Komentarz do artykułu Frankfurt Martaon
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Frankfurt Maraton
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wszystkim życzę powodzenia, można to będzie chyba zobaczyć na:
http://www.hr-online.de/website/index.jsp
http://www.hr-online.de/website/index.jsp
No to tym bardziej sie ciesze, ze we Frankfurcie biegnie Polska elita. Zmotywuje to do lepszego biegu
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
hej Ruzuf, jak dobiegniesz na metę i trochę odpoczniesz to może zrobisz parę fotek naszym zawodnikom jak wbiegają na metę i prześlesz nam do relacji
Krzysiek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31.16
- Życiówka w maratonie: 2:23;47
Jest podany błąd, gdyż Mariusz Giżyński w tym roku biegał już maraton we Wiedniu, z tym że zszedł z trasy
Żyje po to, by biegać
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Giżyński wczoraj pisze:Dzisiaj robiłem ostatni szybszy trening – bieg ciągły. Jutro już tylko krótkie rozbieganie, w piątek wolne, a w sobotę rozruch.
Ostatnie 3 dni funkcjonuję na małej ilości węglowodanów i kalorii w diecie, dlatego biegać nie jest tak łatwo. Kiedy skończyłem tradycyjną dyszkę, lekko zakręciło mi się w głowie – to dobra oznaka – glikogen wypłukany, a od jutro ładowanie węglowodanów, czyli po 3 dniach ograniczenia, będzie ile dusza zapragnie.
Dzisiaj zakończyłem też spanie w namiocie tlenowym. Nie bodźcowałem się mocno, bo temat tego rodzaju hipoksji mam jeszcze w fazie eksperymentów. Nadzieja jest jednak duża, że korzystanie z takiej formy treningu, podniesie mój poziom sportowy. Kurcze… nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej!
Krzysiek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Gortel:2:29:50
Szost:2:10:20
Gizynski:2:13:00
Dudycz: 2:15:00
Szost:2:10:20
Gizynski:2:13:00
Dudycz: 2:15:00
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
Ja celuje w czas miedzy 3:05 a 3:00 wiec ja raczej nie zrobie zdjec jak wbiegaja na mete ale zrobi to moja dziewczyna Pogode zapowiadaja dosc dobra na niedziele we Frankfurcie.Buniek pisze:hej Ruzuf, jak dobiegniesz na metę i trochę odpoczniesz to może zrobisz parę fotek naszym zawodnikom jak wbiegają na metę i prześlesz nam do relacji
Zycze powodzenia wszystkim i do zobaczenia na trasie
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wychodząc na przeciw oczekiwaniom czytelników uruchomiliśmy ankietę, za najlepsze oszacowanie - kubek i czapeczka bieganie.pl: http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=147&id=3378