OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Tadeo
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

treptuś pisze:
Dzięki Loko :usmiech: zjawię się w Kortowie 12 listopada (będzie wtedy bieganie? bo jest święto i chyba też jakiś bieg 11 listopada) jak se zrywać wiązadła, stawy, mięśnie to lepiej w gronie zawodowców niż samej w średnio oświetlonej alei :hahaha:
Treptusiu ta mordka śmiejąca się na końcu twojej wypowiedzi powinna być czarna, bo ten żarcik o zrywaniu wiązadeł to z czarnej serii. Trenerzy BBL po to żeby nie przytrafiały nam się kontuzje, aż do przesady dbają o rozgrzewkę i rozciąganie, gdybym tak robił przed każdym swoim biegiem, to chyba mógł bym uprawiać gimnastykę artystyczną.
New Balance but biegowy
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Tadeo pisze: Treptusiu ta mordka śmiejąca się na końcu twojej wypowiedzi powinna być czarna, bo ten żarcik o zrywaniu wiązadeł to z czarnej serii.
No fakt, coś mi się ostatnio dowcip wyostrza, zima idzie czy jak :oczko:
Co nie dobiegnę, to rozbawię ;)
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:28
Życiówka w maratonie: 3:37:19

Nieprzeczytany post

Sobota zbliża się wielkimi krokami :) więc tradycyjne pytanie do naszego Trenera: co nas czeka w sobotę na spotkaniu?,
i drugie pytanie: czy mam zmusić :) Michała żeby przyszedł?
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Runkrisie!!!!!! skontaktuj się w trybie pilnym z trenerem Wojtkiem 501 325 714 :)
Tomek Domżalski
w.jeger
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

runkris pisze:Sobota zbliża się wielkimi krokami :) więc tradycyjne pytanie do naszego Trenera: co nas czeka w sobotę na spotkaniu?,
i drugie pytanie: czy mam zmusić :) Michała żeby przyszedł?
Runkris,po konsultacjach z trenerem Tomkiem ustliłem co następuje. Podzielimy Was na dwie grupy . Pierwsza grupa zainteresowana poprawą techniki biegowej i zgłębianiem tajników prawidłowej rozgrzewki ,druga (dla tych którzy nie cierpią gimnastyki) 6x800m w zakładanym tempie . Michała nie zmuszaj , przekupimy Go. Powiedz ,że mam dla niego prezent.
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A ja byłam z łydką na masażach :hej: Nie przestało mnie boleć w jakiś magiczny sposób, a nawet zaczęło boleć w nowych miejscach :hejhej: ale jest lepiej niż było i jest szansa na szybsze wykurowanie :uuusmiech: bo mnie ta łydka już denerwuje :wrrwrr:
marius-p
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

ja niestety kolejną sobote pracuje :grr:
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

marius-p pisze:ja niestety kolejną sobote pracuje :grr:

echhhhh...,
mimo wszystko życzymy udanego sobotniego poranka:)
Tomek Domżalski
julek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

mam straszny dylemat i nie wiem do której grupy na jutro się zaliczyć :echech: może trenerzy coś podpowiedzą. :hejhej:
loko pisze:Runkrisie!!!!!! skontaktuj się w trybie pilnym z trenerem Wojtkiem 501 325 714 :)
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:28
Życiówka w maratonie: 3:37:19

Nieprzeczytany post

loko pisze:Runkrisie!!!!!! skontaktuj się w trybie pilnym z trenerem Wojtkiem 501 325 714 :)
Proszę bez jakichkolwiek podtekstów :) rozmowa była bardzo poważna i na wysokim poziomie intelektualnym, aż się boję jakie będą tego konsekwencje :)
w.jeger pisze:
runkris pisze:Sobota zbliża się wielkimi krokami :) więc tradycyjne pytanie do naszego Trenera: co nas czeka w sobotę na spotkaniu?,
Runkris,po konsultacjach z trenerem Tomkiem ustliłem co następuje. Podzielimy Was na dwie grupy . Pierwsza grupa zainteresowana poprawą techniki biegowej i zgłębianiem tajników prawidłowej rozgrzewki ,druga (dla tych którzy nie cierpią gimnastyki) 6x800m w zakładanym tempie .
Co do treningu proponuję utworzyć trzecią grupę na przekór trenerom :) najpierw poprawimy technikę biegową i zagłębimy tajniki prawidłowej rozgrzewki a potem zrobimy 6x800m w zakładanym tempie :)
w.jeger
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

