym zamkiem, która jest za szeroka.
- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
mam identyczne spostrzeżenia dotyczące moich melancholii.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Najnowsze wiadomości z trolokuchni...
Nie wiem Kaczita jak to będzie z tymi ciasteczkami owsianymi na 11 listopada... trwają właśnie badania nad kolejną wersją... niestety wyniki nie są obiecujące
Nie wiem Kaczita jak to będzie z tymi ciasteczkami owsianymi na 11 listopada... trwają właśnie badania nad kolejną wersją... niestety wyniki nie są obiecujące