runkris pisze:
Proszę bez jakichkolwiek podtekstów :) rozmowa była bardzo poważna i na wysokim poziomie intelektualnym, aż się boję jakie będą tego konsekwencje :)
w.jeger pisze:
Runkris,po konsultacjach z trenerem Tomkiem ustliłem co następuje. Podzielimy Was na dwie grupy . Pierwsza grupa zainteresowana poprawą techniki biegowej i zgłębianiem tajników prawidłowej rozgrzewki ,druga (dla tych którzy nie cierpią gimnastyki) 6x800m w zakładanym tempie .
Co do treningu proponuję utworzyć trzecią grupę na przekór trenerom :) najpierw poprawimy technikę biegową i zagłębimy tajniki prawidłowej rozgrzewki a potem zrobimy 6x800m w zakładanym tempie :)
Jak się okazało na dzisiejszym treningu gdybyśmy się nie podzilili dnia by zabrakło,a trening był pod hasłem ,,dla każdego coś miłego''.Część uczestników wróciła do domu bardzo rozciągnięta,a reszta roaciągnięta i zmęczona,natomiast frekwencja ,aż się wzruszyłem.
julek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

to prawda, było nas dzisiaj baaardzo dużo. Myślę że rekord frekwencji został pobity i to z dużą nawiązką :usmiech: Uważam, że dużą zasługę mają tu nasi trenerzy. Co Wy na to?
ja natomiast bardzo bym chciałam podziękować wszystkim doświadczonym i zaprawionym w bieganiu kolegom za dobre słowo, radę i propozycję wspólnych treningów. Nawet nie wiecie jak to bardzo motywuje. :taktak:
mam nadzieję, że lód na biodro, maść przeciwzapalna i kilka dni odpoczynku pomoże - przecież za tydzień muszę być w formie - kolejne spotkanie z Biegam Bo Lubię :oczko:
julek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

treptuś pisze:A ja byłam z łydką na masażach :hej: Nie przestało mnie boleć w jakiś magiczny sposób, a nawet zaczęło boleć w nowych miejscach :hejhej: ale jest lepiej niż było i jest szansa na szybsze wykurowanie :uuusmiech: bo mnie ta łydka już denerwuje :wrrwrr:

treptuś łączę się z Tobą w bólu - mi dziś zaszwankowało biodro. Mam wrażenie że kość trze o kość. Co prawda jakoś strasznie mocno nie boli a czuję to przy każdym kroku. Tak więc przymusowy odpoczynek :wrr:
A pogoda idealna do biegania :echech:
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

julek pisze:
treptuś pisze:A ja byłam z łydką na masażach :hej: Nie przestało mnie boleć w jakiś magiczny sposób, a nawet zaczęło boleć w nowych miejscach :hejhej: ale jest lepiej niż było i jest szansa na szybsze wykurowanie :uuusmiech: bo mnie ta łydka już denerwuje :wrrwrr:

treptuś łączę się z Tobą w bólu - mi dziś zaszwankowało biodro. Mam wrażenie że kość trze o kość. Co prawda jakoś strasznie mocno nie boli a czuję to przy każdym kroku. Tak więc przymusowy odpoczynek :wrr:

Jak mawia jeden z moich uczniów - przez sport do kalectwa :oczko: Trzymaj się Julek i nie dawaj bólowi :usmiech: Coś mi wcięło poprzedniego posta, więc zapytam jeszcze raz - do kiedy będzie sobotnie bieganie, bo chciałabym się jeszcze załapać na kilka spotkań.
julek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

treptuś pisze:
julek pisze:

Jak mawia jeden z moich uczniów - przez sport do kalectwa :oczko: Trzymaj się Julek i nie dawaj bólowi :usmiech: Coś mi wcięło poprzedniego posta, więc zapytam jeszcze raz - do kiedy będzie sobotnie bieganie, bo chciałabym się jeszcze załapać na kilka spotkań.
Z tego co się orientuję to będziemy biegali tak długo jak się da. Plany są takie żeby biegać całą zimę i jeszcze dłużej. mam nadzieję że się nam to uda, tak więc jeszcze zdążysz pobiegać z nami nie raz.
ODPOWIEDZ